můj Mitsubishi-satoh st2020
Moderátor: DYK
Re: můj Mitsubishi-satoh st2020
A máš to pěkný
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Jo máš to moc pěkný takhle to taky chci. Zeptam se tě to je U profil (ohnutej) a nebo je to do deska a na ní navařeny paskoviny??
Jo ,tak to je vono .
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Pod převodovkou mám na šesti šroubech přišroubovaný silný plech,10mm.V tom plechu je zavařenej čep(provrtaný plech a zavařeno z vnitřní strany aby nepřekážel svár)na který se nasazuje ten spodní závěs.Ten pak ještě leží na hrazdě horního závěsu přimačknut dvěma šrouby.V závěsu jsou za sebou dvě díry,takže se dá podle potřeby závěs prodloužit,nebo lehce oddělat podle potřeby(závlačka a ty dva šrouby),podobně jako u velkýho traktoru.Ten horní závěs je tuším z úhelníku 50x60 spojeno napříč 50pásovinou.
...dobrá práce , vypadá to bytelně , ale myslím , že ta hubice závěsu měla být otočná !
Dík . Taky jsem ji chtěl udělat otočnou ale nakonec jsem to udělal napevno je tam docela vůle kolík 25 a oka většinou 40 i když zrovna u týhle kárky budu muset oko zvětšit . Tak další zavěs si můžu udělat kdykoliv hlavně teď uvidím jak bude tenhle fungovat.
Moc pěkná práce,ale já jsem se to snažil dostat dál dozadu od traktoru,aby oje nechytalo v rejdu za kola. Taky pro rychlou změnu výšky,nebo odmontování to nemám přišroubovaný,ale jen na čepech zajištěných dlouhou závlačkou přes oba čepy na každé straně,jako to bylo na zetoru,ale to je jen moje úvaha a přeju všem pěkný den.
Máš to pěkný já bych tam ty čepy taky mohl eventuelně dát ale bojím se aby se ti díry za čas nevymačkaly což takhle když je to stažený nehrozí.Jo a udělal jsem to celkem dost utopený mezi kolama ale myslím že se to zase vyplatí když potáhnu něco těžkýho že nepude hned na zadní.
Stando, pěkná práce
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Díky moc teď mě bude nejspíš čekat hydraulika. Další okruh (4 rychlospojky).
Už jsem si myslel,že ten traktor hydraulicky uživí i tu štípačku ale všiml jsem si - elektromotor. Stejně je ten tvůj traktor simpatický i bez předku.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod