Jak je to s řidičákem?
Re: Jak je to s řidičákem?
Tak už asi tušim , jak na to v zetoru přišli. Je to asi součet únosnosti náprav, tedy celková mínus pohotovosní do čehoš počítají max zavaží.
zdeníku a kolik to tedy je u nějakého současného zetoru?
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Asi to počítajú podľa nosnosti pneumatik ktoré sa používajú na danom modely traktora. Ja som si v 93r dal vyrobiť vozík na odťahovku zo zvýšenou celkovou hmotnosťou. Konštrukcia nebol problém ale problém boli 13 palcové pneumatiky. Súčet max. zaťaženia štyroch 13p. pneu bol nižší ako celková hmotnosť čo som potreboval.
No, kolik? Zetor 25 a 4011 se počitá celková jako pohotovostní. U 70.. ,77.. Je to už + užitečná, jinak nevim.bourač píše:zdeníku a kolik to tedy je u nějakého současného zetoru?
... no ještě 5 měsíců a bude to rok. Pak zase za volant
A copák???????že by
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
...jj, 27 let za volantem a nic... a pak stačily 3 měsíce a jackpot !!!
Ani mi to nesere, odpočal jsem si , jako fakt. Ale vadí mi to, že to je na 12 měsíců na tvrdo. Kdyby mi chytli s promilou v krvi, tak už zas jezdím !!!! To mi sere !
Ani mi to nesere, odpočal jsem si , jako fakt. Ale vadí mi to, že to je na 12 měsíců na tvrdo. Kdyby mi chytli s promilou v krvi, tak už zas jezdím !!!! To mi sere !
Nemůžu to najít, ale někdo se tu nedávno ptal, jestli když jde měnit řiďičák musí na oční prohlídku. I když ještě nedosáhl věku 60 roků. V uterý jsem si byl vyzvednout řiďičák který musím měnit po 5 letech a nic po mě nechtěli. Jen při žádosti chtěli ten původní řiďičák a tuším občanku. Paní za přepážkou mi vyplnila nějakou žádost a vyfotila mě. Jo a ještě říkala, že si můžu ty vlasy trochu upravit vedle u zrcadla. Měl jsem nějak číro celkem. To asi jak pršelo. No a teď v uterý jsem byl vyzvednout a jen mi sebrala ten původní a dala novej. Toď vše. A prej zase za pět roků čau. Takže jsem oční prohlídku nepotřeboval, nechtěl ji nikdo.
Oto na tú chvílku si si mohol požičať čierne brýle a bielu paličku.
Oco, namaž si pod kolenama!!! Budete asi ještě vyrábět superby a passaty! A ne že to bude jak tehdy s rapidama
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dyku, mňa to priamo zrejme nechytí. Som na linkách kde sa robia podlahy a niektoré bezpečnostné výstuhy pre premiové SUVčka od gruppy Vedla sa robí zase Suzuki a na druhej hale Jaguar. Sice ma to živí (biedne), ale vôbec nie som fanúšik automobilizmu.
Ahoj Oto,
Kolik skupin a podskupin máš v novém řidičském průkazu ?
Kolik skupin a podskupin máš v novém řidičském průkazu ?
Před 3 týdny jsem si byl podat žádost, paní se jen zeptala zda chci znovu vyfotit anebo stačí ta 10 let stará fotka, co tam mám z minula. Samo, že stačí dal jsem podpis a že za 3 týdny mám dojít pro nový. Sice mi vrtalo v hlavě proč teda vlastně potřebuji nový řidičák, ale budiž. Tak jsem si dneska šel vyzvednout nový.
Koukám na něj kartička stejná, stejná fotka, jen platnost do 2025, říkám paní tam je nějaká chyba, ten minulý mi platil 10 let a tenhle jen 5. Paní mi říká vy máte "C" to se mění po 5 letech, "B" po 10. Nevěděl jsem jestli se mám začít smát nebo nadávat, paní za to samozřejmě nemůže, ale který osel tohle vymyslel, to mi hlava nebere...
Dřív byl modrý, pak růžový bez omezení platnosti, bez online databáze a dneska po nás chtějí výměnu po 5 letech, nemám slov k čemu to je dobré.
Ještě by mohli vymyslet výměnu "D" tak po roce ať mají na úřadě co dělat K..wa.
Koukám na něj kartička stejná, stejná fotka, jen platnost do 2025, říkám paní tam je nějaká chyba, ten minulý mi platil 10 let a tenhle jen 5. Paní mi říká vy máte "C" to se mění po 5 letech, "B" po 10. Nevěděl jsem jestli se mám začít smát nebo nadávat, paní za to samozřejmě nemůže, ale který osel tohle vymyslel, to mi hlava nebere...
Dřív byl modrý, pak růžový bez omezení platnosti, bez online databáze a dneska po nás chtějí výměnu po 5 letech, nemám slov k čemu to je dobré.
Ještě by mohli vymyslet výměnu "D" tak po roce ať mají na úřadě co dělat K..wa.
A největší prdel je, že i když máš C bez profesáku, tzn s C nejezdíš, tak je stejně platnost 5 let jako by ses řízením kamionu živil.
To je přesně ono, jo byl jsi v minulosti aktivní, udělal sis C ? Tak tě potrestáme. A to že se tím neživíš a nemáš profesák nevadí ...