Pridavné kurenie na nohy 7245
Moderátor: Lukashil
Pridavné kurenie na nohy 7245
Ahojte riešili ste niekto pridavné kurenie na nohy na 7245? Hore mám funkčné, ale mrznú mi nohy. potešila by foto ako ste to vyriešili. A kde to je umiestné či pod sklom alebo sa vojde aj pod prístrojovku. Díkes.
Re: Pridavné kurenie na nohy 7245
Jedine umiestnit niekde na podlahu (budes do toho kopat). Preto to musis urobit blbuvzdorne. Pod pristrojovku ho tam nemas kde dat, lebo je to tam plne kablov a elekriky. Navise stadial by ten teply vzduch nemal kade ist do kabiny. Je to tam zabednene a teplota by tej elektrarni nemusela robit dobre.
ja to mel ze zhora svedeny vždycky na zimu hadicema ze secky nahore sem ji dal do pruduchu a sved dolu na každý strane jednu a topilo to hezky na nohy jinak kamos mel topeni z zigula tam co ma nohy spolujezdec
Tohle topení (radiátor)moc velký výkon nemá. Silnější ventilátor víc fouká, ale vzduch je chladnější. Používám ho ale také a jako pomocné je v pohodě. Topí i když jde traktor na volnoběh. Jen už se špatně schání. Trambus ho měl s motorkem na 24V. Dvanácti voltové měl Spartak, Octávka, Š 1202.
Zetor 25K, 2023, 3011, 7245, ZŤS 8011, Fergie TEA 20, Ferguson 35, Gutbrod 1050,
ja som tie listy na vrtuli otočil tak aby nasaval vzduch cez to velke okno a tlačil ho bokmi ty to maš ako? mysliš že tam mam nechat tu origo vrtulu s motorkom?
Ta plechová vrtulka snese všechno. Motorek mám původní 12V.
Zetor 25K, 2023, 3011, 7245, ZŤS 8011, Fergie TEA 20, Ferguson 35, Gutbrod 1050,
Taketo male kurenie so starej Oktavky sme mali v 69tke pokym sa nekupilo to origo kurenie od chladica. Akurat som sneho demontoval tie bocne prieduchy aby bolo velkostou co najmesie. Mali sme ho polozene len tak na podlahe (vpravo) a na tu velkost kurilo slusne . Podmienka bola aby bol OK motor a krutil naplno a vrtula s upravenou geometriou lopatiek.
Mám to svedený z horních výdechů pomocí vysavačových rour na levou a prvou stranu a nemůžu si zatím stěžovat
Můžeš prosím tě popsat tu upravu lopatek ? , teď to topení zrovna sháním
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
ak mas na mysli mna? Ta som ich len mierne kombinackamy poprihynal. Ta vrtulka sa my zdala plytka. Ale hlavne nech je motorik OK. lebo v robote som narazil aj na dva take 12V motoriky a tie tocili slabo. Bol som ich aj rozobral a vycistil. loziska rotora a uliky OK ale po zlozeni aj tak slabo tocili. Ten co som mal doma bol od kamosa novy a ten tocil ako mala flexka Skoda ze uz tych 12V moc nieto. ked sa aj niejky najde tak je to 24V s nakladiakov. Ale aj tie pomaly myznu s Matesami a S706.
- adam
V práci byl na crystalech přidaný ještě jeden radiátor s ventilátorem nalevo dole u dveří a topilo to pěkně.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Páni kúri to luxusne na nohy. Dokonca ked moc nemrzne tak mám origo vrch vypnutý.
- Milanhájenka
Fantomasi, Fantomasi .... ať se v tom traktoru neupečeš