Vozík za auto

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Ondras83
Kontaktovat uživatele:

Re: Vozík za auto

#586 Nový příspěvek od Ondras83 »

my mame takovej "rodinnej" vlek, kterej mam k dispozici prakticky porad, ale je to jen 105x200, na stavbu a sypky materialy dejme tomu, ale kdybych kupoval dneska, tak urcite obe odviraci cela, sirsi (hlavne na prevoz traktoru) a kdyz by sli takhle sundat sajtny, je to jeste lepsi...

porad resim, jeslti 2osak nebo 1osak...dvouosak jsem mel letos pujcenej a je to parada, ikdyz nebrzdenej, s traktorem co ma cca tunu i s pluhem to tolik nehoupe a jizda je jistejsi a klidnejsi, nemusis resit kazdej hup na ceste, ze ti bouchne kolo, ohnes napravu nebo te to rozhoupe...na druhou stranu je malicko horsi na manipulaci a uskladneni a zase mit 2osak kvuli 2 jizdam za rok, to bych to prezil i s jednou napravou...proste vubec nevim, co by pro me bylo nejlepsi...i s ohledem na cenu

pitipitipaf

#587 Nový příspěvek od pitipitipaf »

Tak to jsme dva.
Asi sáhnu po bržďenym (na octavia 1 mám na kouli nebržďených jen 600kg)
trochu mě mrzí že se musí na stk každé 2 roky oproti 4 u nebržďených.
http://www.vezeko.cz/cs/inzerce-privesy ... 7531475580

ORY MT 205

#588 Nový příspěvek od ORY MT 205 »

Šeďa:-Jak prosím probíhal obchod s polskou,,Autovia" Doprava,platba a samotné předání dokladů a vozíku.Zatím s nimi komunikuji přes email a gogle překladač.A jestli to nevadí, tak celkové náklady na dovoz přívěsu.Třeba to někoho jiného ještě namotivuje(a nebo odradí)a domluvíme se na společné koupi a dopravě.
Já budu brát tento vozík.

€ 1303 Přívěs valník
nový NEPTUN - GN156
Prohlížet si reklamu: http://autoline.cz/sf/a-18070415414446776900.html
Dvojnáprava,kola pod ložnou plochou,možnost vyndat sloupky a vytvořit plato,nájezdovka,celková 1300kg.
Cena do 33500Kč,

Tomas6

#589 Nový příspěvek od Tomas6 »

pitipitipaf: Já mám tento vozík. 1300kg, 130km/h, jediné co bych vytkl je konstrukce čel. Jinak su spokojený. Tahám ho za OII no je těžší,tak je cítit,ale za vitem o něm i s 1000kg nevím. Za oktávkou 130km/h už bylo znát na spotřebě. Velikost korby dostačuje. Alespoň mi.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#590 Nový příspěvek od Ondras83 »

pitipitipaf: to kdyz uz, tak ja mam favorita toto: https://www.sbazar.cz/hartman.jan/detai ... mery-lozne

ten se mi libi jak vzhledove, tim, ze je to humbaur, libi se mi provedeni bocnic (nemuseli by rachtat), rozmery korby i brzdeni...to je vozik, ze kdybych se vazne rozhodoval, ze to koupim a ze chci tyto parametry, tak pro nej zitra jedu (jeste mam maro kralovice 1300kg, ale je uzsi (coz ja potrebuju cca tech 130cm) a neni brzdenej, cena 26tis)

pitipitipaf

#591 Nový příspěvek od pitipitipaf »

ten humbaur je hezkej, otázka jestli za stejný peníze nevzít toho dvouosýho poláka :D

Hannes

#592 Nový příspěvek od Hannes »

Tak ten polák dvouosej vypadá šíleně už od pohledu .. Už ta voj pod vozejkem drbne při první příležitosti o zem přes sebemenší díru mimo dálnici ( nepočítám D1 teda :smich: ) .. Kola pod taky žádná výhra ...
Když už ,tak vozejk s brzdou tak jak dal Ondras83 8)

pitipitipaf

#593 Nový příspěvek od pitipitipaf »

dobrá tedy ;-) a co tenhle pongratz versus humbaur alias hliník vs překližka ?
na převoz stavebního materiálu.

https://www.sbazar.cz/privesytabor/deta ... uka-2-roky

dragonfly

#594 Nový příspěvek od dragonfly »

Já mám taky raději překližku, ale osobně bych se té "sklopné" variantě vyhnul. S ohledem na celkovou pevnost nejen při případném překračování nosnosti :-).

ota

#595 Nový příspěvek od ota »

Kluci, nechci Vás od vozíku Pongratz nějak zrazovat. Už jsem to myslím tady psal. Soused si půjčil vozík tohoto výrobce. Tenhle z odkazu vypadá tedy bytelněji. On měl takovej ten plechovej. Klasické běžné rozměry. Vezl prkna a bohužel se mu nevlezly do korby. Dal je tedy nahoru na ty sajtny. Podložil proklady přez a položil tam prkna. Nebyla to ale vůbec žádná hromada. No a jel, po silnici a když chtěl odbočit proti kopci, sajtničky se svalily bokem. Prostě jakože odstředivá síla zdeformovala ty sajtničky jak z papíru. Dovlekl to sem a pojď mi to pomoct opravit. Vše bylo snýtováno trhacími nýty. Hliníkoví nejtečky. Ty ulítaly a sajtny to nevzaly. Jen náprava na třech šroubech na takové slabonké překližce chycená. Normálně jsme vyndali tu podlahu pár šroubů a nýtů a vozík jako papír, nebo chrastítko. Sotva se to drželo pohromadě bez té podlahy. Vyndali jsme ty sajtny odvrtáním pár nýtů a na kusu plocháče jsme to paličkou sklepali naspátek. No snad to není ani 1 mm plech. Slabonkatý jak čaj. Snýtovali jsme to ocelovejma nýtama a dali silnější podlahu a prošroubovali šroubama a hybaj to rychle vrátit. Zgarbák slabonkej zfušovanej. :vztek: Konstrukce jako ty z OBI.

P.S.

#596 Nový příspěvek od P.S. »

Mám tohle a spokojenost. Jen se musí dát pozor na přetížení vzhledem k velikosti korby. Na oj jsem si udělal držák rezervy.

http://m.selandia-trailers.dk/fritidstr ... 25u_finer/

Sadra17

Re: Přívěsné vozíky za auto

#597 Nový příspěvek od Sadra17 »

vytáhnu mrtvolu:
Dá se nějak zrepasovat náprava na vozíku ? je to klasika 4hran jekl a v tom v gumách nalisovaný ramena
malej traktorista v malým traktoru

Marie

#598 Nový příspěvek od Marie »

manžel chce koupit vozík.
chce sklápěčku, dle mě je to zbytečné, on že pak nemusí "lopatovat".
jak to že v německu jsou citelně levnější než u nás ?
máte s tím zkušenost ?
dík
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

mape
Kontaktovat uživatele:

#599 Nový příspěvek od mape »

Sadra17: Kup novou nápravu a je to....
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný

Sadra17

#600 Nový příspěvek od Sadra17 »

asi budu muset i když mě to trošku štve protože až na ty gumy nápravě nic nejni :-/ akorát teda použiju jinýho výrobce https://unitrailer.cz/product-cze-89-Na ... gIBxPD_BwE než posranej sportjacht :pohlavek:
malej traktorista v malým traktoru

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“