Vozík za auto
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vozík za auto
Měli jsme v práci agados atlas. Pořídili jsme ho na doporučení. Tahali ho za ducatem 14. Do boku sklápět šlo ale dozadu se musel podepirat jinak si z toho ducata dělal srandu. Zvedl ho klidně půl metru vysoko. Pak jsme vyrobili zátěž a bylo to lepší.
Jinak každá sklopka je vstupenka k pokutě. Nakladas a říkáš si nemusím to shazovat tak trochu přidám.
Jednoosa sklopka dozadu chce dobrej tahač.. hlavně vzadu těžkej nebo zadní opory.
Jinak každá sklopka je vstupenka k pokutě. Nakladas a říkáš si nemusím to shazovat tak trochu přidám.
Jednoosa sklopka dozadu chce dobrej tahač.. hlavně vzadu těžkej nebo zadní opory.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Máme Porthos za Amarokem, no je to vlek jako kráva, tunu sám o sobě. Nebudu tím vozit nic extra těžkého, spíš dřevo, štěpku, rašelinu... Zatím vedou Pongratz, Humbaur a kovo Dýnek.
-
Mám zájem koupit přímo z Polska tento přívěs.Chci ho hlavně na přepravu Miciny s čelákem a počítám i s podkopem na menší zemní práce,uhlí, dřevo,stav.materiál atd.Jsem plátce DPH ,takže minus DPH,což dělá cenu ještě zajímavější.
€ 1303 Přívěs valník
nový NEPTUN - GN156
Prohlížet si reklamu: http://autoline.cz/sf/a-18070415414446776900.html
Dvojnáprava,kola pod ložnou plochou,možnost vyndat sloupky a vytvořit plato,nájezdovka,celková 1300kg.
Cena do 33000,-Kč.Jsou ochotni ho přiblížit na hranice za příplatek.Za tyhle peníze se mi nepodařilo ani přiblížit k nabídce českých prodejců ve stejné výbavě přívěsu.Na stránkách výrobce jsem nenašel ani jednoho prodejce pro Českou republiku,ale v Praze je jeden prodejce co nabízí tuto značku,ale max do 750kg! Máte někdo zkušenosti s touto károu,nebo si myslíte,že je to hrachovina?!Případně, byl by zájem se domluvit na společné koupi a ušetřit za dopravu.Pokud by naložili dvě a nebo tři,čtyři,tak by určitě vozíky přivezly až do nejvzdálenějšího místa určení za jedny prašule.To by obchod celkově určitě zlevnilo.Vlastní odvoz z Polska=výlet na celý den+nafta!!!!! Napište do souk. zprávy, pokud vás tento přívěs oslovil,telefon a domluvíme se.Případně koukněte na jejich stránky,maj docela slušný výběr.
€ 1303 Přívěs valník
nový NEPTUN - GN156
Prohlížet si reklamu: http://autoline.cz/sf/a-18070415414446776900.html
Dvojnáprava,kola pod ložnou plochou,možnost vyndat sloupky a vytvořit plato,nájezdovka,celková 1300kg.
Cena do 33000,-Kč.Jsou ochotni ho přiblížit na hranice za příplatek.Za tyhle peníze se mi nepodařilo ani přiblížit k nabídce českých prodejců ve stejné výbavě přívěsu.Na stránkách výrobce jsem nenašel ani jednoho prodejce pro Českou republiku,ale v Praze je jeden prodejce co nabízí tuto značku,ale max do 750kg! Máte někdo zkušenosti s touto károu,nebo si myslíte,že je to hrachovina?!Případně, byl by zájem se domluvit na společné koupi a ušetřit za dopravu.Pokud by naložili dvě a nebo tři,čtyři,tak by určitě vozíky přivezly až do nejvzdálenějšího místa určení za jedny prašule.To by obchod celkově určitě zlevnilo.Vlastní odvoz z Polska=výlet na celý den+nafta!!!!! Napište do souk. zprávy, pokud vás tento přívěs oslovil,telefon a domluvíme se.Případně koukněte na jejich stránky,maj docela slušný výběr.
