Politika, neshody, atd. V
Re: Politika, neshody, atd. V
Pokud dáš fotovoltaiku musíš to udělat jako můj jeden kamarád na čez kašle dal na pudu baterky (traktorový) a přebytek - nabíjí baterky pak z toho přes měnič odebírá a ohřívá vodu + provoz domácnosti má dva okruhy elektriky a přepínač v případě dostatku jede jen na solár jinak přepíná . Je teda sám a tak mu to převážně stačí už za komančů experimentoval a měl malou větrnou elektrárnu
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Tak fotovoltaika nefunguje. Ta se draho prodává a levně kupuje.
[quote="other-side"]pochopil jsem to správně?
Jo,pochopils to správně.
To só ty "výhody"Eurochujstánu"gdy Tě naši zasranci nechajó zaplatit těm bohatším jejich zvrácený hraní si na "ekologiu".Dyž sem tady gdysi napsal neco vo Němčurákách tak sem byl za čuráka voznačené já
A tady je neco vo jedné ze zakládajících "osobností" Eurosojuzu a zároveň prvním předsedovi Europodrazu:
https://domino50.blog.pravda.sk/2013/12 ... hallstein/
Jo,pochopils to správně.
To só ty "výhody"Eurochujstánu"gdy Tě naši zasranci nechajó zaplatit těm bohatším jejich zvrácený hraní si na "ekologiu".Dyž sem tady gdysi napsal neco vo Němčurákách tak sem byl za čuráka voznačené já
A tady je neco vo jedné ze zakládajících "osobností" Eurosojuzu a zároveň prvním předsedovi Europodrazu:
https://domino50.blog.pravda.sk/2013/12 ... hallstein/
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/po ... 47ab5f122/
Úřednický řešení dyž je průser tak neco zakážem a tým se to napraví .Taky tuším byla nedávno "dobrovolná"registrace studní.
Úřednický řešení dyž je průser tak neco zakážem a tým se to napraví .Taky tuším byla nedávno "dobrovolná"registrace studní.
Nejsem zastáncem regulace všeho, klidně bych si uměl představit, že i strojní odběr vody z vodních toků by byl do nějakého objemu bez povolení (pokud by odběr samozřejmě nebyl tak velký, že by v toku vše vychcípalo)..
Ale v situaci, kdy máš na určitém území X studen a je v rámci povolení k odběru stanoven limit třeba 1 m3 za den (při tomto objemu si studny vzájemně neberou vodu), tak mi instalace měřidla vychází jako rozumný nástroj k zabránění hádkám typu "bereš mi vodu" atd.
Ale v situaci, kdy máš na určitém území X studen a je v rámci povolení k odběru stanoven limit třeba 1 m3 za den (při tomto objemu si studny vzájemně neberou vodu), tak mi instalace měřidla vychází jako rozumný nástroj k zabránění hádkám typu "bereš mi vodu" atd.
Sténě se nande dostatek lidí keří budó podvádět.Lidi to majó vrozený a dnešní společenská "kultura" to v nich posiluje.Jako obvykle na to doplatí jenom ti keří chápó.Myslí si snad negdo že ten gdo má u domu dvaceti kubíkové bazén si ho nenapustí protože vyhláška?
Kdyby "napustit bazén" , ale co pak s kvanty jedovaté vody. Kolega rybář říkal, že když slovovali potoky v obci, tak když nenarazili ani na jednu rybku, tak stačilo zvednout hlavu z potoka a bylo vidět minimálně jeden bazén.
Vrtané studny rostou rychleji než houby po dešti a to, že já mám novou studnu a soused přišel o vodu, nikoho nezajímá, jenže dnes začínají být bez vody všichni a pak společně nadávají na Babiše, protože ten přece může za všechno špatné.z4011be píše:Nejsem zastáncem regulace všeho, klidně bych si uměl představit, že i strojní odběr vody z vodních toků by byl do nějakého objemu bez povolení (pokud by odběr samozřejmě nebyl tak velký, že by v toku vše vychcípalo)..
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
PřesněBritte.
Tak mám asi nejaký špatný informace protože sem slyšel že zavšecko může jakási malá sova.
Tak mám asi nejaký špatný informace protože sem slyšel že zavšecko může jakási malá sova.
