Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Určitě? Co třeba DPH? Tak proč se nepřihlásit o část z vybraného jako "dotace"? A je už dávno spočítané, že příjem státu jen na DPH je v tomto případě větší, než dotace. To znamená, že státu (celému národu) zbývá. Tak nevím, no. Ty bys neposkytl,obrazně řečeno, 60 když se ti vrátí 100? Ono Velká cena leží v žaludku vícero lidem z mnoha důvodů a snaží se to obhajovat ekonomický, jenže jim to nevychází. Třeba Plaga, ale tomu to už jasně vymalovali. Dostálová to pochopila že si může částečně vylepšit rozpočet tak poslala a Plaga dostane hovno. Kde pak, je to chytrej ministr
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dyku, každý mluví jen o tom, kolik stát vydělá na DPH. Už se nemluví o tom, kolik stojí policejní manévry na této akci, kolik stojí doprava zdarma, kolik odpadu musí město zlikvidovat. Politici a VIP hosti si taky vstupenky nekupují, takže je někdo musí zaplatit. A to nejsou desítky lístků, ale stovky až tisíce.
Ještě nikdo ale neviděl účetní uzávěrku této akce, kde by bylo jasně vidět, kam šla každý koruna a jak se vlastně hospodaří na Autodromu. Pak se nediv, že i pro Babiše je to černá díra.
A pokud o dotaci žebrají majitelé či manažeři okruhu, kteří žijí v luxusu, nediv se, že to sere i obyčejný lidi.
Ještě nikdo ale neviděl účetní uzávěrku této akce, kde by bylo jasně vidět, kam šla každý koruna a jak se vlastně hospodaří na Autodromu. Pak se nediv, že i pro Babiše je to černá díra.
A pokud o dotaci žebrají majitelé či manažeři okruhu, kteří žijí v luxusu, nediv se, že to sere i obyčejný lidi.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Má někdo zkušenost? https://www.aci.cz/m110-82-zkracene-kal ... 91488.html
Do džín už ráno fouká, tak uvažuju že pořídím.
Do džín už ráno fouká, tak uvažuju že pořídím.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Mám tyhle
https://www.motozem.cz/kalhoty-na-motorku-rsa-exo/
Materiál stejný.
Je na ně pořád ještě moc teplo.
Na tvých se mě nelíbí, že nemají krytej zip, bude tam foukat.
https://www.motozem.cz/kalhoty-na-motorku-rsa-exo/
Materiál stejný.
Je na ně pořád ještě moc teplo.
Na tvých se mě nelíbí, že nemají krytej zip, bude tam foukat.
Franta.cz:Vidíš toho zipu jsem si nevšiml. No ještě se po něčem poohlédnu. Teplo je no. Bundu mám ze stejného materiálu a odpoledne bývám durch propocený než přijedu domů. Ráno je mi zas kosa na nohy když jedu do roboty. Jezdím v obyč džínách. Navíc ty asi nic moc když bych sebou nedej bože jebnul.A k tomu mne nedávno chytla bouřka a ty džíny propršely až na trenky. Zatím lítám na burgmanu,ale za rok dva bych chtěl něco velkýho a tam už hadry potřebuju určitě,tak se ohlížím po něčem.
Kamarádovi taky bylo v létě zima v riflích ráno na motorce, tak to vyřešil tím, že si pod ně dal teplé podvlíkačky.
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Kůže je kůže..... Ale ......
Není to o tom koupit to nejlevnější ......
Mám druhou soupravu a paráda....
V létě se to dá provetrat ,v chladu to zavřu a je to ok....
Navíc nevypadam jako lyžař.
Není to o tom koupit to nejlevnější ......
Mám druhou soupravu a paráda....
V létě se to dá provetrat ,v chladu to zavřu a je to ok....
Navíc nevypadam jako lyžař.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Tomas6
V létě jezdím v kevralových riflích od 4SR
http://www.4sr.cz/katalog/moto-jeans/
Tvůj problém bych řešil nepromokama.Ráno je natáhneš přes rifle a odpoledne, pokud nebude pršet, je necháš v kufru
https://www.bonmoto.cz/kalhoty-do-deste ... fault-desc
V létě jezdím v kevralových riflích od 4SR
http://www.4sr.cz/katalog/moto-jeans/
Tvůj problém bych řešil nepromokama.Ráno je natáhneš přes rifle a odpoledne, pokud nebude pršet, je necháš v kufru
https://www.bonmoto.cz/kalhoty-do-deste ... fault-desc
Nepromoky nee..Většinou vozím noťas a ten mi tak tak vleze pod sedlo. Když k tomu přidám pár nějakých blbostí tak je plno. A top case mám tak na přilbu s rukavicema. On Burgman z roku 2000 je malinký. Navíc nepromoky fajn,ale když mne minule chytla bouřka stylem že při odjezdu z práce sluníčko a 30 stupňů a po 15 km chcanec jak kráva,defakto začalo pršet z razu,to než bych zastavil a oblekl si je tak bych byl mokrý úplně stejně. Podvlíkačky mám taky,ale je s tím otrava oblíkat a vyslíkat. Nejsu zrovna štíhlík,spíš obráceně a než to.na sebe natáhnu,otrava s tím. Jezdím brzo ráno,vstávat se nechce, otrávený z toho že musím do práce,...Teď když bylo teplo,šup ráno ještě v polospánku do riflí,hodit kuklu,bundu,blembák, rukavice a vijo koně do roboty. Tak skočím do kalhot a můžu vyrazit. A když cestou lehce sprchne tak mi to bude skoro jedno.
