Paletovy vozik KOVO Cheb - nezdviha
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Paletovy vozik KOVO Cheb - nezdviha
tlumičový-už jsem to jednou psal-míchaný s petrolejem 4:1
nemate niekto nahodou obrazok, kde je hydraulika takeho starsieho paltevacieho voziku s pedalom rozkreslena ? ako skontrolujem ci je tam dost oleja? diky
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
mam dve tyhle pumpy a makaj bez problemu mam tam hydrauliku s petrolejem na tom jednom to bylo i tak psany na samolepce ale pomer ted nevim
Když jsem dotáhl ten svůj paleťák tak taky nefungoval- někdo zjišťoval jak to vypadá pod těma zátkama a hledat ty perka a kuličky co vylítaly se mu už nechtělo.
Každopádně mi tady někdo dal odkaz na firmu co ty paleťáky opravuje a ti mi ochotně pomohli
Pán mi poslal na mejl rozkreslenej ten zdvíhací mechanismus a potom všechny díly co jsem si objednal.
Když dávám kuličku do heveru tak to profouknu a přes mosaznou tičinku na kuličku klepnu aby si to sedlo na ni líp "zvyklo"
V heveru je taky ta kulička zajištěná proti vypadení zásekama.
Každopádně mi tady někdo dal odkaz na firmu co ty paleťáky opravuje a ti mi ochotně pomohli
Pán mi poslal na mejl rozkreslenej ten zdvíhací mechanismus a potom všechny díly co jsem si objednal.
Když dávám kuličku do heveru tak to profouknu a přes mosaznou tičinku na kuličku klepnu aby si to sedlo na ni líp "zvyklo"
V heveru je taky ta kulička zajištěná proti vypadení zásekama.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
asi len zavzdusnene
Vždy je na vine len malé kladivo
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2
kolko tam ma byt oleja ?
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
jsem zvědavej na co přijdeš, v tom mém byly pérové kolíky ve slepých dírách a nedokázal jsem je dostat ven
Momentálne nad ním stojím s karbobrúskou len má to dosť velký priemer, tak som skúsil opýtať sa. Majú z toho byť vidly do trojbodu.
Ještě vydrž ty karboflexaři ( po Ukrajinsky ,,Balgaristo" ) jdu se Ti na ten paleťák podívat. Já tuším že mám jištění ještě uvnitř toho mechanizmu zvedání. Měl jsem rozebraný tři tyhle paleťáky. Ale máš mě na svědomí, paleťák stojí v místnosti co mám demižon hruškovice. Když tam jdu, nedá se svítit a musím si loknout. A jestli to ucítí manželka až přijdu dom, svedu to na Tebe, to se těš!
Na oskách spodných malých kolečiek sú pružinové kolíky - takže tie pôjdu karbinou. Vpredu to má guličku na mazanie tak by to hádam mohlo byť nejako demontovatelné.
Takže jsem se Ti skočil podívat. Ten co máš na obrázku mám v té cimře. Ten má ten kolíček zajištění naklepanej zkrz ten čep a je to v pravo. Když by Jsi pumpovl ojkou tak v pravo, na druhé straně než máš na obrázku. Je jako ,,naležato".
Druhý paleťák co mám v kůlně kovo Cheb ten má silonoví přední kolečka a ten má ten zajišťovací kolík v levo.
Co si pamatuju, vyklepneš ten kolík ven a pak vyklepeš ten ,,středový" čep. Ale u jednoho jsem do něj mlátil jak hluchej do vrat. Kurva tam byl napranej. Nebo on byl spíš tvaru klikovky vytahanej. Někde tu i tenhle čep mám rezervní. Kdysi jsem nějaké věci dotahl na to dom. Mám tu celkem 3 tyhle paleťáky doma.
Druhý paleťák co mám v kůlně kovo Cheb ten má silonoví přední kolečka a ten má ten zajišťovací kolík v levo.
Co si pamatuju, vyklepneš ten kolík ven a pak vyklepeš ten ,,středový" čep. Ale u jednoho jsem do něj mlátil jak hluchej do vrat. Kurva tam byl napranej. Nebo on byl spíš tvaru klikovky vytahanej. Někde tu i tenhle čep mám rezervní. Kdysi jsem nějaké věci dotahl na to dom. Mám tu celkem 3 tyhle paleťáky doma.
Je to kovo cheb , ten obrázok mám len ako ilustráciu.
-
Zdravím. Může mi někdo pomoci? Jsem už důchodce a můj syn začal stavět. Koupil jsem na stavbu starší pedálový paleťák. Moc dobře nechodil, tak jsem ho demontoval, ale po vyčištění a dolití oleje mi nefunguje. Předtím fungoval alespoň trochu. Teď vůbec. Jsem vyučen opravář zemědělských strojů a a ni s kamarádem, také opravářem jsme ho nezprovoznili. Můžete mi někdo poskytnout radu nebo poslat nějaký popis nebo schéma rozpitvaného zvedáku ? Děkuji moc předem. JB.
PS. Mohu poslat foto.
PS. Mohu poslat foto.
Dílna je dílna