Maximální šířka vozidla 2,50 m je zrušená, nebo máš vyjímku?Shrek píše: Mam karu O2 sire 2,55 a nejsem si jistej esli se do tech 400mm vejdu, podle mne mi budou tak 2cm chybet,
Jak je to s řidičákem?
Re: Jak je to s řidičákem?
musíš jet v +- 7 ráno/večer to se střídaji směny
malej traktorista v malým traktoru
Už jsem zjistil, že to 2015 zvedli.
Taxem to jeste malicko poupravil a vcera odeslal, tak muzem uz jen cekat. Jsem napnutej jak ksandy :-)))
Jo a toyota ma v TP siri 1730mm, takze mi 10mm na kazdou stranu chybi, na to prcam.
Jo a toyota ma v TP siri 1730mm, takze mi 10mm na kazdou stranu chybi, na to prcam.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Paráda diky za tip.
Aaaa, tam mam zpravu v mejlu, ze jsem neuvedl datum narozeni a ze to musim doplnit.
A ze kdyz doplnim, tak mi odpovedi do 15dnu. Taxem doplnil a uvidime...
A ze kdyz doplnim, tak mi odpovedi do 15dnu. Taxem doplnil a uvidime...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
To je jako kdyby se volila odpověď dle věku tazatele.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
zákon o provozu na pozemních komunikacích krásně ukazuje, že zákony by neměly dělat lidi bez vazby na právo a praxi (realitu).
Od roku 2013 do poslední novely platilo, že se u souprav berou okamžitý hmotnosti (tj. šel za oktávkou táhnout prázdný podval na auta např.), měl jsem na to oficiální vyjádření z MDČR, dával jsem ho si sem na forum
Pak přišla novela, naformulovaný soupravy pořád stejně, ale oficiální výklad MDČR na jejich webu byl, že se najednou u souprav berou najednou maximální hmotnosti přívěsů (pro rozhodnutí, zda je třeba E).
A teď další novela.
Kdyby seděli v Parlamentu normální lidi, byla by v zákoně jediná větička navíc, a to, že při spojování vozidel do souprav se pro posouzení potřebnosti příslušné skupiny ŘP berou vždy okamžité hmotnosti.
Ale ne, jsme v ČR, tak se vše dělá tak složitě, že ani nejsou schopni dát jednoznačný výklad, jak to je.
Od roku 2013 do poslední novely platilo, že se u souprav berou okamžitý hmotnosti (tj. šel za oktávkou táhnout prázdný podval na auta např.), měl jsem na to oficiální vyjádření z MDČR, dával jsem ho si sem na forum
Pak přišla novela, naformulovaný soupravy pořád stejně, ale oficiální výklad MDČR na jejich webu byl, že se najednou u souprav berou najednou maximální hmotnosti přívěsů (pro rozhodnutí, zda je třeba E).
A teď další novela.
Kdyby seděli v Parlamentu normální lidi, byla by v zákoně jediná větička navíc, a to, že při spojování vozidel do souprav se pro posouzení potřebnosti příslušné skupiny ŘP berou vždy okamžité hmotnosti.
Ale ne, jsme v ČR, tak se vše dělá tak složitě, že ani nejsou schopni dát jednoznačný výklad, jak to je.
-
hoši dodělejte si to rozšíření,před 9-lety to stálo nák 8 tis.,ted to už nesleduju.pak nácí vykuci začali tvrdit že když okamžitá ble,ble,ble,stejně to nikdo nezváží,ečko není potřeba a že jsem vyplázl 8 tisíc zbytečně......
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
No ale podle mne zase používání okamžité hmotnosti byla chyba. I z ohledem na kontrolu. A tahat prázdný podval za oktávkou je k čemu? Co si já pamatuju, vždy šlo o pohotovostní nebo celkové hmotnosti. jako třeba chce někdo řídit traktor na béééčko? Klidně, ale stroj musí mít celkovou hmotnost do 3.500kg.
Tak ať si pořídí váhy. Rychlost taky kontrolují radarem a ne dle maximálky v TP.
Oktávka a podval byl jen ilustrační příklad. Běžně člověk si potřebuje půjčit větší káru a ty nejsou běžně po 100 kg celkové, tak aby přesně sedla na tp auta.
Oktávka a podval byl jen ilustrační příklad. Běžně člověk si potřebuje půjčit větší káru a ty nejsou běžně po 100 kg celkové, tak aby přesně sedla na tp auta.
Ty máš teda příklady - fakt. Tu rychlost, oni měří její omezení z té maximální!!
Ja jsem přesvědčen, že "hmotnost" bez přívlastku je to samé, jako okamžitá hmotnost. Nedává žádnou logiku, aby to byla celková.
Jsem velmi zvědav, jaký bude ofiko výklad.
Jsem velmi zvědav, jaký bude ofiko výklad.
Dle mě je jedno, zda měří zda někdo překročí max.povolenou rychlost nebo zda váhou zjištují přetížení soupravy.
Jsem prostě naštvaný, protože zákony se vymýšlí zbytečně komplikovaně.
Ať nechají vleky na okamžitý hmotnosti a při přetížení flastr plus zákaz řízení.
Proč komplikovat život někomu, kdo si potřebuje občas převést něco na velké káře, ale soupravu nepřetíží ?
Jsem prostě naštvaný, protože zákony se vymýšlí zbytečně komplikovaně.
Ať nechají vleky na okamžitý hmotnosti a při přetížení flastr plus zákaz řízení.
Proč komplikovat život někomu, kdo si potřebuje občas převést něco na velké káře, ale soupravu nepřetíží ?