Zdravotní problémy a jejich následky
Re: Zdravotní problémy a jejich následky
No to je právě rozdíl mezi nemocnicí a nemocnicí . Mě když to potkalo tak jsem si vybral a vyjednal p.Doktora , den před jsem narukoval- rozhovor s doktorem- oholení v koupelně- v noci mě přinesla sestra "nápoj lásky" jak to nazvala sestra . Ráno určen čas - a najednou bez varování do pokoje vtrhli dva nebo tři zakuklenci a sestra s papírama . Natáhli paravan ,sestra jste ten a ten dívejte se na mě! , mezitím jsem totiž dostal nějakou tabletu - a otočili mě na bok - přitom jsem zjistil že mám v ruce kanylu - udělejte kočičí hřbet a poslední myšlenka byla - "a kurva to bude při vědomí "toho jsem se bál- a než jsem se stihl začít bát byl jsem tuhej . Probudil jsem se na chvíli když se mě někdo ptal ať jim na prstech ruky ukážu jaké mám bolesti a ať se nemelu že to za mě bude ještě chvíli dýchat a byl jsem opět tuhej....
Když to srovnám a tím co jsem zažil v jiné nemocnici při "montáži" vstupu do žilního řečiště tak tam jsem se bál a to se jednalo asi o 4-5 stehů....
Když to srovnám a tím co jsem zažil v jiné nemocnici při "montáži" vstupu do žilního řečiště tak tam jsem se bál a to se jednalo asi o 4-5 stehů....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Nj,možná K.G si může vybrat kdo a kde se mu bude v zadku šťourat,ostatní jsou odkázáni na to kdo kde má zrovna čas,čistou kudlu a volný pelech.To je realita našeho zdravotnictví.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
-
po padesátce si má člověk poklidit a napsat závět.a pak muze dělat uplně všechno,už bez stresu a užívat si to....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
kuwa Jardo to vypadá žes jim tam na chvíli kleknul v kterém roce to bylo? Jen - že jak jsme se potkali v MB tak vypadáš celkem k světu.duchodce píše: že to za mě bude ještě chvíli dýchat a byl jsem opět tuhej....
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Tím "byl jsem tuhej" myšleno uspaný.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
aha, myslel jsem že jsi přestal dýchat, já jsem teda dejchal i pod narkózou samovolněduchodce píše: že to za mě bude ještě chvíli dýchat
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
No já si pospával trochu dýl a tak asi aby měli jistotu že to nezapomenu
Kluci mě když probudili po narkóze tak jsem se ptal doktora jestli je doktor nebo anděl,říkal že je doktor tak jsem řekl že je to dobrý to jsem mezi lidma,prej se všichni na sále chechtali. Na chlapovi po padesátce je zajímavá prej jen diagnóza. zajíc
"Hoši" a co prostata, dobry? Okolo 60 je to nejaky zacarovany.
Nemaluj Klause na zeď
duchodce: za posledni pulrok jsem se dozvedel o 4 pripadech raka prostay z blizkyho okoli, nastesti to vsichni vylecili tou kytickou sikovnou
Tou kytičkou šikovnou myslíš vrbovku ?
Nene, vrbovka me nic nerika, ale mozna je to nejaky kodovy oznaceni slzicek?
Ti chlapi ale určitě nešli na poslední chvíli , když už nemůžeš jít na záchod.Proto říkám choďte na preventivní prohlídky je to nepříjemné ,leč účinné.
A kytička "voňavá" pomohla ale sama na to asi nebyla doktoři asi pomáhali.....
A kytička "voňavá" pomohla ale sama na to asi nebyla doktoři asi pomáhali.....
Lannatam beru pár let,poslední 2 roky už ne tak náruživě,protože efekt nepozoruju.Když mám své dny tak chodím ve dne v noci,prášek neprášek.Pak najednou venku teplo doma teplo a nevím co je prostata.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám