Čelny nakladač na malotraktor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Čelny nakladač na malotraktor
https://dom.bazos.sk/inzerat/94795854/P ... raktor.php
čo si myslíte o tomto??? ja mám vzadu 300kg a rovnakú váhu v lopate sice zdvihnem ale neodveziem
čo si myslíte o tomto??? ja mám vzadu 300kg a rovnakú váhu v lopate sice zdvihnem ale neodveziem
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mozno preto to predava
Tk ma. Nevyhodu ze ma vystrceny motor pred napravu, cize to ma fajnu tendenciu padat na cumak. Navyse ta nestastna rura v strede.
To je tak dobre nato, ako ju rychlo odrovnat.
Navyse ten nakladac nema joistick a prepakovanie. A dotycny nevie co za to pytat.
Tk ma. Nevyhodu ze ma vystrceny motor pred napravu, cize to ma fajnu tendenciu padat na cumak. Navyse ta nestastna rura v strede.
To je tak dobre nato, ako ju rychlo odrovnat.
Navyse ten nakladac nema joistick a prepakovanie. A dotycny nevie co za to pytat.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Moj klbak má rovnakú koncepciu, preto velmi váham či na neho dať čelák. Skôr sa pohrávam s myšlienkou čelák dozadu, Len čo na to moj krk?
Takže ujo za to pýta 1400 ojro Kto by chcel vedieť realnu cenu za takúto srandu nech sa mrkne do mojho vlákna.
Takže ujo za to pýta 1400 ojro Kto by chcel vedieť realnu cenu za takúto srandu nech sa mrkne do mojho vlákna.
Oco. To na big bagi nebude....
Na bagy je vzv, toto na drobné práce okolo domu. Mám takú myšlienku - namiesto lopaty vidly s drapákom a s tým ťahať šípky v džungli. Liany a tien pichlavý bordel mi robí najviac problémov. Ešte aj teraz keď naberám štiepku do kýblov, musím číhať z čoho to bolo drtené. Inak mám dopichané ruky jak šlak.
Na big bagy som relatívne vybavený
Na big bagy som relatívne vybavený
Naposledy upravil(a) oco13 dne pát úno 01, 2019 8:16 pm, celkem upraveno 1 x.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak 700E moze byt kedze je to na tk nepouzitelne.
Http://youtu.be/ZhfPBgjufaQ
Vid koment pod videom. A majitel uz ho asi predava lebo.... S prazdnym sa neoplati robit, a oprava nosnej rury stoj cas a peniaze a ked sa podari zlomit aj nahon....
Http://youtu.be/ZhfPBgjufaQ
Vid koment pod videom. A majitel uz ho asi predava lebo.... S prazdnym sa neoplati robit, a oprava nosnej rury stoj cas a peniaze a ked sa podari zlomit aj nahon....
Naposledy upravil(a) Atlan dne pát úno 01, 2019 8:26 pm, celkem upraveno 3 x.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Sipky a podobny drobizg vymulcovat na mieste.
Mulčovač je pre mňa nadlho len mokrý sen. Všetko čo na neho výkonovo stačí a je široké do 120cm stojí strašné prachy.
Sak urob taky polmetrovy na solo motor co mas k spalikovacu
Tam mám len 6,5 koňa a zotrvák. to je málo. V štádiu zvažovania je Dabaki za ATV ale stojí 1500ojro.
Tak len 30 centi a budes jazdit a jazdit
Šipky tvoria asi 15% porastu mojej džungle , takže mulčovanie by bolo ako tak realne priekopovým mulčovačom čo majú cestári. Už som prišiel na systém boja s nimi, Nožnice z Lidla ,podliezť a vystrihať , potom uviažem slučku z lana a traktorom krík vytiahnem spomedzi stromov. Na volnom placi rozpletiem a zdrvím. Koreň v zemi natrieť rondupom a je po ňom.Jeden krík je asi na 20 sliviek , len treba bezpečnostnú výbavu , prilbu so sieťkou na oči a dobré rukavice. Zmulčovať by mi to bolo lúto, veď sa s tým dá kúriť.
Ale táto téma je o nakladačoch.
Preto by som rád vedel ,čo si myslíte o nápade dať čelák dozadu ako to mala velká škodovka.
Ale táto téma je o nakladačoch.
Preto by som rád vedel ,čo si myslíte o nápade dať čelák dozadu ako to mala velká škodovka.
A jak si predstavujes kde budou ramena? V klasickem 3bod zavezu? Do jake vysky chces zdvihat? Do cca. 50 cm je vhodna lopata ci vidle. Nad 50 cm vez z VZvoziku.
Ale to uz se tu resilo mnohokrat.
Ale to uz se tu resilo mnohokrat.
Ako to mala velká škodovka?
Ja som uvažoval zadný TBZ celkom demontovať a na žeriav a vežu urobiť zvlášť úchyty aby boli čo najbližšie k zadnej nápave. A vlastne celý TBZ prehodiť dopredu na lopatu a radlicu. Len kým začnem rezať a rozoberať , radšej sa opýtam ako urobiť blbosť.
Ja som uvažoval zadný TBZ celkom demontovať a na žeriav a vežu urobiť zvlášť úchyty aby boli čo najbližšie k zadnej nápave. A vlastne celý TBZ prehodiť dopredu na lopatu a radlicu. Len kým začnem rezať a rozoberať , radšej sa opýtam ako urobiť blbosť.
A vlastne celý TBZ prehodiť dopredu na lopatu a radlicu.
Tak ted nevim: bude v zadu za traktorem ci v predu pred traktorem?
Oco nepletou se ti dojmy a pojmy ?
Tak ted nevim: bude v zadu za traktorem ci v predu pred traktorem?
Oco nepletou se ti dojmy a pojmy ?