Marekov Kyrovček
- Kristyna21
Re: Marekov Kyrovček
To je dost velká vlečka. Na co ji budeš používat? Vypadá ale moc dobře
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Marecek
Hlavne na obilie a čo príde okolo domu.Je dosť velka ale to som chcel.
- Marecek
Tak a je tu žatva.Traktor bol OK vlečku som nestihol nafarbiť, ale aj tak sypalo dobre.
Dívám se, že vlečka už má barvu
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Máš to všetko pekne urobené. A čo podmietky, ešte si neoral? Dúfam, že budeš dávať nové príspevky, aspoň tak často ako pri stavbe traktora.
- Marecek
Podmietku som musel poriesiť inak lebo na pluhu sa pracuje.Bude to dvojačik 25 hlavy.
- Marecek
Caute, dvojačik je už na svete. Orba ukázala slabé miesta na traktore, ale na tretí pokus to bolo super.
Pekný pluh, na prvýkrát asi máloktorý orie.Marecek píše:Caute, dvojačik je už na svete. Orba ukázala slabé miesta na traktore, ale na tretí pokus to bolo super.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojj,mas upe bombasticky traktor..Na takovouhle pracicku by se dalo divat porad..fakt smekam:)Ty si taky delas vsechno prislusenstvi sam?:)Jo chtel sem se zeptat,nevim sice jak moc traktor zatezujes v poli,ale jelikoz mas udelany perfktni pluh..jak ti to s nim fici v poli?nedelaji ti problemy ty V3Skove pneumatiky??
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jojo stroj parádní a příslušenstvíještě lepší. já mám ten samý pluh,teda ty samé radlice akorát tři,konstrukce je lehší. A co bylo za problém při orbě??? Zjišťuju,ještě jsem s ním neoral,tak a´t vím čemu se vyvarovat. Nádhera
- Marecek
Problém nebol ani tak v pluhu ako v traktore. Teda pri prvej skúške traktor ťahal fakt super ani nevedel, pokiaľ som asi po tretí krát nezadržal hydraulicky rozvádzač až po doraz piesta. To bola šupa skoro som sa po toto. Rozvádzač roztrhlo lebo neotvoril pretlakový ventil. To som už nenechal na náhodu a kúpil so nový.
Nasledoval druhý pokus. Orba super rozvádzač super a tak som išiel domov. Zase šupa pluh padol našťastie sa nikomu nič nestalo. Vrchné tiahlo mi prasklo pri zvare. Bol to moc krehký materiál. No to som poriešil a na tretí pokus to bolo super aj keď je u nás strašne sucho a tvrdo bolo to dobré.
Kolesa V3S pohoda nebolo ale blato.
Nasledoval druhý pokus. Orba super rozvádzač super a tak som išiel domov. Zase šupa pluh padol našťastie sa nikomu nič nestalo. Vrchné tiahlo mi prasklo pri zvare. Bol to moc krehký materiál. No to som poriešil a na tretí pokus to bolo super aj keď je u nás strašne sucho a tvrdo bolo to dobré.
Kolesa V3S pohoda nebolo ale blato.
- bastardtraktor
Re: Výroba traktora motor AVIA
No je to asi z toho ruského vysokozdvihuMarecek píše:Ahoj, tu prevodovku som kupil na inzerat. Neviem z coho to je ale rad by som to zistil aj ja .A s traktorom som zase dalej dnes som skoro dokoncil zadnu hydrauliku. Zadne blatniky su uz prichystane.Potom dam foto.
Cau a nech sa dari.
anzývaného POGRUZČIK
ale docela podobně vypadá i jedna převodovka z jednoho auta z 2. světový.
Ty ruslký věci jsou často obšlehnutý věci americjý z války.
Podívej se, jestli na tom není znak v litině - písmena NP lemovaná ozubeným kruhem.
A má to synchrony ?
ooooooooooooo