Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
ja som tiez prekvapeny. Videl som nazivo, ako to bolo urobene a povedal by som, ze bez rozmyslania. Keby to bol hrubostenny odiatok, tak beriem. Vzhladom na to, aka je tam tenka stena, tak tie priecne svy nielen ze nic neriesia, ae naopak, vytvoria zo spojenej steny len take uzke nosniky spojene s ostatkom materialu hlavy iba na jedenj a to este kratsej stene. Staci podla mna vyplnit samotnu prasklinu jednou radou skrutiek. Tie priecky to iba oslabuju v tomto pripade... A tak to aj dopadlo, fucalo to okolo tych priecok z jednej aj druhej strany...
Tazko uz s tym bolo nieco urobit, tak som len daval skrutky tam, kde to fucalo a vznikla z toho trojita husenka...
Caka som trochu viac od AGM... Asi aj dost vela zavisi od konkretneho zamestnanca...
Tazko uz s tym bolo nieco urobit, tak som len daval skrutky tam, kde to fucalo a vznikla z toho trojita husenka...
Caka som trochu viac od AGM... Asi aj dost vela zavisi od konkretneho zamestnanca...
Sniper-Nechci se přít,ale pokud je uchycení na nářadí originál a nebo cca stejně, tak záleží podle mne na umístění ramen a čepu pro třetí bod.Těch 48cm v zataženém stavu je opravdu málo a podle toho to roztažené nemůže být moc.Takže to bude spíš jako pro malotraktor.Třetí bod k 6911 apod. je zatažený cca 56 cm.Třeba ještě někdo oměří a já budu zkoušet. Díky.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
Hold zamestnanci nie sú, dobrí odchádzajú a berú do firiem kde koho, možno chytil iba zlého zamestnanca..
Ja by som čakal od takej firmy minimálne aspoň tlakovú skúšku, aby si svoju prácu mohli skontrolovať...
Robo, dobre že si mu pomohol
Ja by som čakal od takej firmy minimálne aspoň tlakovú skúšku, aby si svoju prácu mohli skontrolovať...
Robo, dobre že si mu pomohol
Mihi
Právě, že ne. Každé nářadí to má trochu jinak a podle toho se volí délka rozpery třetího bodu. Navíc i druh nářadí to ovlivňuje. U jednoho potřebuješ k práci rozperu téměř zasroubovanou, např hrabacka rotační kosa, u jiného zase vysroubovane, třeba pluh.Béďa 17 píše:pokud je uchycení na nářadí originál a nebo cca stejně, tak záleží podle mne na umístění ramen a čepu pro třetí bod
Já ti to dneska změřím i vysroubovane.
Pro mé práce mi tato rozpera stačí a vyhovuje ve všem.
- rotační bubnova sekačka 135
- ZTN 183 listovka čáp
- pásová hrabacka reforem ( ton )
- pluh PN 252
- brány nesené
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Sniper-Když ti tento rozměr vyhovuje na tyto stroje a máme stejná ramena,tak budu vybírat podle tvého třetího bodu a nebudu vymýšlet vymyšlené.Díky
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
Tak slíbené foto.
Pro srovnání jsem přihodil i originál rozperu pro pluh s automatickým vypínáním spojky pojezdu traktoru.
Nemá takový rozsah a závit má větší stoupání protože se roztahuje jednostranně. Tyto rozpery byly ovšem používány nejčastěji v počátcích, kdy měly traktory kratší ramena, cca 760mm ( nevím tu hodnotu přesně z hlavy )
Snad ti tohle bude stačit
Pro srovnání jsem přihodil i originál rozperu pro pluh s automatickým vypínáním spojky pojezdu traktoru.
Nemá takový rozsah a závit má větší stoupání protože se roztahuje jednostranně. Tyto rozpery byly ovšem používány nejčastěji v počátcích, kdy měly traktory kratší ramena, cca 760mm ( nevím tu hodnotu přesně z hlavy )
Snad ti tohle bude stačit
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Snad ti to k něčemu bude
Ať se daří
Ať se daří
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
caute
uz to tu asi bolo preberané, ale napriek tomu sa este raz opytam.
na obrazku dole je v cervenom kruzku skrutka, ktorá drží regulátor o cerpadlo. Ked som to prvý krat demontoval, tak som tam mal takú zvláštnu prietokovú skrutku M10 (jej foto žial teraz nemám) a ked som to skladal, tak som ju dal naspat v domnení, že to tam tak má byť. Nedávno som bol u jedného cerpadlára, ktorý to vraj robi celý život a o takej speciálnej skrutke nic nevie, ze by to tam maly byť.
viete mi poradiť, ako to teda je? ma tam byť, ci netreba? vdaka
uz to tu asi bolo preberané, ale napriek tomu sa este raz opytam.
na obrazku dole je v cervenom kruzku skrutka, ktorá drží regulátor o cerpadlo. Ked som to prvý krat demontoval, tak som tam mal takú zvláštnu prietokovú skrutku M10 (jej foto žial teraz nemám) a ked som to skladal, tak som ju dal naspat v domnení, že to tam tak má byť. Nedávno som bol u jedného cerpadlára, ktorý to vraj robi celý život a o takej speciálnej skrutke nic nevie, ze by to tam maly byť.
viete mi poradiť, ako to teda je? ma tam byť, ci netreba? vdaka
Na tomto mieste nie, tam je normálna. Prietoková skrutka m10 ne pravá spodná na upevnení čerpadla k bloku motora. Tou odchádza olej z čerpadla.
V mieste červeného krúžku som ja mal skrutku M12...
A m10 odvrtana ide vpravo dole na upevnenie čerpadla k bloku. Je to olejový prepad.
A m10 odvrtana ide vpravo dole na upevnenie čerpadla k bloku. Je to olejový prepad.
vdaka vam. takze som to mal zle. to by asi nebolo dobre. aj som sa cudoval, ze sa mi v cerpadle hromadi olej.
a to, ze si mal M12 je mozne, lebo uz som mal v ruke 2 cerpadla a obe mali ten zavit zodraty a asi to niekto prevrtal.
a to, ze si mal M12 je mozne, lebo uz som mal v ruke 2 cerpadla a obe mali ten zavit zodraty a asi to niekto prevrtal.
Ahojte. Chcem dat zavažie pod prednu napravu nejaku gulatinu alebo podobny profil? Nevala sa niekomu nieco doma, prip. nieco videl na srotovisku tu neviem nic zohnat . Vdaka
ja som mal na zetore pod prednou napravou takyto profil plneny betonom..pozri vlakno...
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 6#p1403383
mal by som to mat doma. ak chces a mas si pre to ako prist, tak je to Tvoje za odvoz
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 6#p1403383
mal by som to mat doma. ak chces a mas si pre to ako prist, tak je to Tvoje za odvoz
Škoda, že jsi tak daleko , mám doma přebytečný betonový překlad,tam bys tam měl luxusní
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."