Belarus 320
Moderátor: DYK
Re: Belarus 320
Pujčený nebo sis koupil?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
-
Koupil si ho soused,před deseti lety,a já ho prvně použil :-)
výborná věc.
výborná věc.
Zetor 6245
Taky jsem ho chtěl koupit. Ale nedostatkove zboží. Měl jsem Aji inzerat na bazosi a nikdo se neozval
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
https://traktorki.com/pl/p/Wiertnica/75
Mám a jsem s ním spokojen, je potřeba si dopředu zavolat, aby měli skladem, dělá to pro ně nějaký zámečník v okolí
https://www.youtube.com/watch?v=FIl-7sqerg4
Doporučuji kardan s přetěžovací spojkou, já používám ze shrnovače sena.
Mám a jsem s ním spokojen, je potřeba si dopředu zavolat, aby měli skladem, dělá to pro ně nějaký zámečník v okolí
https://www.youtube.com/watch?v=FIl-7sqerg4
Doporučuji kardan s přetěžovací spojkou, já používám ze shrnovače sena.
Ahojte,
chcel by som sa spýtať, či poznáte niekoho, kto má k automatickému pripájaniu prednej nápravy dorobené manuálne pripájanie cez elektromagnetickú cievku. Belarus 320.4 je môj favorit, ktorý si chcem kúpiť, no bývam v parádnom kopcove a pokiaľ nechcem používať traktor len po viac ako dvoch po sebe nasledujúcich suchých dňoch, manuálne radenie prednej nápravy je veľkou výhodou. Prípadne ak máte skúsenosť, odporučte prosím iný malotraktor s manuálnym radením prednej nápravy, s ktorým ste boli spokojní.
(účel použitia: presun hmôt čelným nakladačom, bežné domáce poľnohospodárske práce, ťažba dreva - paliva pre potreby domácnosti ...)
Ďakujem krásne.
chcel by som sa spýtať, či poznáte niekoho, kto má k automatickému pripájaniu prednej nápravy dorobené manuálne pripájanie cez elektromagnetickú cievku. Belarus 320.4 je môj favorit, ktorý si chcem kúpiť, no bývam v parádnom kopcove a pokiaľ nechcem používať traktor len po viac ako dvoch po sebe nasledujúcich suchých dňoch, manuálne radenie prednej nápravy je veľkou výhodou. Prípadne ak máte skúsenosť, odporučte prosím iný malotraktor s manuálnym radením prednej nápravy, s ktorým ste boli spokojní.
(účel použitia: presun hmôt čelným nakladačom, bežné domáce poľnohospodárske práce, ťažba dreva - paliva pre potreby domácnosti ...)
Ďakujem krásne.
Nové 320 už majú aj mechanicky zapínateľný predok. Ten by som potreboval u nás aj ja. Ja mám ešte starý typ nápravy.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
-
Je to pravda,tuším že říkal p.Astapovič že je to náprava z 622.
Před dvěma lety byla za příplatek 15tis...
Před dvěma lety byla za příplatek 15tis...
Zetor 6245
Ja ale chcem kúpiť trocha starší a ten má automaticky pripínateľný predok. A ako som spomínal, nemusí to byť nevyhnutne Belarus ... ak vie niekto odporučiť aj niečo iné.
Pred nejakými 5 rokmi som sa zastavil vo firme Prodag Zlín, oni vedeli prerobiť aj ten pôvodný predok, že fungoval aj v automatike a dal sa aj mechanicky zapnúť. Chceli za to nejakých cca1300€. Vážne som o tom uvažoval, no chceli dopraviť celý traktor nielen nápravu.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
Volal som im v piatok, povedali, že to už nerobia, že ponúkajú vlastné traktory. Ak by to však mal niekto takto prerobené, rád by som sa na to pozrel, možno by to šlo urobiť aj doma - pokiaľ sa jedná len o dorobenie elektromagnetickej cievky na vzduchové potrubie, ktoré zabezpečuje pripájanie predku pri prešmyku zadných kolies.
Na belarusu se to radí mechanicky-je tam vidlička která posouvá spojovaci díl,
Zdar pánové, chci vyměnit zadní kola za 20 a sehnal jsem si disky z Tatry. Už je vše vyřezané jen bych potřeboval jestli nemáte někdo změřené středy na výpalky...
-
- Vinea 30Hp Comfort
-