Malá 70 od Vladimíra2
Re: Malá 70 od Vladimíra2
Vladimir: a kedy davate prvu davku hnojiva na oziminy v praci?
...podle jakýchsi předpisů je dovoleno přihnojovat ozimy od 15.2. za předpokladu , že není sněhová pokrývka a tak právě teď hnojíme.
Dakujem. Tak to som netusil ze je predpis kedy sa moze hnojit. Tak vyrazim do Dusla po prvu davku.
Tak ten je super!!Vladimír2 píše:A nová tvář je skoro hotová.
Tak o tom si mohu nechat akorát zdát. Zahrada je mokrá jako hnůj a hafan mi tam průběžně orá první jarní brázdu, když lítá kolem plotu a řve na pošťáky.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Dobrý večer dámy a panové , vítam vás na dalším pokračovaní knihy Vladimíra Trávníčka, Trávník.Hezky se usaďte ,začínáme... .-)
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Dnes tu odpoledne lítal "čmelák" taky hnojil.
Tak u mě létaly včelky, je to asi tak v sobotu? a taky hnojily. Bylo to kurva na sněhu vidět. Pěkný žlutý flekance. Po té dlouhé odmlce měly plné měchýřky. A jak vylezlo sluníčko, už to valily ven a všude takoví žluto okroví flekance po zahradě. Takže u mě hnojí včelky!
Jinak na zahredě mokro, že skoro nelze chodit v cuklíkách. To bych měl plný, byl jsem oměřovat na nakladači nějakou míru a ještě místy leží sníh a kde není tak stojí voda. Což je myslím dost dobře pro zahradu.
Jinak na zahredě mokro, že skoro nelze chodit v cuklíkách. To bych měl plný, byl jsem oměřovat na nakladači nějakou míru a ještě místy leží sníh a kde není tak stojí voda. Což je myslím dost dobře pro zahradu.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
unas vcera cely den dest...s traktorem nemuzu ani cuhnout z garaze, jinak by byly hned narvany blatniky blatem
asi tak
https://ondras83.rajce.idnes.cz/MUJ_MAZLIK1#_359.jpg
asi tak
https://ondras83.rajce.idnes.cz/MUJ_MAZLIK1#_359.jpg
Blatníky moc blízko pri kolách. Ty asi snehové reťaze nepoužívaš? ! Keď som bol veľmi januári V Novom Bydžove tak tam nevedeli čo je to sneh
tak kdo se více těší na jaro ?
ty mašinky či Vladimírek ?
ty mašinky či Vladimírek ?
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
...no asi já !