Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Prisli mi termostaty z Polska.
Mam 5 ks. (do buducnosti nie je problem zabezpecit dalsie)
Kto chce, piste, mozem poslat postou.
Mam ich preverene, su kvalitne, je to naozaj polsky vyrobca, ziadna Cina.
Cena 10 eur + posta. (v ramci SK cca 2,5 eur, na CZ cca 6 eur)
Mam 5 ks. (do buducnosti nie je problem zabezpecit dalsie)
Kto chce, piste, mozem poslat postou.
Mam ich preverene, su kvalitne, je to naozaj polsky vyrobca, ziadna Cina.
Cena 10 eur + posta. (v ramci SK cca 2,5 eur, na CZ cca 6 eur)
Pozdravujem,
Termostat MERA TV4 som kúpil na SK v predajni dielov na traktory Lokci na Orave. Kupoval som v kamennej predajni, ale pán má aj e-shop.
Pýtal som si konkrétny typ a presne vedel o čo ide. Mal ale viac druhov v rôznych cenách, tak treba pýtať Meru.
https://www.hydramac.sk/chladenie-trakt ... at-z-3011/
J.
Termostat MERA TV4 som kúpil na SK v predajni dielov na traktory Lokci na Orave. Kupoval som v kamennej predajni, ale pán má aj e-shop.
Pýtal som si konkrétny typ a presne vedel o čo ide. Mal ale viac druhov v rôznych cenách, tak treba pýtať Meru.
https://www.hydramac.sk/chladenie-trakt ... at-z-3011/
J.
Zetor 25A, 2x Zetor 25K viewtopic.php?t=95688
IHC McCormick D432
Agrostroj TH-4K2-10
Agrosystem JZD Slušovice
Zetor Super 35
Osevan
IHC McCormick D432
Agrostroj TH-4K2-10
Agrosystem JZD Slušovice
Zetor Super 35
Osevan
Tak to sme nevedeli, bolo tu napisane, ze sa nedaju zohnat na SK.
Skoda, ze tato informacia tu nebola zverejnena skor, nemusel som objednavat z Polska.
Predam aj za tych istych 7,5 eur hoc aj so stratou, inak mi tu ostanu.
Skoda, ze tato informacia tu nebola zverejnena skor, nemusel som objednavat z Polska.
Predam aj za tych istych 7,5 eur hoc aj so stratou, inak mi tu ostanu.
Aj ja som tento termostat dlho zháňal a bol som v tom, že na SK nie je dostupný. Dopracoval som sa k nemu v podstate náhodou teraz cez vikend, keď som tam bol na nákup nejakých drobností. Myslím si že na SK nie je v predajniach bežne dostupný, lenže v tomto prípade asi funguje blizkosť hranice s PL a dost vecí tam ma pan odtiaľ.
Myslím si, že tvoja cena 10 €+ poštovné je korektná cena. Neviem koľko má hydramac poštovné, ale podľa mojich skúseností bude okolo 5 € a teda sa kľudne môže stať, že tvoja cena s tvojim poštovným bude porovnateľná s jeho cenou v eshope s jeho poštovným, eshop má podľa mňa viac menej asi len ako reklamu...ale možno sa mýlim.
J.
Myslím si, že tvoja cena 10 €+ poštovné je korektná cena. Neviem koľko má hydramac poštovné, ale podľa mojich skúseností bude okolo 5 € a teda sa kľudne môže stať, že tvoja cena s tvojim poštovným bude porovnateľná s jeho cenou v eshope s jeho poštovným, eshop má podľa mňa viac menej asi len ako reklamu...ale možno sa mýlim.
J.
IHC McCormick D432
Agrostroj TH-4K2-10
Agrosystem JZD Slušovice
Zetor Super 35
Osevan
IHC McCormick D432
Agrostroj TH-4K2-10
Agrosystem JZD Slušovice
Zetor Super 35
Osevan
rosch8:
Ahoj tak ja mám záujem o dva kusy, moju adresu máš . Ostatné doriešime v ss. S pozdravom...
Ahoj tak ja mám záujem o dva kusy, moju adresu máš . Ostatné doriešime v ss. S pozdravom...
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
nechcem tu moc vstupovat ale ten pan z toho internetoveho odkazu po 7,5 € posiela , iba ak je minimalna objednavka 10€ -tak treba brat aj to do uvahy .
PS: to som len skusil pridat do kosika
Minimálna cena objednávky je €10. Pre dokončenie objednávky je potrebné nakúpiť ešte aspoň za €2,50.
PS: to som len skusil pridat do kosika
Minimálna cena objednávky je €10. Pre dokončenie objednávky je potrebné nakúpiť ešte aspoň za €2,50.
Ako vravim, Rosch8 ma dobru cenu, celkovo lepsiu ako v eshope (ked sa vezme do uvahy aj s postovne), aj ja som teraz skusil kosik a postovne s dobierkou je 6,- €...
Dufam ze moj prispevok nebude vnimany tak, ze Roschovi nebodaj zavidim 2,50,- € alebo nieco podobne, to rozhodne nie, skor som chcel pomoct informaciou, ze nie je potrebne riesit spravny termostat v PL, ale ze som ho nasiel aj na SK. Sam som si chcel pôvodne objednat z PL a narazil som na to, ze mi to bud nechceli poslat na SK (cez allegro), alebo sa mi nezdalo postovne.
Ocenujem jeho pristup, ze ked vedel, kde ich maju tak ich objednal a ponukol clenom fora, nemusel to urobit a urobil to...
J.
Dufam ze moj prispevok nebude vnimany tak, ze Roschovi nebodaj zavidim 2,50,- € alebo nieco podobne, to rozhodne nie, skor som chcel pomoct informaciou, ze nie je potrebne riesit spravny termostat v PL, ale ze som ho nasiel aj na SK. Sam som si chcel pôvodne objednat z PL a narazil som na to, ze mi to bud nechceli poslat na SK (cez allegro), alebo sa mi nezdalo postovne.
Ocenujem jeho pristup, ze ked vedel, kde ich maju tak ich objednal a ponukol clenom fora, nemusel to urobit a urobil to...
J.
IHC McCormick D432
Agrostroj TH-4K2-10
Agrosystem JZD Slušovice
Zetor Super 35
Osevan
IHC McCormick D432
Agrostroj TH-4K2-10
Agrosystem JZD Slušovice
Zetor Super 35
Osevan
Tak dnes mi prišiel balíček od rosch8, všetko je v poriadku, som spokojní , ďakujem. Jeden termostat skončí v kamarátovom Z-3011, druhý bude do nášho Z-25.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Ahoj kolegové,
měl bych jenom takovou skromnou otázku, jestli někdo náhodou nevíte, kolik cca váží portál ze 6911 a nebo taky kompet zadek (převodovka, rozvodovka, portály)?
měl bych jenom takovou skromnou otázku, jestli někdo náhodou nevíte, kolik cca váží portál ze 6911 a nebo taky kompet zadek (převodovka, rozvodovka, portály)?
happpik píše:Ahoj kolegové,
Dal si to do zlej diskusie, dal si to do diskusie o zetor 15-25....
Neskôr vymažem,daj túto otázku do diskusie k 6911.
Ahoj
Mihi
Máš pravdu, nevšimnul jsem si
-
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