Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Na raz traktoristo-motorkářů bych přijel na dvou kolech

a) ano
63
50%
b) dobrý nápad, ale ne
8
6%
c) ne
5
4%
d) nemám motorku
18
14%
e) chtěl bych přijet, ale je to daleko i když zatím nevím kde to bude :)
33
26%

Celkem hlasů: 127

Zpráva
Autor
DYK

Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

#1096 Nový příspěvek od DYK »

Určitě? Co třeba DPH? Tak proč se nepřihlásit o část z vybraného jako "dotace"? A je už dávno spočítané, že příjem státu jen na DPH je v tomto případě větší, než dotace. To znamená, že státu (celému národu) zbývá. Tak nevím, no. Ty bys neposkytl,obrazně řečeno, 60 když se ti vrátí 100? Ono Velká cena leží v žaludku vícero lidem z mnoha důvodů a snaží se to obhajovat ekonomický, jenže jim to nevychází. Třeba Plaga, ale tomu to už jasně vymalovali. Dostálová to pochopila že si může částečně vylepšit rozpočet tak poslala a Plaga dostane hovno. Kde pak, je to chytrej ministr :smich:
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Leo

#1097 Nový příspěvek od Leo »

Dyku, každý mluví jen o tom, kolik stát vydělá na DPH. Už se nemluví o tom, kolik stojí policejní manévry na této akci, kolik stojí doprava zdarma, kolik odpadu musí město zlikvidovat. Politici a VIP hosti si taky vstupenky nekupují, takže je někdo musí zaplatit. A to nejsou desítky lístků, ale stovky až tisíce.
Ještě nikdo ale neviděl účetní uzávěrku této akce, kde by bylo jasně vidět, kam šla každý koruna a jak se vlastně hospodaří na Autodromu. Pak se nediv, že i pro Babiše je to černá díra.
A pokud o dotaci žebrají majitelé či manažeři okruhu, kteří žijí v luxusu, nediv se, že to sere i obyčejný lidi.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Tomas6

#1098 Nový příspěvek od Tomas6 »

Má někdo zkušenost? https://www.aci.cz/m110-82-zkracene-kal ... 91488.html
Do džín už ráno fouká, tak uvažuju že pořídím.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

Franta.cz

#1099 Nový příspěvek od Franta.cz »

Mám tyhle
https://www.motozem.cz/kalhoty-na-motorku-rsa-exo/
Materiál stejný.
Je na ně pořád ještě moc teplo.
Na tvých se mě nelíbí, že nemají krytej zip, bude tam foukat.

Tomas6

#1100 Nový příspěvek od Tomas6 »

Franta.cz:Vidíš toho zipu jsem si nevšiml. No ještě se po něčem poohlédnu. Teplo je no. Bundu mám ze stejného materiálu a odpoledne bývám durch propocený než přijedu domů. Ráno je mi zas kosa na nohy když jedu do roboty. Jezdím v obyč džínách. Navíc ty asi nic moc když bych sebou nedej bože jebnul.A k tomu mne nedávno chytla bouřka a ty džíny propršely až na trenky. Zatím lítám na burgmanu,ale za rok dva bych chtěl něco velkýho a tam už hadry potřebuju určitě,tak se ohlížím po něčem.

Leo

#1101 Nový příspěvek od Leo »

Kamarádovi taky bylo v létě zima v riflích ráno na motorce, tak to vyřešil tím, že si pod ně dal teplé podvlíkačky.

mape
Kontaktovat uživatele:

#1102 Nový příspěvek od mape »

Kůže je kůže..... Ale ......
Není to o tom koupit to nejlevnější ......
Mám druhou soupravu a paráda....
V létě se to dá provetrat ,v chladu to zavřu a je to ok....
Navíc nevypadam jako lyžař. :D :D
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný

Franta.cz

#1103 Nový příspěvek od Franta.cz »

Tomas6
V létě jezdím v kevralových riflích od 4SR
http://www.4sr.cz/katalog/moto-jeans/
Tvůj problém bych řešil nepromokama.Ráno je natáhneš přes rifle a odpoledne, pokud nebude pršet, je necháš v kufru ;-)
https://www.bonmoto.cz/kalhoty-do-deste ... fault-desc

Tomas6

#1104 Nový příspěvek od Tomas6 »

Nepromoky nee..Většinou vozím noťas a ten mi tak tak vleze pod sedlo. Když k tomu přidám pár nějakých blbostí tak je plno. A top case mám tak na přilbu s rukavicema. On Burgman z roku 2000 je malinký. Navíc nepromoky fajn,ale když mne minule chytla bouřka stylem že při odjezdu z práce sluníčko a 30 stupňů a po 15 km chcanec jak kráva,defakto začalo pršet z razu,to než bych zastavil a oblekl si je tak bych byl mokrý úplně stejně. Podvlíkačky mám taky,ale je s tím otrava oblíkat a vyslíkat. Nejsu zrovna štíhlík,spíš obráceně a než to.na sebe natáhnu,otrava s tím. Jezdím brzo ráno,vstávat se nechce, otrávený z toho že musím do práce,...Teď když bylo teplo,šup ráno ještě v polospánku do riflí,hodit kuklu,bundu,blembák, rukavice a vijo koně do roboty. Tak skočím do kalhot a můžu vyrazit. A když cestou lehce sprchne tak mi to bude skoro jedno.
Uvidím,jak budu mít chvílu stavím se v kšeftě kde jsem bral bundu, třeba něco poradí.

