hecht 7100
Moderátor: DYK
Re: hecht 7100
Ktoze by mi poradil...kupil som hechta 7100 ...nalial som motorovy olej 5w-50, prevodovy pp80 a vraj este treba olej pod vzduchovy filter, ale to zalezi od druhu filtra a v tom je problem..neviete aky olej sa tam leje, ci ho tam vobec treba, alebo je to podla toho druhu oleja? Treba tam este vobec okrem motoroveho a prevodoveho aj iny olej? Prirucka je dost biedna, je v nej pisane, ze max. objem prevodovej nadrze je 1,2 litra a ja som ho tam nalial asi 1,5 litra ... Dalej urobil som uz aj tyc na zavazie, ak chcem ist na drevo, staci mi ak zatazim tento stroj cca.45 kilami, alebo treba este viac kil? Vdaka..
Dik,do akej vysky lejes ten olej, do vysky toho plastoveho kruzka?
Je tam žebrování pak to už přetéká.
este jedna otazocka..dal som tam motorovy olej 5w-40 synteticky, no nie je oznaceny ako 4t..vadi to? Aspon sused mi hovori, ze tam potrebujem olej s oznacenim 4t..
Nech ho tam stejně ho budeš měnit za x? motohodin.
To jsi sestavoval Hechta sám? Když jsem ho kupoval tak už byl sestavený a oleje byly nality.
To jsi sestavoval Hechta sám? Když jsem ho kupoval tak už byl sestavený a oleje byly nality.
vsetko som si skladal sam, aj vozik, ten mi dal viac zabrat ako freza, ta isla celkom v pohode..
Proč padla volba zrovna na tento strojek?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
cena..neplanujem s tym velke hospodarenie..obcas vyjst na kopec doviest nejake drevo a odviest sa..cize praca a relax.
-
5w-40 je odporucana hechtom trocha cvrknut pod filter a po 5moto h. komlet vymenit aj v prevodovke. Hecht predava api gl-4 skor by som nalial do prevodovky lepsiu gl 5.
No to by mě zajímalo proč GL5? Teda tzv. hypoidní olej.
-
viem ,ze v zlozitejsich prevodovkach sa nesmie zamenit api glp 4 a 5 ale u tejto by to nepredlzilo zivotnost ??? rad si necham poradit mame ten stroj v rodine aj sam predajca odporucal 5 aj ked vieme ,ze co tvrdia predajcovia je
Mě jen zajímá PROČ!!!! Co je v této převodovce potřeba mazat hypoidním olejem. Ptal bych se stejně i prodejce. Co se týká životnosti převodovky Hecht, Té k zvýšení životnosti jakýkoli olej nepomůže.
-
aby sa znizilo trenie zubov pri zabere.
JO klidně, jak kdo chce. Za sebe ale řeknu - "já bych tam hypoidní olej nedal"!!!