Soustruhy
Re: Soustruhy
Vždycky jsem rád sledoval tyhle starý chlapy, jak co dělají a dokáží si poradit. To se nikde nedočteš.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
ale dočteš akorát vidět je lepší jak stokrát číst a hned si to zapamatuješ
A koupit nové ještě rychlejší.Britt píše:Taky dobrej kšeft. A já byl vytočenej, když mi chlápek přinesl 2chodý vyběhaný trapézák a že na něj chce matku a má to k lisu na moštování. Udělat to komplet nové bylo rychlejší.
Kdepak koupit. To jsou šunty a když mi čumí přes rameno a motá se pod nohama, má jistotu že to bude dobře udělané.
Zbyňku, jak upnout neupnutelné nebo jak a čím se dostat na nedosažitelné nevyčteš nikde.
musíš se naučit strojařsky myslet to je základ pak si vymyslíš vlastní postupy a i způsoby upínání
nevím jestli už to máš stáhlé tady jsem dal naskenovanou knížku
https://uloz.to/hledej?q=ucebnice+novatora
nevím jestli už to máš stáhlé tady jsem dal naskenovanou knížku
https://uloz.to/hledej?q=ucebnice+novatora
Už to sosám, ale stejně je pro mě lepší vidět to na živo.
tak v té knížce jsou náčrty a je to uplně jasné a k tomu pár řádků s popisem
pochopí to každý a věř tomu, že tam najdeš jendak neuvěřitelné vychytávky ale i věci které už si viděl a myslels že to například konkrétní fachman vymyslel ale přitom to existuje dávno...
no a až budeš mít dostatek informací v hlavě tak začneš přemýšlet uplně jinak a né že to nejde upnout to je špatně musíš si položit otázku jak bych to upnul
pochopí to každý a věř tomu, že tam najdeš jendak neuvěřitelné vychytávky ale i věci které už si viděl a myslels že to například konkrétní fachman vymyslel ale přitom to existuje dávno...
no a až budeš mít dostatek informací v hlavě tak začneš přemýšlet uplně jinak a né že to nejde upnout to je špatně musíš si položit otázku jak bych to upnul
pěkné čtení že? akorát se to nedá číst jak román člověk tolik informací naráz prostě nepobere
Zajímavé vychytávky, ale najednou se to fakt nedá.
zkus se první dívat na příslušný obrázek a popřemýšlet co že to vlastně je a pak si přečti text
Hele, že ty mi čumíš přes rameno. Přesně tak to dělám.
no asi je to přirozené taky jsem to tak prohlížel bez toho, že by mě to někdo říkal
Jo, tak se zeptej Oty nebo Daddyho. Ti raději budou dlouho bádat, než aby si o tom přečetli pár stránek. Knížka je pro ně sprosté slovo.