Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
-
Re: Bielorus EO 2621
když si stim posilovačem na spojku vic pohraješ tak to bude vracet pedal taky mi to nejakou dobu trvalo když se tonevraci je to o nervy
-
jan 2
Díky,tak mi to nafoť !
Díky,tak mi to nafoť !
Bělorus má posilovač spojky?
ted to nemam u sebe , aspon foto z internetu,Auto-klassik píše:jan 2
Díky,tak mi to nafoť !
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Je niekde na bieloruse miesto na aretaciu rozvodov na prvy valec?
-
Včera jsem pumpu složil a dnes ji namontuji.
Je, pri nadrzi na olej, z bloku by mal trac asi 5cm kolik, vysrubujes ho otocis vopachas spat do tej diery pomaly tocis motorom az pokym zapadne.
Prosim radu od skusenych, robil som hlavu, nove ventily, zabrusene sedla... po zmontovani vsetko ide na jednotku, chyta na brnk, len sa objavil jeden problem... tlaci vodu popod tu vlozku alebo ako to nazvat v com je vstrek. Da sa to vobec kupit? Ako sa to meni? Su tam zarezy, vypada to akokeby sa to malo vykrutit... alebo sa to vybija ako na zetore? Dakujem za rady
Dobrý den přátelé,
nevíte náhodou jaký je na Bělorusu palivový filtr?
Musím jej vyměnit a nemohu najít nikde, s čím je to stejné nebo čím to nahradit. Díky za pomoc
nevíte náhodou jaký je na Bělorusu palivový filtr?
Musím jej vyměnit a nemohu najít nikde, s čím je to stejné nebo čím to nahradit. Díky za pomoc
- Killer Koly
Zdravím všechny, sháním plášť, nebo celé zadní kolo na bělorusa. Koupil jsem z druhé ruky nové rumunské pláště a jeden je po 10 letech úplně ztyřelý. Nechce se mi kupovat nový, už se to nevyplatí.
ZETOR je životní styl
Tenhle dvojžlicový drapák mám k tomu mýmu také, nepřemýšlel někdo nad předěláním hadic na rychlospojky, aby nebylo tak namáhavé a složité to přehodit za klasickou žlicu...?!
Ahoj, přemýšlel, ale cenově to vyšlo tak (pár tisíc), že jsem do toho nešel. Možná jsem našel, ale zbytečně drahé spojky. Pokud by někdo měl zkušenosti, také se připojuji s dotazem.
Ještě jeden dotaz. Neměl by jste někdo přístup k levnému oleji M6AD? Našel jsem jen min cca 40kc za litr. Vzal bych tak 100l. Potřebuji nový do motoru a v hydraulice by také stálo za doplnění.
Diky
Ještě jeden dotaz. Neměl by jste někdo přístup k levnému oleji M6AD? Našel jsem jen min cca 40kc za litr. Vzal bych tak 100l. Potřebuji nový do motoru a v hydraulice by také stálo za doplnění.
Diky
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nevymyslaj somariny a kup 200l sud neboj nestrati sa
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.