Postigmage
Moderátor: rezis
Re: Postigmage
Nechapu
Zase se asi pojebalo Postimage
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
DYK-u
Mne ide
Mne ide
Mně postimage jede. Ale je pravda, že jsou tu chvíle, kdy mi blbne taky. Stačí pak pár hodin a spraví se to.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Sluzba zdarma nikdy nebude spolehliva. Klidne prispeju na vetsi prostor na hostingu a prilohy rvat normalne na forum. Jsou jednoduchy zpusoby jak s prilohou nalozit uz pri nahravani. Uzivatel muze vybrat klidne 10mb bago a po ulozeni se to smrkne na zvoleny rozliseni a kompresi.
mě to taky de, a dyž nejde tak jak piše Leo, stačí počkat a pak zase de
ukaž schválně ešlivá fakt de:
ukaž schválně ešlivá fakt de:
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Občas se to stává, zkus se podívat později.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Teraz idú , práve som nahrával
Ne že jsem si ho v 6.40 hod nevšiml, ale na to zde máme Lea, jak jsem pochopil http://www.nasetraktory.eu/forum/member ... le&u=23496
No nic asi počkám až mi to Leo napíše, protože tady v tématu Postimage bych to fakt nehledal....DYK píše:Ne že jsem si ho v 6.40 hod nevšiml, ale na to zde máme Lea, jak jsem pochopil http://www.nasetraktory.eu/forum/member ... le&u=23496
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Chceš to přepsat do spamerů? Asi na co, stejně to "moje" nikdo nečte. Ale jak vidím, když se chce - jde to!! Jen jsem zvědav, co ti LEO napíše na tu citaci, protože některý za to pěkně solí.
Dicku, kdybste radsi vsichni admini a moderatori poresili trosku technickou stranu fora. Je to ostuda v 21 stoleti a to na to neni jeden clovek. Ale hlavne ze tady mame Udirny Borniak.
Mastnaček, ešte som tu nevidel sťažovať sa na túto konkretnu vec nikoho iného ,okrem teba. Buďme radi za to čo máme , lebo nemusí byť ani to a budeme mať trt.
Oco, to asi spatne ctes, na spamery si tady stezuje kde kdo a modratori zhavej primou lajnu na adminy ale to nejak nefachci. Ta reklama na udirny me nebere, zminil jsem ji jen pro to, ze je nejspis placena, takze penize na zaplaceni par hodin kuteni pro admina by treba byly. O systemu fora neco vim a vim ze kdyz se bude oddalovat upgrade atd tak do budoucna uz to bude pomalu neresitelny. A ona se nejaka dira nekde v systemu najde nebo se pohne technologie prohlizecu zase nekam jinam a budem nahrany tak jako tak. Svet IT to je velkej kseft.