Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Čelní nakladače
mam doma robeny stroj motor avia A30 prevodovka avia zadna naprava v3s predna je robena ale tu vymenim za prednu z M22 traktor važi 1200kg
tych 300 kg by mi maximalne stacilo mam vodicak B takze s mojou zostavou mnozem vozit 2t nakladu cize nalozenie velcky na 7 krat to by bolo maximane vyhovujuce
mam doma material jakel 100x40x3
tych 300 kg by mi maximalne stacilo mam vodicak B takze s mojou zostavou mnozem vozit 2t nakladu cize nalozenie velcky na 7 krat to by bolo maximane vyhovujuce
mam doma material jakel 100x40x3
Kupoval jste někdo čelní nakladače wolmet přímo od výrobce (jde mi o cenu a v Polsku to není tak daleko od hranic), adresa výrobce http://wol-met.net/
Když chceš mít opičku, musíš mít na banány.
Na inzerci se tento nakladac nabizel za 35 000 a dovezou ti ho zdarma az na dvur. Zkus kontaktovat vyrobce, ale predpokladam, ze usetrena castka bude max. v jednotkach tisicu, jestli vubec a den dovolene v haji. Jinak upozornuji, ze narozdil od intertechu a metaltechniku na wolmet oficialne nesezenes technicke osvedceni.
Ta cena 35000kc je bez daně takže pro mě +7000kc a v polsku se jsem je viděl kolem 5000-5300 zlotých (30000-35000) tak pro to, já za den nevydělám 7000kc, ideál by to bylo brát přímo tam kde to vyrábějí, cesta cca2x300kmx2kc takže 1200kc, v inzerátech píšou že dodají papíry k provozu na silnici tak nevim
Když chceš mít opičku, musíš mít na banány.
A ta polska cena je i s dph??
Technicky osvedceni samostatnyho technickyho celku je ceska specialita, tu ti v polsku nevydaji.
Technicky osvedceni samostatnyho technickyho celku je ceska specialita, tu ti v polsku nevydaji.
Tak jo. I když mám nakladač od jiného prodejce, tak se se mnou tento pán bavil a technické osvědčení jsem získal Hurá, snad to bude na STK stačit.jura50 píše:Zdravím dobrá zpráva pro ty co mají INTER TECH nakladače. Mají to schváleno na přihlášení .
Kontakt na pána, který to vyřizuje : 605 434 314 nebo email : info-intertech@email.cz
Muzu se zeptat, na kolik takovy dodatecny porizeni technickyho osvedceni vyjde?
Nebude to Prima 040?
Aha hej je to prima to ma nenapadlo
-
Měl bych dotaz zda má někdo praktické zkušenosti s nakladači metal-technik viz zde: https://sluzby.bazos.cz/inzerat/9634127 ... -ZETOR.php
Vydrží to práci v lese nebo je to jen tak na balík slámy atd.... Použití s rampovačem na nakládání a rampování dřeva traktorem 70-7245.
Vydrží to práci v lese nebo je to jen tak na balík slámy atd.... Použití s rampovačem na nakládání a rampování dřeva traktorem 70-7245.
- pavolmakys
U nas ma jeden MT2 na 7745 uz asi 5 rokov, myslim ze to je na ten traktor zbytocne vela, viac ako 1tonu bez zavazia vzadu je utopia. Uz robil stredovy cap, ale to je aj kvoli tomu ze nema orstu. Robi s nim vsetko okolo oviec, najviac dostava traktor na prdel pri hnoji, ti co to poznaju tak po zime vyberanie hnoja odupaneho ovciami vo vyske cca 80cm je celkom sranda. Momentalne vyberam nakladac kamaratovia a favoriti su MT1 a nakladace solid 500, pripadne solid 500 strong,
napr. tu: http://agro-farma.sk/po%C4%BEnohospod%C ... r-1-detail
napr. tu: http://agro-farma.sk/po%C4%BEnohospod%C ... r-1-detail
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
-
Jenže já mám traktor na malé políčko - brambory, jinak les... proto mám zatím naviják do trojbodu tady od bibose na vzduch jinak to zhazuju ale tuním si traktor do lesa... čelní hydraulika a podvázání mě od polské výroby zklamalo (pokud bude někdo chtít ať mi napíše email-pošlu foto)...a tak nemám důvěru i v polské nakladače...jenže na třeboň 300tis. nemám protože mě to neživí...je to spíš můj takový koníček a oddych od zaměstnání + občasný přivýdělek pouze na opravy a provoz traktoru a tak to i beru....
chtěl jsem nakládat v lese na vlečku a zároveň rampovat...ale po dnešním telefonátu s ředitelem výroby v třeboni nevím, ten mi řekl že traktor s normálním nakladačem hned převrátím...
a navíc ta "suchá váha" čelních nakladačů je taky na prd podle mě... čím nižší váha tím pod zatížením namáhám víc přední nápravu...a navíc u nízkého i vysokého třeboňského rampovače je traktor stažený tyčemi... u běžných nakladačů dnešní produkce nikoliv....
chtěl jsem nakládat v lese na vlečku a zároveň rampovat...ale po dnešním telefonátu s ředitelem výroby v třeboni nevím, ten mi řekl že traktor s normálním nakladačem hned převrátím...
a navíc ta "suchá váha" čelních nakladačů je taky na prd podle mě... čím nižší váha tím pod zatížením namáhám víc přední nápravu...a navíc u nízkého i vysokého třeboňského rampovače je traktor stažený tyčemi... u běžných nakladačů dnešní produkce nikoliv....
Nakladače majú tiež podviazanie, síce iba spodné, ale ešte som nevidel zlomený traktor s nakladačom. Ono keď sa k tomu správaš ako človek, tak to vydrží.