UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Valtra je skutečně tříválec měla by mít 100 koní.
Kupovaná je jako nová, včetně vleku.Přišla nějak koncem března 2016.Jezdí s ní celou dobu jeden operátor, bývalej řidič v kladovky, takže se moc učit nemusel.
Valtra měla závadu někdy v lednu 2017 vysypaná nějaký ložiska na kladce na motoru.Asi nějak od března stála čtvrt roku na garančce.Měnila se vodní pumpa a nějaký další věci.
Vozejk byt jedna velká katastrofa na tom se sypalo všechno.Cca po roce a půl ho vraceli a dostali novej.Ten je prej lepší.Nicméně před 14 dny měnily kleště.Úplně se rozpadly, záruka neuznána.
Problém je spojení s traktorem.To se už ,,milionkrát" opravovalo, ale stejně je to neustále vymlácený.Má na to přijít K 80 tak jsem zvědavej jestli u nás vydrží.
Včera stála kvůli nějakýmu problému s hydraulikou.
Správce co mašinu kupoval na to nadává kudy chodí.
Výkonově +- stejný jako můj zetor.
Pohodlí pro obsluhu je samozdřejmě někde jinde.Vyhřívaný volant, sedačka, v létě klima.
Tolik jsem si vzpoměl
Kupovaná je jako nová, včetně vleku.Přišla nějak koncem března 2016.Jezdí s ní celou dobu jeden operátor, bývalej řidič v kladovky, takže se moc učit nemusel.
Valtra měla závadu někdy v lednu 2017 vysypaná nějaký ložiska na kladce na motoru.Asi nějak od března stála čtvrt roku na garančce.Měnila se vodní pumpa a nějaký další věci.
Vozejk byt jedna velká katastrofa na tom se sypalo všechno.Cca po roce a půl ho vraceli a dostali novej.Ten je prej lepší.Nicméně před 14 dny měnily kleště.Úplně se rozpadly, záruka neuznána.
Problém je spojení s traktorem.To se už ,,milionkrát" opravovalo, ale stejně je to neustále vymlácený.Má na to přijít K 80 tak jsem zvědavej jestli u nás vydrží.
Včera stála kvůli nějakýmu problému s hydraulikou.
Správce co mašinu kupoval na to nadává kudy chodí.
Výkonově +- stejný jako můj zetor.
Pohodlí pro obsluhu je samozdřejmě někde jinde.Vyhřívaný volant, sedačka, v létě klima.
Tolik jsem si vzpoměl
-
to zadna slava teda,proxinmka 2tis a de zatim jak kuna,no ted v zime jí ale prověřim pořidil sem ježky na vsechny čtyry pac nebude cas premyslet ,,kdo je kdo,, nechali sme si na zim stráně
Františku díky za rychlou odpověď, ale ještě že jsem ji nečetl před tím, když jsme kupovali tu svou Ale potěšilo mě, že se 3 týdny v servisu na 500 hod. údržbě, prasklém ramenu hydrauliky (mojí blbostí) a nějakými kravinkami kolem, jsou vlastě moji servisáci F1
Kdo vám ji dělá F.... M.... ?
S K 80 by snad problém závěsu měl být vyřešen. Vlek je, podle lomené ruky, Multiforest, či jak se ten bazmek jmenuje? Pohony to asi nemá?
Kdo vám ji dělá F.... M.... ?
S K 80 by snad problém závěsu měl být vyřešen. Vlek je, podle lomené ruky, Multiforest, či jak se ten bazmek jmenuje? Pohony to asi nemá?
Sem zapoměl
Vlek multiforest nějaká +- 8 tuna. Přední kola hnaný.Vyvážečká má svůj hydraulický okruh. HR dosah 6,1m.
Servis traktoru dělal prodejce.Okamžitě po skončení záruky s traktorem přešly k nějakýmu servisu Valter.
Taky už vařily na vaně motoru utrženej závit vypouštěcího šroubu.
Vlek multiforest nějaká +- 8 tuna. Přední kola hnaný.Vyvážečká má svůj hydraulický okruh. HR dosah 6,1m.
Servis traktoru dělal prodejce.Okamžitě po skončení záruky s traktorem přešly k nějakýmu servisu Valter.
Taky už vařily na vaně motoru utrženej závit vypouštěcího šroubu.
Sem zvědavej jak budete spokojeni s K80 na vyvážečce.
Měl sem ji tam taky a ja už bych si ji tam nedal.
Padl mi vozejk a rozjebal celej jezdec v etáži.
Měl sem ji tam taky a ja už bych si ji tam nedal.
Padl mi vozejk a rozjebal celej jezdec v etáži.
O nás na družstvu když "otočí" K80, nikdy se závěsu na traktoru nic nestane (John Deere) Nevím jak je to zajištění udělané, ale funguje to. Asi je to i kvůli bezpečnosti, aby když se návěs převráti někam do rokle, nestáhne to sebou i traktor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakou elektrodu používáte k vaření hranatých řetězů ?
-
Franto aá co maj s tim zavesem za problem,na tyhle valtřičce se mi libil masivní piton fix,to na proxime neni ale mam to na něm a zatim drží akorat to vobcas prazdny mlatí,ty k 80 se davaj votocny v trubce jak voko tak by to snad nic udelat nemelo,tu 8t znam kolik na tom vozi to bych při 5kub byl uz hodne opatrnej
- tronda
Radku mi netrháme, tak nemusíme vařit, používám hranatý joker V7. Ještě se mi ho nepodařilo přetrhnout, ale roztrhnu žabkuradovann píše:Jakou elektrodu používáte k vaření hranatých řetězů ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Tondo, netrhám, potřebuji nastavit a EB 121 to moc dobře nejde.
Viděl si jak to u nás vypadá ? Všechny ty porosty, které jsme v učňáku před 30 lety vysázely jsou v hajzlu a samozřejmě i mladší. Jak jste na tom u vás ?
Viděl si jak to u nás vypadá ? Všechny ty porosty, které jsme v učňáku před 30 lety vysázely jsou v hajzlu a samozřejmě i mladší. Jak jste na tom u vás ?
- tronda
jo, jedu dvakrát do roka na moravu tak to pozoruju jak to jde do prdele, tady na brdech to začíná být stejné, ale brouk žere vesměs mýtné porosty, tahám kolečka 50- 120m3, to bylo asi největší.
Ještě další suché léto a bude to asi katastrofa. Na druhou stranu nemusím denně přejiždět na pět míst a tahat nahodilku po dvou stromech
Ještě další suché léto a bude to asi katastrofa. Na druhou stranu nemusím denně přejiždět na pět míst a tahat nahodilku po dvou stromech
Zkus EK-103,pozor na polarizaci.radovann píše:.....potřebuji nastavit a EB 121 to moc dobře nejde.
no vidíš tondo o 30 kilákú dál děláme kola kolem 400 kubíkú a nebere to konce.jinak traktor pěkně zahrabanej-holt jseš divočák.tronda píše:jo, jedu dvakrát do roka na moravu tak to pozoruju jak to jde do prdele, tady na brdech to začíná být stejné, ale brouk žere vesměs mýtné porosty, tahám kolečka 50- 120m3, to bylo asi největší.
.zetor fortera 11441+palms 10d 2wd,vimek 610