CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
dneska sem terou do oraval a 2 metry před koncem se utrh na souvrati o hroudu ventilek u tery ale je to hotove ještě sem stacil slozit tu svou karu dreva uz jich je na dvore 14 a jednou tolik my jich zbejva odvezt pekne sem u toho promok celej den tady prsi
Tak já jsem dneska poklidil kytky na zimu. Bylo 4°C přez den. Tak jsem je raději odnosil. Pak jsem opravil manželce telku. Musel jsem vlézt na nejhornější půdu. Jestli tam není přerušenej kablík od satelitu. Nebyl, tak jsem to tam rovnou zkouknul a nasypal granulky pro myšáky. Nakonec byl kablík žvejklej u té placky venku. Odstřihnul jsem ho a přepojil a telka už jde. Pak jsem šel zavařit tatíkovi disk na káru za auto. Tuhle přijel pro hnůj na zarývání. Nějak jsme tu kárku asi přeložili. Jak doma jel kus od baráku přez železniční přejezd, nějak to houplo do boku a disk prasknul a kolo v čudu. Tak sehnal disk jinej a on měl díru pro ventylek. Tak jsem ji zavařil a obrousil. Pak jsem se dal do toho dokončování topení v dílně. No a jdu si dom pro něco a v telce Homolkovi. Slíknul jsem mikinu a koukal na to. Nasrat na nanějakou sragoru na jedničce, přehlídku, či ohňostroj. Homolkovi u toho se člověk aspoň zasměnje. Skončilo to sice já jsem si u toho otevřel flandu vína. Po Homolkovejch jsem šel zase dělat ty kamna. No mám hotovo. Akorát že kámoš co mi půjčuje lisovačku Rems si zlomil na houbách kotník. Tak nevím kdy to zalisuju. Ale je to komplet hotoví. Zalisovat, zkušebně napustit. Ještě dodělat elektriku k tomu, zapojit. Pak vypustit nalít nemrzku a napustit a hurá zatopit! Ještě jsem vysál bordel kolem, zatřel vorvanou barvu a lepidlo. A zavřel a šel dom.
Keďže mi pluh robil problémy tak som naň dnes namontoval lemeš. Našiel som ho kdesi na povale. A trochu som upravil pluh, dúfam že bude orať lepšie. Teda príčinou bude určite aj to že som tento rok mal pozemok zarastený poriadnou burinou a neobrábaný keďže mi po operácii zakázali doktori robiť. Až teraz ma začala robota baviť keď mi už doktor nastavil správne dávkovanie Thyroxinu.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Štítna žľaza?
Teda DanculSK stačí napsat léčivo a ty už máš diagnozu A co třeba Sirdalud?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No viem to lebo ho užívam aj ja...
A sirdalud na bolavi chrbát som mal kedysi
A sirdalud na bolavi chrbát som mal kedysi
Ohnul jsem se pro krabici, že ji zvednu 8 kg? najednou šleha kolem boku až na hrudník, pálivá bolest jako pes ani nadechnout jsem se pořádně nemohl, dva dny. Po jedé pilulce super o 50% lepší až do vytracena. prostě super. Jo jo je to na uvolňování svalstva kolem páteře. Bere se před spaním a už vím proč, něco na tom je. Zase jako rybička. No jo no, seš Mudr to se nedá nic dělat.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Vnašem věku musíš pěkně do dřepu a zvedat přes nohy ne přes záda Jó zada su svině jen jednou sem se ráno rychle shýbl pro edyho když sme přišli z vycházky ozvalo se lupnuti do vany sem ho ještě dones a do postele doplazil po 4 Pak přijel dochtor vrazil injekci a napsal prášky tejden sem ležel a skuhral pak to znova luplo už nevým při jakým pohybu a dobrý . Zatím občas mě bolí nejvíc v patek přes víkend se srovnám Prostě soustružničina a bolavý záda prostě nějak patří k sobě
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
dneska sem nalozil další furku dreva po praci slozit zejtra posunuly cas a je to vcudu vecer prisel kamos ze sou po smrti dva kamaradi jeden 49 let druhej 50 let oba po kratke nemoci
Tak. Bol som na MR s krčnou chrbticou a tam mi zistili cysty na ŠŽ. Endokrinológ má posielal na operáciu do Trenčína, ale som sa radšej objednal do NEDÚ do Ľubochne a tam mi pani doktorka povedala že to musí opravu celé preč. Ona má objednala do vojenskej v Ružomberku. Tam má operovali. Teraz musím stále tie tabletky.DanculSK píše:Štítna žľaza?
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Já jsem si stoukl dvě široká prkna k sobě a trénuji na nich leh se zkříženýma rukama.Proč mám zatěžovat naše zdravotnictví?
Tak 100km najazdené,
Po hroboch.
A ozaj čera som orál
Sodoma gomora,,, sucho až pluh vyhadzovalo miestami
Alebo ma zastavilo...
Ale dorypal som to šťastne až do konca
Po hroboch.
A ozaj čera som orál
Sodoma gomora,,, sucho až pluh vyhadzovalo miestami
Alebo ma zastavilo...
Ale dorypal som to šťastne až do konca
Mě lítání po hřbitovech čeká zítra. Kdybych to objezdil dneska, tutově by to někdo ukradnul, jako loni.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
vitex: Ja od rana trenujem podobne v dortmunde.Akurat mam tvrdsie podmienky ako ty,lebo nelezim na prknech,ale na lehatku v skanii ....co by som dal za 2 siroka prkna .
CO JSTE DNESKA DĚLALI IV
no zamkli nám trojku,,,,
hor sa začať asi štvorku
hor sa začať asi štvorku