Tříbodový naviják
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Tříbodový naviják
Ahoj chlapi.
Chtěl bych si koupit origo tříbodový naviják tovární výroby.Poradíte mi značku a typ? Moc se v tom nevyznám.Tajfun,Uniforest,Interforest,Bystroň,je tu ještě něco jiného?
Živit se s tím nebudu,máme 4 ha. lesa a v něm kůrovce. Chtěl bych něco s čím máte fakt dobré zkušenosti.Představoval jsem si tak 4 tuny. Dík moc
Chtěl bych si koupit origo tříbodový naviják tovární výroby.Poradíte mi značku a typ? Moc se v tom nevyznám.Tajfun,Uniforest,Interforest,Bystroň,je tu ještě něco jiného?
Živit se s tím nebudu,máme 4 ha. lesa a v něm kůrovce. Chtěl bych něco s čím máte fakt dobré zkušenosti.Představoval jsem si tak 4 tuny. Dík moc
Re: Tříbodový naviják
Ešte by si mohol doplniť čím to chceš ťahať. Akým strojom?
Máme Z 6245.
- pepa.traktor
ahoj máme 10h a vlasníme 5748 a naviják uniforest eco40 od firmy B-agro břězová ,pracuje na domácí podmínky perfekně a stačí to za asi 50000 i snáhonem a 3 řetězi.od kud si? je to ovládaný dvěma šnurami mužu ríci vzduch by byl lepší ale stačí to .
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Právě jsem koukal na internet na ten Uniforest. Jaký je rozdíl mezi tím eco a tím E? Jak ho máte dlouho? A kolik s ním vytahnete dřeva za rok? Jsem od Jihlavy. Chtěl bych se asi za týden dojet podívat na Živitelku jestli tam něco bude.Nebyl jsem tam už asi 15 let.
- pepa.traktor
mame ho 1.5roku,rozdíly nevím ale máš té firmy pobočku u HUMPOLCE pan VRÁNEK myslím,ríkají že je eco 40 lepší než bystron,věc názoru zatím jsme vytahali asi 120m3 bez problému
lesy u nás samej kopec a taky sme celkem dlouho o nákupu uvažovali
lesy u nás samej kopec a taky sme celkem dlouho o nákupu uvažovali
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Vy jste ho kupovali v tom Humpolci?
- pepa.traktor
ano jeli jsme do humpolce
Dík moc za typ. Napíše mi prosím ještě někdo jeho postřehy s tímto nebo třeba i s jiným navijákem?
- Morhoun6945
- Kontaktovat uživatele:
Zdar!
Kolega ma na svojom traktore nieco podobneho mozno aj to iste neviem ... ovladanie na vzduch ide to super a silne je to dost... pre domacu potrebu az moc
Kolega ma na svojom traktore nieco podobneho mozno aj to iste neviem ... ovladanie na vzduch ide to super a silne je to dost... pre domacu potrebu az moc
pejc prikázana ktorých še trimem caly život:
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
4.dze še kradne nepriložim!
5. a dze še robi..., nezavadzam!!!
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
Ahoj Marhoune 6945. Dalo by se prosím Tě zjistit co má ten Tvůj kolega přesně za typ ?
Já mám už třetí rok Uniforest 35E. Dříve jsem ho tahal s Z5011 , teď mám Mahindru FS-254. Stál tehdy 31500 včetně 70m lana bez DPH,teď je za 33500+DPH. Koupil jsem ho tehdy narychlo po té vichřici Kyrill a vydělal na sebe za 2 měsíce.
- pepa.traktor
otázka není pro mě ale typuju taky uniforest 50 , 60. Koukám že je nás už pár co tyto navijáky máme.To vzduchové ovládání je dobré že se tolik nenachodíš ale musí to mít i dálkové rádio pak si myslím že to je profi uroven,ale na tech 10h co vlasníme ta naše eco40 stačí bohatě.Morhoun6945 píše:Zdar!
jen tak pro zajímavost adresa prodejce. http://www.b-agro.cz/zemedelske-stroje- ... gorie=1013
- Morhoun6945
- Kontaktovat uživatele:
caw.. jasne spytam sa ho ked s nim budemagropol píše:Ahoj Marhoune 6945. Dalo by se prosím Tě zjistit co má ten Tvůj kolega přesně za typ ?
pejc prikázana ktorých še trimem caly život:
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
Co ten rakouský Interforest? Máte s ním někdo nějaké zkušenosti?