Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Čelní nakladače
To ja vim ale dovozce mi to neda kdyz to nekoupim u neho nebo jeho dealera
zdar, má smysl pro 1600kg čelňák upravovat lžici z bobka na eurozávěs? Nebo jít přímo do lžíce cca 0,4-0,5 m krychlového?
-
Změřil by mi prosím někdo rozměry pístů na nakladači Tur 4 nebo 5 ? Prosím vnější průměr , délka zasunuta, vysunutá, průměr pístnice
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
romek007: Zaprve to ani nejde. Dovozce by udělal podvod.
Za druhé, takto to prostě funguje...resp. obchodní firmy (dovozci, prodejci), takto fungují pro výrobce za %.
Kup to u dovozce/prodejce a máš po problému
Za druhé, takto to prostě funguje...resp. obchodní firmy (dovozci, prodejci), takto fungují pro výrobce za %.
Kup to u dovozce/prodejce a máš po problému
Dovolil bych si napsat, jak to vidím já a vůbec nechci tvrdit, že by to prošlo, nebo to tak je, ALE, Homologace schválení jsou v rámci EU přenosná a akceptovaná. Někdy se na tom usnesli. Když dostanu schvalovací "papíry" od výrobce, asi bych si měl zajistit úřední překlad těch papírů a s tím se ucházet o českou verzi, nebo ten překlad použít takto rovnou. V rámci EU mě nemůže - by neměl někdo určovat, kde a od koho si co koupím. Když si koupím v Polsku Ursuse tak co? Měl jsem si ho koupit v ČR? Proč? Jako příklad uvedu asi ne zrovna vhodný a přiměřený nákup, ale stát taky nenakupoval auta vždy u tuzemských zastoupení, ale z Německa. Proč? Protože to bylo prostě levnější. Sice se tuzemští vztekali, ale na výzvu dorovnání finančního rozdílu nereagovali.
Prostě si myslím, že cokoli koupené v EU je provozovatelné v EU. Jen je třeba se brát za svá práva a taky mít všechna lejstra pro potřeby úřadů.
Prostě si myslím, že cokoli koupené v EU je provozovatelné v EU. Jen je třeba se brát za svá práva a taky mít všechna lejstra pro potřeby úřadů.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Já bych se zeptal na dopravce. Alespoň u nás jsou skvělý, vždy se zeptám paní co je potřeba, před koupí ji dodám doklady co mohu dostat a ona řekne ano to bude stačit, případně ne, tahle homologace je stará, jen národní, s tím nic neudělám a třeba řekne radši udělejte prvotní registraci ve státu odkud to pochází a potom už se to musí přihlásit v celé EU.
On taky výklad předpisů není jednotný, zkoušel jsem se ptát i v jiném okresu a tam pro ně zase byly klíčové jiné doklady.
Vloni přihlášen nový traktor z dovozu, čelní nakladač, přívěs.
On taky výklad předpisů není jednotný, zkoušel jsem se ptát i v jiném okresu a tam pro ně zase byly klíčové jiné doklady.
Vloni přihlášen nový traktor z dovozu, čelní nakladač, přívěs.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Dyk: tam hraje roli registrované/neregistrované. Alespon u traktorů s TP. Na individuální dovoz si Ursuse dovoz, ale musí být předtím registrován. Takle nějak to je, ale přiznám se, že nejsem advokát, takže by to chtělo nějaké vyjádření nebo paragraf. Každopádně, to co tu bylo řečeno: koupit v PL a dovozce vypadá papíry je podvod
Honzaauta: bacha na dopravku, sám říkáš, že v jiným okresu to bylo jinde. V tomto případě by byl směrodatný judikát nebo vyjádření min. dopravy - ideálně však paragraf zákona nebo nějakého eu neřízení/směrnice...
Honzaauta: bacha na dopravku, sám říkáš, že v jiným okresu to bylo jinde. V tomto případě by byl směrodatný judikát nebo vyjádření min. dopravy - ideálně však paragraf zákona nebo nějakého eu neřízení/směrnice...
Aky čelný nakladač je vhodný na zetor 7245
Napíš koľko chceš do toho dát a čo s tým chceš robiť. Potom môžme poradiť viac, ale finálne rozhodnutie aj tak budeš musieť urobiť sám.
-
Chtěl bych navázat na tento příspěvek a jak se to dále rozšiřovalo...Ondras83 píše:znamej ma 5340 (7245) s nakladacem a radsi nema ani zadni zavazi, jak se zacne zvedat, radsi nabere min...stara se s tim o hospodarstvi (bejky a prasata + rostlinka) a i tak dela kazdej rok predni napravu
Chtěl bych se zeptat kolik kdo máte např. v zadních kolech.... já třeba v každém mám 4 závaží (https://www.google.cz/search?q=závaží+z ... AmHILs_kXM:)+ hříbek a v lese v ramenech naviják okolo 150kg bez dřeva.... stačí to když to bude použito pouze jako protizávaží při zvedání ... nebo byste něco přidali když naviják odpojím a budu používat čelák bez navijáku...??
Záleží od toho, aký máš traktor, aký nakladač a aké ťažké veci s tým budeš nakladať. Napríklad Majorce majú nakladače zvyčajne krásne blízko pri kabíne, tak to dvíha na predné menej, ako napríklad Proximu. Ďalej je rozdiel nakladač so zdvihom napríklad 3,5 m a 3,9 m, čím ti výložník trčí viac pred traktor, tým viac ho bude dvíhať. No a tiež je rozdiel dvíhať jeden balík slamy o váhe 150 kg a iné paletu cementu o váhe 1,4 t.
-
No potrebujem to na doma (asi mam veľa zvyšných eur )napr. v zime sneh v lete niečo preložiť, naložiť a pod. Každopádne nie do lesa. Dostal som ponuku na tur 4.1 cena 3000 s dph a montáž podviazanie pod kabínu no neviem či to stačí to podviazanie. Ten MT 01 koľko stoji vyzerá tiež dobre. Servo mam klasika nie orsta a nemienim zbytočne nakladaním preťažovať nápravu.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ved uvidíš, ale bez posilovaca budesat mozole na rukach od tocenia.
Ale ked raz za cas tak to prezijes.
Ale ked raz za cas tak to prezijes.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
Rozhodně předělat na orstu... zbytečně budeš verglovat čepem na nápravě..