Naposledy upravil(a) Irčan dne pon zář 09, 2019 12:26 pm, celkem upraveno 1 x.
Asi jsem ducha mdlého, ale nepochopil jsem.
Kalous ušatý je sova a její mláďátko by snad mohlo byt kalousek
prioritou by měly být obecní vodárny a vodovody a ne každej na dvorku vrt 50m
dole je v podstatě vody mraky, ale není efektivní, když to mají všici v ulici 50m vrtem
u mně na vrtu 32m se ukázalo, že když zalejvám intenzivně, zlepšuje se kvalita vody, nesmrdí a zmizlo Fe, když jsem ted nezalejval měsíc, tak je to při starým, takovej smradlavej léčivej pramen bez bublinek
takže bych klidně v "mé" pidi obci nabídl vrt jako zdroj vody pro sousedy, pač je nás tu pět a půl
dole je v podstatě vody mraky, ale není efektivní, když to mají všici v ulici 50m vrtem
u mně na vrtu 32m se ukázalo, že když zalejvám intenzivně, zlepšuje se kvalita vody, nesmrdí a zmizlo Fe, když jsem ted nezalejval měsíc, tak je to při starým, takovej smradlavej léčivej pramen bez bublinek
takže bych klidně v "mé" pidi obci nabídl vrt jako zdroj vody pro sousedy, pač je nás tu pět a půl
Tady je pravý opak. Kilák od baráku mi stojí Poděbradka a každý, kdo kopne hlouběji než 4 metry, ji má doma a zadarmo. Dá se to snadno poznat na visícím prádle a rostlinách, protože je to všechno do hněda.
My máme vrt 32 metru když se studně vrtala bylo povinné měření ve všech studních okolo a hlavní měření bylo při čerpacích zkouškách zda někomu nemizí voda
Pokud by toto nastalo musel jsme vrt zasypat nebo zakonzervovat Jelikož jsme 4 bytovka byl nahned osazen vodoměr a kontroluje zda dodržujeme průměrné čerpání 1m krychlový denně zatím to vychází kontrola se dělá ročně z vodohospodářského ustavu . Jinak my stojíme na chráněné oblasti a pod náma a Dvorem Králové je jezero takže nějaké vrtání jen tak nepřichází v úvahu .Když vrtali studnu byl u toho hydrogeolog a tvrdě kontroloval hloubku vrtu
Zatím máme vody dostatek huř jsou na tom kopaný studny tam voda klesá a klesá už se uvažuje i o vodovodu
Svým zpusobem mě to sere když jsme tenkrát chtěli neudělali a tak jsme měli na vybranou Buď přípojku novou z JZD (stará schnila ) cca 200 000 nebo vrt a vlastní studnu Zatím nelitujeme platí se jen elektrika a povinné odběry na vzorky + chlorátor a doplňování
Taky čekám co bude už sem někde čet že chtějí zpoplatnit i vodu z vlastních studní To by už byl vrchol všeho
Pokud by toto nastalo musel jsme vrt zasypat nebo zakonzervovat Jelikož jsme 4 bytovka byl nahned osazen vodoměr a kontroluje zda dodržujeme průměrné čerpání 1m krychlový denně zatím to vychází kontrola se dělá ročně z vodohospodářského ustavu . Jinak my stojíme na chráněné oblasti a pod náma a Dvorem Králové je jezero takže nějaké vrtání jen tak nepřichází v úvahu .Když vrtali studnu byl u toho hydrogeolog a tvrdě kontroloval hloubku vrtu
Zatím máme vody dostatek huř jsou na tom kopaný studny tam voda klesá a klesá už se uvažuje i o vodovodu
Svým zpusobem mě to sere když jsme tenkrát chtěli neudělali a tak jsme měli na vybranou Buď přípojku novou z JZD (stará schnila ) cca 200 000 nebo vrt a vlastní studnu Zatím nelitujeme platí se jen elektrika a povinné odběry na vzorky + chlorátor a doplňování
Taky čekám co bude už sem někde čet že chtějí zpoplatnit i vodu z vlastních studní To by už byl vrchol všeho
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Jasne, a ted se od kobliharu dozvime, ze je to dalsi kampan a ucelovka...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/u-do ... &source=hp
Doporucuji ocistit si hlavy od exkrementu z Buresovi zadnice, jedeme z kopce, zacina bejt veselo...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com