RoKur píše:Předpokládám, že OakLD si už přečetl celé Stanovo vlákno...
Jasný, trvalo mi to asi 4 dny :-).
RoKur píše:už ví jaké náplně, typy filtrů a spoustu jiných užitečných věcí, které tam Stano vložil... Palivový filtr SK3680, (MM409870 , WGF9062) Olejový filtr Filtron OP 595 ...
Ano a ne. Pokud jsem něco nepřehlídl tak, palivový filtr tam má snad nafocenej ale neuvádí výrobce ani model, filtr do hydrauliky (ten jsem hledal) tam má nafocenej Donaldson P552483, cot ale rozhodně není běžnej a levnej filtr (ale pokud nenajdu lepší a hlavně dostupnější alternativu tak Micině holt objednám tento).
Díky za uvedení modelu palivovýho filtru, ten ve Stanově vlákně není. Filtr oleje motoru tam myslím neuvádí, já dal originál WIX 51365, byť byl dražší a těžko se u nás shání. Ten Filtron co uvádíš je o půlku levnější, ale já si objednal ten WIX kus navíc i pro příště, tak si akorát udělám poznámku na po-příště. Vzduchovej filtr tam mám WIX 46270, ale ten se u nás těžko shání, u dodavatele mi poradili alternativu, teď tu nemám svou poznámku, něco jako ALCO MD5566K (??). Myslím, že Stano nebo někdo jinej tady ho taky zmiňoval.
RoKur píše:Asi nevíš, že řada Mitsubishi MT 21 - 25 je až na pár vyjímek naprosto identická.
No mám určitou přestavu, obecně jsem začínal s návodem od KP malotraktory na MT-25. Palec nahoru, že si s tím dal zhotovitel tu práci, nicméně když jde člověk do hloubky, tak zjistí, že tam víc věcí není, než je (to není kritika, on samozřejmě nemusí poskytovat všechny informace). Právě třeba typy náplní tam nejsou.
Když jsme u toho, "detektivně" jsem prostudoval kterej šroub je v tomto návodu označenej jako kontrolní (na hladinu hydrauliky). Myslím si, že to bude ten správnej. V mým obrázku na 1. straně to je (3), je zhruba ve stejné výšce jako (1). Tak to jsem rád, že jsem to trefil...
Jak to je s olejem přední nápravy tam Stano myslím taky nemá, byť ji (po těch ztrátách kol) rozebíral solidně... Zatím jsem to nenašel ani v jiným vlákně, ale ještě to tu pročítám. Kuboty mají kontrolní šroub, ale moje náprava určitě žádnej nemá. Některý traktory prý mají zátku s měrkou, ale můj ne, zátka vypadá originálně a taky stejně jak na fotkách třeba MT-25 od KP malotraktory. Tak zatím udržuju hladinu pohledem, tak aby byla hřídel zaplavená více než z půlky. Který jsou výpustní šrouby jsem zatím taky nikde jednoznačně napsaný nebo vyfocený nenašel, předpokládám že prostřední z pěti, co jsou zespodu ve formaci pětky z hrací kostky.