slečna na vdavaní
Re: slečna na vdavaní
Jo, ta je dobrá, celkem můj typ. Ta by mohla splňovat i moji podmínku (krom toho že se jí nesmim po ránu leknout), že ženská musí utáhnout i kládu v háji
Celkom simpaticka,ale uz kojila,lebo ma kozy vytahane!!
Tohle už je moc. Já razím zásadu že co je malý, to je hezký. A když je to náhodou ošklivý, je toho aspoň málo.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Britt - moc je keď bijú, čo je doma to sa počíta.
Mám to doma a je s tím akorát dřina.
Tak tak Britte,tiez som mal jednu s velkymi kozami a bola to makacka!! Ale zase bolo za co chytit!!
Brite já to říkám trošku jinak,co je malý to je milý a dyž je to zrovna protivný tak toho aspoň néní moc.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Se na to vyprdněte.Když budete mít dlouhodobě k dispozici velký,budete chtít malý a naopak.Dyť to znám podle sebe.
A keď budeme mať hárem , tak nám bude vadiť 40 svokier
Pokud Ti svokor neusekne hlavu.
Dyk je to jedno stejně se všechno točí kolem chlupatýho nesmyslu
Pepíček se ptá pana faráře jaký je rozdíl mezi mužem a ženou
Pan farář se zamyslí a zeptá se jakou velikost bot nosí maminka ? Pepíček 38
A jakou velikost bot nosí tatínek ? Pepíček 45
No vidíš rozdíl je mezi nohama
Pepíček se ptá pana faráře jaký je rozdíl mezi mužem a ženou
Pan farář se zamyslí a zeptá se jakou velikost bot nosí maminka ? Pepíček 38
A jakou velikost bot nosí tatínek ? Pepíček 45
No vidíš rozdíl je mezi nohama
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
vitex píše:Pokud Ti svokor neusekne hlavu.
Nebo šulína
Mě se líbí varianta s kolečkem betonu, zalejt díru a ať se frajeři předvedou, co mají za vercajk.
Jo, kde jsou ty časy, kyž po mě střílel fotr holky z brokovnice a já na sídlišti kličkoval výkopama jak zajíc.
Jo, kde jsou ty časy, kyž po mě střílel fotr holky z brokovnice a já na sídlišti kličkoval výkopama jak zajíc.
Teď jen zbejvá otázka, jak by to dopadlo dneska Jardo...
Jestli bys nebyl téměř statickej terč a jestli by dotyčnej otec ještě viděl na mířidla
Já když si vzpomenu, jak sem vrávoral k bejvalce po štorcce 4m nad hnojištěm a ťukal o půlnoci na okno...
Jestli bys nebyl téměř statickej terč a jestli by dotyčnej otec ještě viděl na mířidla
Já když si vzpomenu, jak sem vrávoral k bejvalce po štorcce 4m nad hnojištěm a ťukal o půlnoci na okno...