Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
Ještě pluh (nějak se to nahrálo v horší kvalitě)
https://youtu.be/L-n8tUxK0BA
https://youtu.be/L-n8tUxK0BA
- Biggles555
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
chlapi, kamos dela motor na multikare M25 4x4 a potreboval by vedet utahovaci momenty na ojnice, hlavu? diky
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
-
Radlicka sikovna ale ten gumovy brit byva s prednej strany radlice
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to bylo...na mě je stejně malá, tak si ji asi vezme táta a já budu dělat z jeho větší nějakou pro sebe. Rad bych hydraulicky otočnou, ale s tím sněhem je to unas takový podivný, tak uvidím, jestli do toho budu strkat peníze
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
jak velký břit na té radlici máš ?? a jak tlustý plech je ? už mám ohlý základ chystám se na přední odpruženou ale zatím má přednost čelák... a tak aspon vím co a jak dělat...
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
e-mail:tomas.rentka@seznam.cz
tel: 731 714 705
pro rychlou odpověď
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
koupil jsem ji tady na foru za 500,-
je to z bojleru cca 2jka plech, na nekterych mistech prorezavely, bude se muset nejspis vyvarit, brit je cca 3cm tlusta guma, kamos meli doma na zadku takhle dany prkno a taky s tim vyhrnovali
tahle je siroka 120cm, na sikmo bere min, tata ma uzsi traktor, tak ji tam zkusime dat a uvidime, ja si pak vezmu jeho 140cm a predelam si ji dozadu za sebe
je to z bojleru cca 2jka plech, na nekterych mistech prorezavely, bude se muset nejspis vyvarit, brit je cca 3cm tlusta guma, kamos meli doma na zadku takhle dany prkno a taky s tim vyhrnovali
tahle je siroka 120cm, na sikmo bere min, tata ma uzsi traktor, tak ji tam zkusime dat a uvidime, ja si pak vezmu jeho 140cm a predelam si ji dozadu za sebe
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
není lepší radlice dát na předek ??
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
pro rychlou odpověď
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ani nie, jedine ze mas plavajucu polohu v predu(inak sa zle riadi traktor) , lenze potom musis mat sikmejsi brit aby ju nevyhadzovalo.
A hlavne vzadu ma kazdy ramena..... V ptedu malokto.
A hlavne vzadu ma kazdy ramena..... V ptedu malokto.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no, poradna s odpruzenim, plovouci na predku, spravne naklopena a dobrej brit, tak je lepsi na predku - takovou mame na obci
https://www.simed.cz/sortiment/komunaln ... -simed-66/
doma jsme meli na tatovym traktoru do ted na predku, ale moc se mi to nelibi, kazdej rok ohnuty ramena, nez aby se predelavala radlice na odpruzenou, hydraulika na plovouci atd, tak jsem chtel radsi dozadu a uvidime...
podle me je to tak 50 na 50 predek zadek
https://www.simed.cz/sortiment/komunaln ... -simed-66/
doma jsme meli na tatovym traktoru do ted na predku, ale moc se mi to nelibi, kazdej rok ohnuty ramena, nez aby se predelavala radlice na odpruzenou, hydraulika na plovouci atd, tak jsem chtel radsi dozadu a uvidime...
podle me je to tak 50 na 50 predek zadek
...na výlety jezdím zásadně když je hezky . Na těch Tvých obrázcích je nějak pošmourno . Ale i tak , je to paráda , co ?