Nevím těžko říct já mám u titbita V oj protaženou až za nápravu tady je masivní oj ale končí hned pod podlahou
viděl jsem u Fidly titbita a je rozhodnuto, to je Top vozejk
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Jeatli se chces hnat do polska tak mrkni jeste na Rydwan.
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Na tom polaku je dost podezřelá ta hmotnost. 285 kilo a dvě brzděný nápravy..... Já mám dvouosak nebrzděny a moc železa na něm není a váží taky tolik.
Ta oj bych řekl že je takhle naopak dobře. Hlavně je šroubovaná k rámu... Což si myslím že je lepší než svařenec.
Ta oj bych řekl že je takhle naopak dobře. Hlavně je šroubovaná k rámu... Což si myslím že je lepší než svařenec.
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
-
Rydwan=minimálně desítka navíc, a to s jednou nápravou,i když má prodejce u nás ČR.
Mape-máš z fotek dojem ,že se jedná o slabej matroš,tj.voje a rám???????
Mape-máš z fotek dojem ,že se jedná o slabej matroš,tj.voje a rám???????
Mně se také zdá divná ta hmotnost. Vždy to u vozíků sleduji, protože bych chtěl vozit tékáče s nářadím a auto má povolených 1300. Není výrobce jednonápravy bržděné, který by nepřešvihl 300 kg hmotnost vozíku ( při tomhle rozměru plochy). Bohužel je u těchto údajů mnohokráte vidět, že jsou v katalozích napsány blbosti. Podle fotky je vozík dobře udělaný. Má vysoké nosníky. Jenomže i můj firemní Agados se zdál v pohodě a ani mně to nedalo moc práce a popraskal. ( Nic strašného jsem nevozil a jen po asfaltu.)
Už tady je to těžší https://autoline.cz/-/voziky-za-auto/NE ... 2926440900
Už tady je to těžší https://autoline.cz/-/voziky-za-auto/NE ... 2926440900
-
Napsal jsem jim o podrobnější popis a foto podvozku.Tak uvidím, jestli ty váhy sedí a je ošizená konstrukce na síle materiálu a nebo je blbě popis!Jinak zatím jsme předběžně dohodli dopravu na polské hranice,tj celková cena vychází do 35000kč i s daní.
Nemáte zkušenost,je možné u nás táhnout novou káru po vlastní ose,nebo musí na podvalník?
Nemáte zkušenost,je možné u nás táhnout novou káru po vlastní ose,nebo musí na podvalník?
před lety jsme si novou přitáhli normálně nepamatuji si jestli prodejce vystavil zelenou papírovou značku
k hmotnostem, mam jednonápravu Podlešák nebržděnou s dřevěnýma sajtnama a reálně váží 160kilo
k hmotnostem, mam jednonápravu Podlešák nebržděnou s dřevěnýma sajtnama a reálně váží 160kilo
malej traktorista v malým traktoru
-
Nikdo nemá zkušenosti s tímto polským přívěsem??????????
- mape
- Kontaktovat uživatele:
No já když vidím ty nýty tak nevím nevím.v Hornbachu mají taky tyhle nýtovaný vleky a je to jako když tahnu plechovky na provázku po silnici.
Jinak táhnout asi lze ale musíš mít povinný ručení na vinko. Aspoň takhle jsem to řešil já.
Jinak táhnout asi lze ale musíš mít povinný ručení na vinko. Aspoň takhle jsem to řešil já.
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
jj pojišťovna pojistí (online). SPZ se doplní později. Co technická? STK?
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Jo Mape tak to je s těma vlečíkama s nýtkama. Soused si půjčil Pongratz a naložil prkýnka na sajtny. Střihnul trochu zatáčku a vozík se složil do boku. Sajtničky se svalily jak by byly z papíru. No oni byly asi z 1mm plíšku, možná slabší. Ulítly tři hliníkoví nejtky a dílo zkázy bylo hotoví. Přivlekl to k nám, odvrtal dalších asi 6 nýtů a měli jsme vozík rozebranej do mrtě hned. Pak tam dal silnější desku, prošroboval vybouchaný plechovice pronýtovli jsme to aspoň 4 ocelovejma nejtama, něco prošroubovali šroubama a hybaj vrátit ten střep, dokud byl v kuse!