Uvidím,jak budu mít chvílu stavím se v kšeftě kde jsem bral bundu, třeba něco poradí.
Uvidím,jak budu mít chvílu stavím se v kšeftě kde jsem bral bundu, třeba něco poradí.
Z mé skušenosti mohu říct,že pokud nejsou hadry goretex,tak to promokne i když to má údajně nepromokavou vložku.Nejlepší zkušenost mám s třivrstvými,tam se ten tepelný komfort dá celkem dobře regulovat,ale ať je to co je to,tak když zastavíš v teple na křižovatce,tak je člověk hned nažmach.Ale samozřejmě jen můj názor.Přeji spoustu pěkných motocyklových zážitků.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
kdysi dávno jsem taky býval motorkářem (Jawa 500OHC).
Po ránu jsem si do nohavic - přes kolena a stehna nastrkal Rudý právo, když se oteplilo tak jsem noviny vyhodil.
Po ránu jsem si do nohavic - přes kolena a stehna nastrkal Rudý právo, když se oteplilo tak jsem noviny vyhodil.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Jo rudy právo hřálo. Ale to byl papír ještě papír.
Nakonec jsem teda koupil to z toho aci co jsem dával odkaz. Dneska přišly. Oproti ceníku ještě 20% sleva,vevnitř teplá vložka,ta šla ven,na mne sedí skvěle,chrániče kolen tam kde mají být,nohavice přes boty akorát,v pase taky jakž takž,ještě musím zkusit s bundou,dneska su v robotě autem,tak zítra vyzkouším. Za ty peníze dobrý. Možná budu vypadat jak lyžař, nicméně aspoň ten pocit bezpečí a relativně pohodlí když různě ještě musím něco po úřadech nebo tak.
Jestli to někdy vyjde a koupím nějakou větší motku tak jak když se najdou.
Jo a ten zip je chráněný proti profouknutí zevnitř...
Nakonec jsem teda koupil to z toho aci co jsem dával odkaz. Dneska přišly. Oproti ceníku ještě 20% sleva,vevnitř teplá vložka,ta šla ven,na mne sedí skvěle,chrániče kolen tam kde mají být,nohavice přes boty akorát,v pase taky jakž takž,ještě musím zkusit s bundou,dneska su v robotě autem,tak zítra vyzkouším. Za ty peníze dobrý. Možná budu vypadat jak lyžař, nicméně aspoň ten pocit bezpečí a relativně pohodlí když různě ještě musím něco po úřadech nebo tak.
Jestli to někdy vyjde a koupím nějakou větší motku tak jak když se najdou.
Jo a ten zip je chráněný proti profouknutí zevnitř...
Babetta a Korado II. diel
Druhý diel rozsiahlej monografie považskobystrických mopedov "Babetta a Korado II." je najrozsiahlejšou publikáciou konštruktéra Zdena Metzkera st. Veľmi úspešný exportný výrobok na svetových trhoch dal meno celej kategórii našich vozidiel – BABETTA.
Pokračovaním jednostupňových mopedov typovej rady 207 bude najprv prototyp Jawamatic, kde sa konštruktéri, okrem riešenia hlukových problémov, naučili urobiť motor s dvojstupňovou automatickou prevodovkou. Jeho posledný variant nakoniec skončil zabudovaný v mopedoch základného typu M-210 a M-225. Tu sa objaví aj PA-50, motorová jednotka pre poľnohospodárov, používajúca viac dielov z motora M-210. Ako člen konštrukcie motorov Vás Metzker oboznámi s detailmi a dobrodružstvami, ktoré sa bežne nezverejňujú. Pri čítaní nazriete aj do bohatej histórie vývoja v Kolárove.
Knížku můžete objednat - https://www.veteran-manin.eu/p/babetta. ... EbRJtTJd-c
Zasílají ji i do ČR a chválí ji.
Druhý diel rozsiahlej monografie považskobystrických mopedov "Babetta a Korado II." je najrozsiahlejšou publikáciou konštruktéra Zdena Metzkera st. Veľmi úspešný exportný výrobok na svetových trhoch dal meno celej kategórii našich vozidiel – BABETTA.
Pokračovaním jednostupňových mopedov typovej rady 207 bude najprv prototyp Jawamatic, kde sa konštruktéri, okrem riešenia hlukových problémov, naučili urobiť motor s dvojstupňovou automatickou prevodovkou. Jeho posledný variant nakoniec skončil zabudovaný v mopedoch základného typu M-210 a M-225. Tu sa objaví aj PA-50, motorová jednotka pre poľnohospodárov, používajúca viac dielov z motora M-210. Ako člen konštrukcie motorov Vás Metzker oboznámi s detailmi a dobrodružstvami, ktoré sa bežne nezverejňujú. Pri čítaní nazriete aj do bohatej histórie vývoja v Kolárove.
Knížku můžete objednat - https://www.veteran-manin.eu/p/babetta. ... EbRJtTJd-c
Zasílají ji i do ČR a chválí ji.
Motorkářem jsem nikdy nebyl a nebudu. Pro mne je to hanlivé slovo - spadají do toho magoři, co jezdí po dědině kilo (a víc), lidé navštěvující různé srazy (ožerou se, pak túrují motorky do omezovače - nejlépe o půlnoci a nakonec se porvou) a debílci, co jezdí po lesích mezi stromy...bourač píše:kdysi dávno jsem taky býval motorkářem...
Aby to nevypadalo, že jsem "svatý" - jezdím s kamarády na různé "akce", kde po příjemně stráveném dnu na motocyklu posedíme a popijeme. Ale v klidu, bez nějakých výstřelků a beze škod na okolí a sousedech...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."