Kulakov ZETOR 25K
Kulakov ZETOR 25K
Ahojte odjakživa ma fascinoval tento typ traktorov,ale až teraz sa mi naskytla príležitosť, aby som sa stal majiteľom takéhoto stroja. idem postupne na fotky,prosím trpezlivosť.
Re: ZETOR 25K
Gratuluji
A vítej mezi námi
A vítej mezi námi
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Ďakujem, budem rad a hlavne aj chlapi su zvedaví aká je to mašina
to si píš, že sme zvedaví...
Á další nadšenec, vítej ve skupině u "postižených" traktormánií . Těšíme se na fotky i nějaký příběh
hmmm parada. to je kultivak jak cumel prakticky kompletny, povodny. dnes uz celkom rarita
Nebol tento traktor na bazosi na predaj nedavno? Neviem kde to bolo, ale myslim ze niekde v okoli Puchova. Pekna kupa.
Zetor 25 - kultivačný (narodený medzi 1948-1950)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
Nie! Tento nebol v inzeráte. Ten som kúpil na Detve.
Zatiaľ som s ním nič nerobil,lebo mám na robotu ZETOR 6245, ale tento som si kúpil len tak,lebo sa mi od chlapca tieto typy traktorov páčili a tento sa mi zapáčil hneď na prvý pohľad. Je dobre obutý a takisto aj po tech.stránke veľmi zachovalý-motor,prevodovka,hydraulika/ale samozrejme nestál 1000€/ akurát si nemožem zvyknúť na to radenie rýchlostí.
Zatiaľ som s ním nič nerobil,lebo mám na robotu ZETOR 6245, ale tento som si kúpil len tak,lebo sa mi od chlapca tieto typy traktorov páčili a tento sa mi zapáčil hneď na prvý pohľad. Je dobre obutý a takisto aj po tech.stránke veľmi zachovalý-motor,prevodovka,hydraulika/ale samozrejme nestál 1000€/ akurát si nemožem zvyknúť na to radenie rýchlostí.
Co sa týka radenia rýchlosti, vec je jednoduchá. Na ceste sa pohynas na 4 až 5.
V poli a lese radis 1 2 3...
V poli a lese radis 1 2 3...
Naozaj pekný kus, vyzerá zachovalý a nenapadnutý kutilom.
Mám rád traktory, ale môj najobľúbenejší je ZLÍN 37 ČMELÁK
Pěkný traktor. Jaká má rozměry pneumatik - zdá se mi, že trochu padá na zadek...