Vladimírova KUBOTA
Moderátor: DYK
Re: Vladimírova KUBOTA
Vladimir môžem poprosiť zmerať šírku traktora venkom zadných pneumatík a zároveň aj výšku zadných pneu ?
Ďakujem
Ďakujem
tyhle pneu pokud se dostanou do zaberu na tvrdym tak se lamou spalky nahrady za ne sou
Ladine,
gratuluji, toš ať slouží a maká ke tvé radosti.
Jsem překvapený, ale posledně jsi říkal, že po něčem pokukuješ.
Vím, že předek na tvojí polnosti nepotřebuješ, ale při tvých kutilských choutkách si budeš chtít pořídit čelák a potom už bude problém...
Ale...
Jara
gratuluji, toš ať slouží a maká ke tvé radosti.
Jsem překvapený, ale posledně jsi říkal, že po něčem pokukuješ.
Vím, že předek na tvojí polnosti nepotřebuješ, ale při tvých kutilských choutkách si budeš chtít pořídit čelák a potom už bude problém...
Ale...
Jara
Ja fungujem z celakom aj bez predku stači použivat rozum
Vy tomu Vladimírovi nutíte samé těžké, neohrabané věci - čelák ?!?
A co takhle kardanem hnaný stroj na zmrzlinu. Určitě to má dvoje otáčky. Na léto a na zimu.
A co takhle kardanem hnaný stroj na zmrzlinu. Určitě to má dvoje otáčky. Na léto a na zimu.
Jo zmrzlina..... a já se společně s Vitexem k Vladimírovi rovnou nastěhujem...
Ahoj, no jasně a pak už chybí enom cukrová vata a kolotoč a maringotka se střelniců.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
chvíľu niesom na fóre a už sa tu dejú veci..... Po tomto čo niekto 30 rokov vylepšuje svoj domadel urobí toto? No čo už, veď aj ja som to spravil, predal som kus svojho ja a teraz o ňom neviem nič.
Vladimír, značka ok, ale tie ryžáky nebudú ok na tvoje letište!
Vladimír, značka ok, ale tie ryžáky nebudú ok na tvoje letište!
...tak už jsi mě objevil . Neboj se o letiště , travní pneu jsou v plánu .
Ked uz su v plane travne kolesa bude aj kosacka na letisko hnana kardanom ? Drzim palce v inovaciach a nech šikmač dobre sluzi.
at ti slouzi
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli mám blahopřát nebo fnukat
Každopádně zahradníkovi blahopřeji, domadelkari a kutilovi přeji hodně hodin bez poruchy a dost času na vylepšení...
Doufám, že se zde budeme ubírat správným směrem, jako jsme byli všichni zvyklí!!! takže doufám, že svářečka, bruska, vrtačka a poctivá práce zaujme u nadále svoje místo!
Každopádně zahradníkovi blahopřeji, domadelkari a kutilovi přeji hodně hodin bez poruchy a dost času na vylepšení...
Doufám, že se zde budeme ubírat správným směrem, jako jsme byli všichni zvyklí!!! takže doufám, že svářečka, bruska, vrtačka a poctivá práce zaujme u nadále svoje místo!
Jasný Vladimír ví co dělá. Já mám celkem pět traktorů,ale od podzimu co mám Yanmara,jezdím po zahradě a kolem baráku jen s ním. Taky ho časem přezuju, na jemější vzorek kvůli zahradě.
Vladimíre přeju ti aby ti Kubota dobře sloužila a byly jste dobří parťáci
Vladimíre přeju ti aby ti Kubota dobře sloužila a byly jste dobří parťáci
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....