Béďa 17

#1105 Nový příspěvek od Béďa 17 »

Z mé skušenosti mohu říct,že pokud nejsou hadry goretex,tak to promokne i když to má údajně nepromokavou vložku.Nejlepší zkušenost mám s třivrstvými,tam se ten tepelný komfort dá celkem dobře regulovat,ale ať je to co je to,tak když zastavíš v teple na křižovatce,tak je člověk hned nažmach.Ale samozřejmě jen můj názor.Přeji spoustu pěkných motocyklových zážitků. :driver: 8)
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A

bourač

#1106 Nový příspěvek od bourač »

kdysi dávno jsem taky býval motorkářem (Jawa 500OHC).
Po ránu jsem si do nohavic - přes kolena a stehna nastrkal Rudý právo, když se oteplilo tak jsem noviny vyhodil.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Tomas6

#1107 Nový příspěvek od Tomas6 »

Jo rudy právo hřálo. Ale to byl papír ještě papír.
Nakonec jsem teda koupil to z toho aci co jsem dával odkaz. Dneska přišly. Oproti ceníku ještě 20% sleva,vevnitř teplá vložka,ta šla ven,na mne sedí skvěle,chrániče kolen tam kde mají být,nohavice přes boty akorát,v pase taky jakž takž,ještě musím zkusit s bundou,dneska su v robotě autem,tak zítra vyzkouším. Za ty peníze dobrý. Možná budu vypadat jak lyžař, nicméně aspoň ten pocit bezpečí a relativně pohodlí když různě ještě musím něco po úřadech nebo tak.
Jestli to někdy vyjde a koupím nějakou větší motku tak jak když se najdou.
Jo a ten zip je chráněný proti profouknutí zevnitř...

pavel sk

#1108 Nový příspěvek od pavel sk »

Môj maly sobotnajsi vylet v jednej stope na dvoch kolesach Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek V sedle Zbojska som nahodou stretol dvoch veteranov. Vlastne raritu. Tzv. ozubnicova parna lokomotiva + dieslovy doprovod s vodou.

Leo

#1109 Nový příspěvek od Leo »

Babetta a Korado II. diel

Druhý diel rozsiahlej monografie považskobystrických mopedov "Babetta a Korado II." je najrozsiahlejšou publikáciou konštruktéra Zdena Metzkera st. Veľmi úspešný exportný výrobok na svetových trhoch dal meno celej kategórii našich vozidiel – BABETTA.

Pokračovaním jednostupňových mopedov typovej rady 207 bude najprv prototyp Jawamatic, kde sa konštruktéri, okrem riešenia hlukových problémov, naučili urobiť motor s dvojstupňovou automatickou prevodovkou. Jeho posledný variant nakoniec skončil zabudovaný v mopedoch základného typu M-210 a M-225. Tu sa objaví aj PA-50, motorová jednotka pre poľnohospodárov, používajúca viac dielov z motora M-210. Ako člen konštrukcie motorov Vás Metzker oboznámi s detailmi a dobrodružstvami, ktoré sa bežne nezverejňujú. Pri čítaní nazriete aj do bohatej histórie vývoja v Kolárove.

Knížku můžete objednat - https://www.veteran-manin.eu/p/babetta. ... EbRJtTJd-c
Zasílají ji i do ČR a chválí ji.

hobr

#1110 Nový příspěvek od hobr »

bourač píše:kdysi dávno jsem taky býval motorkářem...
Motorkářem jsem nikdy nebyl a nebudu. Pro mne je to hanlivé slovo - spadají do toho magoři, co jezdí po dědině kilo (a víc), lidé navštěvující různé srazy (ožerou se, pak túrují motorky do omezovače - nejlépe o půlnoci a nakonec se porvou) a debílci, co jezdí po lesích mezi stromy...
Aby to nevypadalo, že jsem "svatý" - jezdím s kamarády na různé "akce", kde po příjemně stráveném dnu na motocyklu posedíme a popijeme. Ale v klidu, bez nějakých výstřelků a beze škod na okolí a sousedech...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Odpovědět

Zpět na „Putyka“