Dadov traktor
Re: Dadov traktor
Akú máš šírku traktora, z dvoma krátkimi poloosami vychádza stred kolies na 120 cm. V tomto prípade je celková šírka traktora 140 cm.
A nastane ďalší problém, prerábaš to na 4 x 4 ak sa nemýlim. Vyrovnávaci prevod. V3S náprava bude o niečom inom, hlavne keď dáš hneď zodpovedajúce pneumatiky.
Toreto má pravdu. Začneš a uvidíš. Zjednaj si obstreky na kríže, nepomôže Ti ani manipulačný vozík.
A nastane ďalší problém, prerábaš to na 4 x 4 ak sa nemýlim. Vyrovnávaci prevod. V3S náprava bude o niečom inom, hlavne keď dáš hneď zodpovedajúce pneumatiky.
Toreto má pravdu. Začneš a uvidíš. Zjednaj si obstreky na kríže, nepomôže Ti ani manipulačný vozík.
vyrovnávací prevod by som tak či tak musel robiť ...
a inak objednal som si palivove čerpadlo
a inak objednal som si palivove čerpadlo
občas......
Máš prejsť na plyn, nie je také náročne, vozíš sa za polovičnú cenu, pri rýchlom štartéry nemá problém zo štartom ani v takomto počasí bez benzínu. Ja mam tankovacie hrdlo na aute, hodím fľašu do kufra, natankujem, doma vyhodím nahodím na traktor a vozím sa. Prehodiť fľašu je rýchlejšie ako naliať benzín. Chod motora je kľudnejší a žiadny smrad. Pri dvoch fľašiach neriešim koľko mám plynu, dochádza plyn, prepnem ventil, traktor od radosti poskočí a ide ďalej.
Jo a ešte k tej prerábke, teraz dáš nápravu v3s, zapneš predok a zistíš že máš slabý motor. Znova budeš prerábať - 1,9 TD, potom zistíš že sa Ti krúti rám a kolotoč na ďalších 10 rokov Toreto ma pravdu, u neho to bolo rovnaké.
No ono ani tá 1.9Td neni bohvie čo ked mu naviažeš viac ako načo to bolo stavané
Ale nebudeme prehánat Dancul neh sa baví ked hce v3s neh má ale rataj hned aj z gumamy dozadu dalších minimálne 250€ aby si si pomohol
Ale nebudeme prehánat Dancul neh sa baví ked hce v3s neh má ale rataj hned aj z gumamy dozadu dalších minimálne 250€ aby si si pomohol
kamarát mal v3s napravu, predok uaz a že by mal slabý motor , neviem o tom
mal z 1203
a co s ním dokazoval.........
mal z 1203
a co s ním dokazoval.........
Lenže mi ťa poznáme, pri náprave to neostane
Žeby až tak?
A nechceš raději začít stavět nový?Budeš to mít jednodušší a tento zatím můžeš používat na práce okolo domu.
...taky jsem si tímhle prošel . Stavět nový , nebo předělávat starý ..? To co teď napíšu se asi mnohým nebude líbit . Ani jedno , ani druhé ! Prostě to všechno dát do hutí a pořídit tovární . Asi to u mě tak dopadne...
čo by si kúpil pan Vladimír ?
chalani, kto by vedel skrátiť poloosi?
kvalitne,,,
Vladimír, snad nemyslíš važne ?
ze huťe... to ho radšej zachranim aj keby by som mal ist po vlastnej osi domov
a u mna by mu bolo dobre
kvalitne,,,
Vladimír, snad nemyslíš važne ?
ze huťe... to ho radšej zachranim aj keby by som mal ist po vlastnej osi domov
a u mna by mu bolo dobre
Dano aj ja som na strane Vladimíra. Nič domáceho v okolí čo som pozeral nemá vzadu vývod na kardan.Takže už len potreba mulčovača na boj s džunglou ma posúva na stranu továrenských.