Čelní nakladače

nakladače, jeřáby, lopaty za traktor, stohařr, zdvižky, ruky..

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
Matúš

Re: Čelní nakladače

#526 Nový příspěvek od Matúš »

Metal technik patrí medzi tie lepšie, s jedným majiteľom som sa rozprával, má ho na Proxime Power 110 a vravel, že zatiaľ je nadmieru spokojný. Mal na výber u dealera, že buď zoberie origoš Zetorácky (Ålo AB) alebo Metal technik. Tam bol ten rozdiel v cene ešte väčší a teda zobral Metal technik, tiež hovoril, že na tých pár balíkov a pár ton hnoja.. :)

Jimram

#527 Nový příspěvek od Jimram »

známý mi kdysi přibližoval 1t mašinu k dílně zavěšenou na háku. Na nerovnostech se už nadzvedávalo zadní kolo, já bych šedivěl, on to bral s klidem, že ho podrží doraz na přední nápravě. Ale jel opravdu pomalu, s větší rychlostí by to byl průser.

Blacksnout

#528 Nový příspěvek od Blacksnout »

Dobrý den chci se zeptat mam v plánu vyrábět čelní nakladač na Zetor 6911 chci se zeptat jaké rozměry pístnic mám užít? Máte s tím někdo zkušenosti ? Děkuji

tomous

#529 Nový příspěvek od tomous »

A to ho budeš na každou stk sundávat i s podvázáním?

mazhor

#530 Nový příspěvek od mazhor »

A stoji dnes jeste samovyroba za tu namahu s nejistym vysledkem? http://www.agroseznam.cz/cz/agrobazar/d ... 5951-.html

Blacksnout

#531 Nový příspěvek od Blacksnout »

Sundavat jednou za dva roky není problém vždyť to bude trvat jen chvilku. A stojí mi to za to protože materiál rozvaděč a vše potřebné mám chybí mi jen písty. Takže když si ho vyrobím ušetřím a pro domácí použití postačí.

michalosss

#532 Nový příspěvek od michalosss »

Chtěl jsem se zeptat kolik oleje dáváte do traktoru, který má nakladač.... zetor 7045-7745 ...zvednout nakladač a podívat se na rysku a dolít nebo jak...aby ho tam zase nebylo moc...nebo jak to řešíte...děkuji

Jimram

#533 Nový příspěvek od Jimram »

Pokud máš dvojčinné pístnice, pak je rozdíl v objemu při plném zasunutí a vysunutí daný objemem pístnice, tedy kolem litru u dlouhých válců, když čelňák poprvé jako nový zapojuješ na hydrauliku, tak spotřebuješ dost oleje na "stálou" náplň hydraulických válců, která tam zůstane i při odpojení čelňáku. Objem hydrauliky čelňáku by mohl být v návodu nebo si to můžeš spočítat - plocha pístu x zdvih. Jinak pokud máš hydraulické nářadí a terény, tak výrobce doporučuje plnit převodovku k horní rysce.

lukyvlk

#534 Nový příspěvek od lukyvlk »

Nemáte někdo návod k obsluze nebo k montáži k čelnímu nakladači TUR 4?

michalosss

#535 Nový příspěvek od michalosss »

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat co máte za pneu na předku... mám původní pneu ještě made in czechoslovakia 8pláten a po nasazení nakladače a pár cest po silnici a pár dní tahání v lese...budu muset pořídit příští rok další...tak se ptám.... značku SEHA si někdo chválí někdo na to nadává že Mitas vydrží déle.... budu rád za každou odpověď, pokud to patří jinam tak ať moderátor klidně přesune...díky

mazhor

#536 Nový příspěvek od mazhor »

Pristi rok planuju taky prezouvat. Zkusenosti mam s Mitasem i Sehou, s celakem a jizdou hlavne po silnici (komunalni traktor). A oboje se sjizdely stejne rychle. Kolega tvrdil, ze Seha vydrzi dyl. Kamarad ma nejakou cinu a taky prej docela v pohode, jen jsou moc tvrdy, tak musi min foukat. Pravdepodobne to vyresim nejlevnejsi variantou, kterou se mne povede sehnat.

michalosss

#537 Nový příspěvek od michalosss »

Tak to asi budou ty Seha nee..? Jo a neznáš nebo někdo jiný i tyto lesní záběrové pneu:
https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/11 ... restry.htm
nebo tyto:
https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/tr ... restry.htm

malotraktorpetr

#538 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

Nej pneu levny krery vydrzi je Bkt :) mam a 2 rok na traktoru chova se to dobre jen se musi pod celakem prenastavit zbihavost :) a udelat lepsi geometrie rizeni celkove :)

michalosss

#539 Nový příspěvek od michalosss »

Jenže ty se dělají jen 8pr...to v lese moc nevydrží.... :driver:

zetorak jirka

#540 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Tu zbíhavost chápu, ale co si myslel tím uděla lepší geometrie řízení u traktoru ?

Odpovědět

Zpět na „Manipulační technika“