Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Čelní nakladače
Ne, Seha jsou tusim turci, tyhle byly cistokrevna cina.
-
Ano SEHA jsou Turci.... jinak ty Speedways nikdo neměl..??
-
Já jsem speedways koupil na vysokozdvižný vozík zts nd9031 jako nejlevnější variantu. Jsou tam 3/4 roku a vim že je na takovém stroji neojezdím, protože mi dřív zteří. Víc ti toho ke kvalitě neřeknu, než že na pohled a na omak dobrý
Neviem, či sa oplatí až tak šetriť. Ja by som kúpil byť vami radiálky Cultor, Mitas, Taurus... Oveľa lepšie, ako nejaké lacné ďady.
- zetorak jirka
Přesně tak, já kupuju gumy vždycky ty který zrovna jso na prodejně agrika a neřeším jaký to jsou, minulí týden jsem kupoval na 5011 na předek a měli zrovna mitas 7,50-16 nějaký TF-03 za 1600+DPh za jednu, a mám zas na kolik let pokoj. Já už mám mitasky snad na všem ve předu i vzadu (radiálky) a jsem s nima spokojenej. Já si stejně myslím, že na traktoru se nedá poznat jestli je guma lepší nebo horší, pokud teda nejezdí deně spousty km jen po silnici a nebo to deně drbe v lese na kšeft . Akorád u čelních nakladačů je třeba kupovat víceplátnoví, ale výrobce nemá cenu řešit.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já se chystám na sehy. Kupují je profíci lesáci, jezdí i silnice. Na 24 kolo jsou levnější jak mitasky jo a prý ty sehy hezky drží i pod ČN
-
to Antony30011:
Bereš tyhle: https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/ze ... t-ozka.htm...???
Já na ně taky mám zálusk...ale když jsem objevil ty speedways jak jsem zde dával ty dva odkazy tak cena o necelých 20Kč dražší a o 4 plátna víc.... já právě mám traktor do lesa tak nevím nevím....
Bereš tyhle: https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/ze ... t-ozka.htm...???
Já na ně taky mám zálusk...ale když jsem objevil ty speedways jak jsem zde dával ty dva odkazy tak cena o necelých 20Kč dražší a o 4 plátna víc.... já právě mám traktor do lesa tak nevím nevím....
Ahoj nevi nekdo jak to je z technickym osvedcenim samostatneho technickeho celku, kdyz mi vyda zahranicni prodejce potvrzeni o zpusobilosti v EU plati to ze muzu u nas z strojem na cestu?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
michalosss: Blbej odkaz
Hele já se bavil s lesákama na FB, co si ty sehy dávaj na denní použití Valtra, John deere, Crystal atd... takže do nich taky půjdu. Zajímají mě spíš zkušenosti než plátna a tak u mě je to ještě na chvíli šetření, prvně musím nějak poléčit nastavení nápravy a případně ty přední otočit
romek007: kupuješ čelák přímo v PL? Zeptej se na dopravce MěU. Já řešil jen registraci registrovaného traktoru z venku, to bylo v klidu.
Hele já se bavil s lesákama na FB, co si ty sehy dávaj na denní použití Valtra, John deere, Crystal atd... takže do nich taky půjdu. Zajímají mě spíš zkušenosti než plátna a tak u mě je to ještě na chvíli šetření, prvně musím nějak poléčit nastavení nápravy a případně ty přední otočit
romek007: kupuješ čelák přímo v PL? Zeptej se na dopravce MěU. Já řešil jen registraci registrovaného traktoru z venku, to bylo v klidu.
Antony30011: Ne kupuji lis, shrnovac, obracec a balicku
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Doptej se na té dopravce. Ale nejsem si jist, že to bude platit, protože dovozci strojů v ČR vyřizují CZ osvědčení PL i třeba DE
Kamarát kupoval na jar rozmetadlo z ČR, má k tomu aj osvedčenie a neviem o tom, že by s ním niečo robil Aj keď je tu možnosť, že s ním nespravil nič a mal s ním niečo spraviť. Rozmetadlo je to RUR 5.
Pokud budu mit vsechny doklady tak by mi to osvedceni mel vydat obecni urad ne?
Podle me ti urad osvedceni nevyda. To ma dodavat vyrobce spolu se strojem.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nebo dovozce. Tim ze osvedceni zahr stroju vydavaji dovozci, vznikaji obcas zjimave situace, kdyz se dovozce zmeni, ale dokumenty k osvedcenim zustanou prvnimu dovozci...