Dík - máš pravdu -Igeelity nesmí jít až na zem -Tom píše: Pod igelity radši nic nedávej, je to pìkné svinstvo. Zapaøí se to, pára se zaène srážet, a je to horší, než kdybys to nechal nìjakou dobu normálnì venku. Radši to dej pod nìjaký pøísøešek, nebo nìco takového. Aby tam mohl profukovat vzduch.
Venku nechávam jen nápravy a pøevodovky a kola - vìci na které stejnì za provozu cáká a nebylo to pod igelity -napsal jsem to blbì - pøesnì øeèeno je to pøikryté takovými velikými plastovými vanièkami - rožek je jí na fotce vidìt - vzduch pod vanièky mùže a nìco je na paletách:) ale ty kopøivy jsem mìl zlikvidovat . Motory jsou pod støechou.
Traktùrky nastìhuju do muzea na zimu - igelitama a støíškama maj pøikrytý jen motory - teï v tý hale muzea zatím sbíjím veliké vazníky na døevo-dílnu co zrovna stavím. Dosud jsem sváøel i øezal a hobloval døevo v jedné dílnì - a to je prùser - furt jsem musel zametat a stejnì jsem málem vyhoøel.
Nedaleko byl ten pøípad - od rozbrusky chytli piliny,pak hydry od øedidla, pak flaška s øedidlem, pak bomba s plynem a pak ulítla støecha celýho baráku - bylo to v televizi.