Citrusovi 7745
Moderátor: Lukashil
- Vinea 30Hp Comfort
Re: Citrusovi 7745
Pěkný JD...mám teď stejný v krmaku na dva dny,ale pokuddopadne,chce to o chlup silnější, aspoň 120koní..
Zetor 6718 DEEP RED
Jd je super. Přišel asi na 1,9 mil. Část je z dotace na mladého začínajícího zemědělce a zbytek je na úvěr. Jde chipnout na 125 koní. Všechny modely 5R jsou úplně stejné, jenom jinak nastavené. Když to dobře dopadne, tak příští rok půjde do světa 7610 a chci něco silnějšího a hlavně odpruženého. S tou 5100 se jezdí úplně jinak, má odpruženou nápravu i kabinu.
Pšenice a ozimý ječmen jsou v zemi.
Pšenice a ozimý ječmen jsou v zemi.
Jo jo,taky budu časem měnit,jen nevím co a hlavně za co. Neměl jsi na bazoši pluh? Ať se daří!
tomous: možná půjde něco přes dotace jenom je třeba počkat co vymyslí do nového období
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
Já už mám traktor co bych chtěl vybraný. Uvidím příští rok po žních. Pluh jsem na bazosi měl. Už je prodaný. Mám ho zaplacený, ale ještě stojí u mě a čekám až si pro něho kluk přijede. Koupil jsem něco jiného. Co, si zatím nechám pro sebe a až budu orat, tak sem dám fotky. Teď jsem s ním oral po bramborech a zapomněl jsem to vyfotit.
to bude nejaka 7530 ?
Antipo. Nasrat. Když se bude dařit,tak si pořídím co potřebuju i bez zkurvenejch dotací...... Z PRV jsem skončil!!!
tomous: máš z PRV nějakou špatnou zkušenost? Já ji nikdy nežádal ale zas si říkám, že pokud dávají proč to nezkusit
PetrikK píše:to bude nejaka 7530 ?
antipo: zkušenost mám takovou,že jsem 2x podával a 2x dostal hovno. + 1x Mas a o5 hovno..... Tak ať to dají BIOzemědělcům,protože v tom je spása a ti uživí tutu zem a planetu
A to sis to dělal sám nebo přes nějakou agenturu? Protože známým to vyšlo ale všichni to měli přes agenturu. MAS u nás není vůbec.
Postřikovač spokojenost? Hořčice pěkná to budou mít žížaly co baštit
S postřikovačem spokojenost. Mám ho od loňského léta a celou dobu jede bez poruch. Jediná investice byla výměna duší v kolech. Každé jsem na jaře rozdělával asi třikrát. Vždycky se zalepilo a za pár dní byla díra zase někde jinde. Daly se nové duše a je klid.
Hořčice na tomto poli docela narostla. Házel jsem ji ještě na druhém poli asi o týden později a tam už moc nevzešla. Příští rok ji chci dávat na 20 ha. Letos jsem to házel rozmetadlem, ale příští rok ji naseju Amazonkou, aby všude dobře vzešla.
Hořčice na tomto poli docela narostla. Házel jsem ji ještě na druhém poli asi o týden později a tam už moc nevzešla. Příští rok ji chci dávat na 20 ha. Letos jsem to házel rozmetadlem, ale příští rok ji naseju Amazonkou, aby všude dobře vzešla.