SKLÍZECÍ MLÁTIČKY FORTSCHRITT
Moderátor: DYK
Re: SKLÍZECÍ MLÁTIČKY FORTSCHRITT
Byl jsem se podívat a 514 bereme, překvapivě hodně zachovala.
Víte někdo kolik je u 514 oleje v motoru, prolezl jsem snad všechny návody, ale množství jsem nikde nenašel. Víc jak 20 tam asi nebude co? Kdyztak si to změřím pro výměně.
Víte někdo kolik je u 514 oleje v motoru, prolezl jsem snad všechny návody, ale množství jsem nikde nenašel. Víc jak 20 tam asi nebude co? Kdyztak si to změřím pro výměně.
Do motora E 514 ti treba 17l oleja.
E514 je doma, dorazila dneska 45km po ose bez ztráty kytičky, víte někdo kolik je vody v motoru a chladiči? a co je lepší vodu na léto a vypustit na zimu a nebo namíchat fridex a nechat pořád? Jak táta kdysi na E512, tak bývalý majitel E514 vypouštěli vodu a jen dávali na zimu pár litrů fridexu aby se zatopil výměník, já teda ted udělal to samý když přijela dom, ale dál doporučíte co?
My.na.512 nazimu normal namichat fridex,naplnila celou napln,na sezonu vypustili a dali jen vodu,kdyby neco chcalo tak at to neni mastne,
Tosame provadim ted na 516 s liaz motorem
Tosame provadim ted na 516 s liaz motorem
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
- Martin90
Ideálně celoročně nemrznoucí směs. Nejhorší je nechat motor suchý... . My třeba ihned na jaře motor nastartujeme, aby se odpařil kondenzát z olejů atd. .
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
Potřeboval bych radu. Na E 512 máme ohnutou lištu a to tak že kraje jsou asi o 10cm níž, jako prostředek. Dá se s tím něco udělat?
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
-
Zkusil bych to nejdřív na krajích podložit zespod špalkama a na prostředek z vrchu něčím tlačit a zkusit to trochu srovnat. Třeba na vidle na VZV či čelní nakladač dát nějakou zátěž 1-2t a zkusit na to pomalu z vrchu tlačit. Pokud to nepůjde,tak rozřezat a udělat vše nové. :-(
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Zdravím nemá niekto nákres na stahovak spojkového variatoru na E514? Alebo niekto kto by ho predal? Dakujem
Nazdar chlapi kde bi som zohnal ešte snímače otáčok na e516b
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Nazdar chlapi tak aj ja som zaobstaral eb516b a pomalí ju davam do kopy
Tak a tu je už u mňa doma https://postimg.cc/gallery/1pt38h35q/
No pána Mas plny dvor Nemeckej blachy
Tak je presne občas mu tak aj nadávam keď sa niečo. Nedarí momentálne som vibral reverzku na listu olej nikde a ložiska chytene