Narozeniny
Re: Narozeniny
...dnes posílám gratulaci k narozeninám do Stropkova Perdrovi643 , no a taky do Kuřimi Vitexovi , ale tomu už jsme přáli v Býžďově . Tak hodně zdraví !!!
- Veteranista!
Víťo, všechno nej... a ať se ti daří vše, na co sáhneš.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Všechno nejlepší Víťo
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Čtvrt roku od "stodolní" uplynulo a výročí, které jsme tam předčasně oslavili je skutečností. Víťo, hlavně ať Ti slouží zdraví .
Víťo tak hodně a hodně zdravíčka Dlouhá a plodná léta nápadů a jejich realizací
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Také se připojuji s přáním všeho nejlepšího a hodně zdraví Víťovi k Jeho kulaťinám.
Pěkně si to zapij! Já jsem ještě ve fabryce tedy nemůžu dát cvrka. Ale za chvilku padla a pak až dojdu dom tak si na Tvoje vrazím do každý nohy, kamaráde!
Pěkně si to zapij! Já jsem ještě ve fabryce tedy nemůžu dát cvrka. Ale za chvilku padla a pak až dojdu dom tak si na Tvoje vrazím do každý nohy, kamaráde!
Přátelé,kamarádi.Velice Vám děkuji za krásná blahopřání.
Největší faux pas se mě právě stalo a zkusím to nyní napravit.Vůbec jsem si nevšiml výročí paní šéfové a tímto se jí omlouvám a s velikým zpožděním přeji vše nejlepší a hodně zdraví.
Největší faux pas se mě právě stalo a zkusím to nyní napravit.Vůbec jsem si nevšiml výročí paní šéfové a tímto se jí omlouvám a s velikým zpožděním přeji vše nejlepší a hodně zdraví.
- pani-kenybzova
Děkuju moc Víťo , Tobě taky přeju jen to nejlepší k narozeninám
Dnes jsem dokončil sérii oslav a mám toho plný brejle.Nyní už jenom drobné akce pro ty,kteří si na mě nemohli udělat čas a záleží mě na nich.
Ahoj kamaráde,dovol abych Ti popřál tu obyčejnou frázi, hlavně hodně zdraví a ať Ti moc nestojí nebudeš ses tím muset otravovat .ps. houby ještě nerostou. Vlasta
Čau Víťo sem si ani nevšim že Ti už bylo šestadvacet,tak si to hezky užij a přidé další stovku.
Hlavně hodně štěstí a zdraví.Zdraví páč je potřebuješ a štěstí protože z těch co byli na Titaniku byli zdraví všichni ale štěstí měl málogdo.
Hlavně hodně štěstí a zdraví.Zdraví páč je potřebuješ a štěstí protože z těch co byli na Titaniku byli zdraví všichni ale štěstí měl málogdo.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Děkuji Vlastíku za přání,houby rostou a mě stojí jako kolík(nebo jako kolik?).Sám nevím.
Kelte, mě už je 30 a dík za přání.
No Víťo to abych nakopl babetku a jel se mrknout. Mám příští tejden odpolední tak by to šlo.