Takže ideš do toho nonspinu? kedy to asi bude funkčné?Peetan píše:JJ, u Franty jsem se informoval...
Holt zase nějaký expert ve skladu dílů u zetora.
Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
Re: Peeťanovi pomocníci
Jo do NONSPINu jdu. Už jsem sehnal kde ho koupit. Je za 7700Kč. Jen čekám co mi odvezou kulatinu, pak odvezu nápravu a věci jednomu maníkoj co to dělá 30 let a do týdne mi to prej složí.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Pár fotek z neúspěšnýho odvozu...
- Přílohy
Už jsem začal na kloubáku...
- Přílohy
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
A co ste potom robili vykladali kamion a isiel na prazdno?? škoda ze namas este predok išlo by to lepšie
Jo a táta jako pojistka aby mě nevyhořel alternátor...mareko píše:To první foto by se mělo jmenovat traktor pod proudem
Jo, půl fůry musel složit a s půlkou jsem ho vytáhl nahoru, ale protože měl v hajzlu gumu, tak jel naprázdno na rezervě do servisu. Dneska přijel komplet obutej a to jsou pane bačkory... s tím by vyjel jak nic. Takže zítra jedu roztočit bankovky do Agrica.vlado742 píše:A co ste potom robili vykladali kamion a isiel na prazdno?? škoda ze namas este predok išlo by to lepšie
Jinak předek by mě byl prd platnej... traktor šel na zadek a nepřenesla to spojka... takže lanovat...
Tak paráda potom napíš podrobnosti.Peetan píše:Jo do NONSPINu jdu. Už jsem sehnal kde ho koupit. Je za 7700Kč. Jen čekám co mi odvezou kulatinu, pak odvezu nápravu a věci jednomu maníkoj co to dělá 30 let a do týdne mi to prej složí.
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Nj... potom nafot tie backory som zvedavy, že či to zlvadne samPeetan píše:Jo, půl fůry musel složit a s půlkou jsem ho vytáhl nahoru, ale protože měl v hajzlu gumu, tak jel naprázdno na rezervě do servisu. Dneska přijel komplet obutej a to jsou pane bačkory... s tím by vyjel jak nic. Takže zítra jedu roztočit bankovky do Agrica.vlado742 píše:A co ste potom robili vykladali kamion a isiel na prazdno?? škoda ze namas este predok išlo by to lepšie
Jinak předek by mě byl prd platnej... traktor šel na zadek a nepřenesla to spojka... takže lanovat...
Včera to odvezl, ale z jinýho místa kam jsem to natahal. Už mám nakoupeno na traktor... 20tis mě nestačilo. Chtěl jsem ještě masku a víko kapoty, ale za masku 3tis a za kapotu 4tis bez DPH nedám.vlado742 píše:Nj... potom nafot tie backory som zvedavy, že či to zlvadne samPeetan píše:Jo, půl fůry musel složit a s půlkou jsem ho vytáhl nahoru, ale protože měl v hajzlu gumu, tak jel naprázdno na rezervě do servisu. Dneska přijel komplet obutej a to jsou pane bačkory... s tím by vyjel jak nic. Takže zítra jedu roztočit bankovky do Agrica.vlado742 píše:A co ste potom robili vykladali kamion a isiel na prazdno?? škoda ze namas este predok išlo by to lepšie
Jo ještě mě napadá menší rada... Kdyby někdo náhodou chtěl kupovat uzávěrku na předek, tak není to NONSPIN, ale NO SPINN... Proto mě to v žádný prodejně nenašli...
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Za masku 3 tisic ??? to je niejak strasne moc
Jo, drátěná maska 6340 co jsem chtěl 2498Kč bez DPH... tak jsem vzal za 160Kč plastovou na 7245... To samý kapota. Chtěl jsem na 6340, nebo 72 rovnou, ale 4tis bet DPH... tak jsem nevzal nic... ale vezmu za 1900 prohlou.
Nebo kup za pětikilo plech a mužem ji zkusit nějak udělat tu hranatouPeetan píše:Jo, drátěná maska 6340 co jsem chtěl 2498Kč bez DPH... tak jsem vzal za 160Kč plastovou na 7245... To samý kapota. Chtěl jsem na 6340, nebo 72 rovnou, ale 4tis bet DPH... tak jsem nevzal nic... ale vezmu za 1900 prohlou.
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141