hecht 7100
Moderátor: DYK
Re: hecht 7100
Ani Vari už nie je čo bývalo.... odchádzajú prevodovky - závitovkové koleso, i preto pribúda inzerátov s predajom Vari...
Naposledy upravil(a) Trajet dne úte lis 26, 2019 8:49 pm, celkem upraveno 1 x.
Nemyslím si. Co se ale potvrdilo i zde, lidi se od Hechtu vracejí k Vari!!!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
...."ako Hecht pomáha odbytu Vari"....
To je otázka? Konstatování?
Závažia v prednej časti budem riešiť ako p. Bagira - pod motor, lebo umiestnením vpredu hrozí poškodenie spoja motor-prevodovka... ako pod motor, mas nejaky navod ako to tam treba uchytiit? Lebo ja mam zatial zavazia iba vpredu..
-
Zdravím, mám také tuto frezu. Měl bych dotaz řešil někdo na ni z vás bubnovou sekačku? Dekuji za odpověď
Já teda ne. Asi špatná odpověď.
-
Právě jsem uvažoval jestli se nedá z něčeho "pripasovat" nebo je to mrtvý případ.
Kam chceš připojit sekačku? dopředu čím ji budeš pohánět? Dozadu a jezdit na zpátečku?
Existuje sekačka, existuje i připojení a existuje to jen v CCCP. Měl to dělat myslím Dakr, ale kdo ví, kde a co s tím je. Jako strojek je to lákavej stran pořizovací ceny, ale co dál? De fakto k tomu nic není a já typuju - ani nebude!!! Takže ku hovnu.
-
Šnekový kola odcházejí jen prasákům, co do toho nalejou laciný nehypoidní olej někde z marketu. Proti Hechtu je Vari stále na velmi vysoký úrovni, v inzerátech si drží velmi vysoké ceny právě kvůli kvalitě převodovek, který jsou při rozumný údržbě nesmrtelný. Hecht je proti tomu stále jen hračka a bez příslušenství.Trajet píše:Ani Vari už nie je čo bývalo.... odchádzajú prevodovky - závitovkové koleso, i preto pribúda inzerátov s predajom Vari...
Pořád to říkám, nebýt Vari, Hecht nemá na čem jezdit!!! Je to sekačka z Ukrajiny a je určená pro stroj FERMER což je jiný název pro Hecht. Ale v každým tom "kloubu" je uhlový převod přístupný pro mazání gumovou záslepkou, prostě kus železa.