Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
uživatel Kucmar.umí kabiny..zkus ho kontaktovat
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
-
- Kontaktovat uživatele:
diky moc, zkusim
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Kubota B1402
Dobrý den,
také si lámu hlavu nad kabinou na nově zakoupený Mitsubishi MT 16 s navijákem.Zatím jsem našel laminátovou polokabinu se zadním a předním sklem ve firmě Pulimex Slavošov u Zruče n.S. za 12 t.Kč s daní a dopravou.Máte informace od uživatele Kucmara?Radeji bych měl do lesa něco pevnějšího.
také si lámu hlavu nad kabinou na nově zakoupený Mitsubishi MT 16 s navijákem.Zatím jsem našel laminátovou polokabinu se zadním a předním sklem ve firmě Pulimex Slavošov u Zruče n.S. za 12 t.Kč s daní a dopravou.Máte informace od uživatele Kucmara?Radeji bych měl do lesa něco pevnějšího.
-
- Kontaktovat uživatele:
psal, ze ho vysla kolem 8t
Kubota B1402
Kubota B1402
Ty kabiny vypadají na těch malých strojích divně......
EX - Iseki TU155 a bazmeky k tomu
Přídavná hydraulika Iseki
TA 227 Chelsea
... a neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
Přídavná hydraulika Iseki
TA 227 Chelsea
... a neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
Ahoj Janus. Kabinu do lesa???
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
-
- Kontaktovat uživatele:
tobig: nojo, ale lepsi divna kabina nez mokro za krkem
Kubota B1402
Kubota B1402
Tady na to bych dal akorát rám proti převrácení na krovky a na to nějakej laninát proti dešti. Možná nějakou skládací stříšku jak jsme měli na lesáckejch rukách. Myslím že když s tím nebudeš v zimě vyhrnovat letiště je bouda spíš na obtíž. Chápu že někdo to prostě chce,ale pečlivě bych rozmýšlel co a jak. Taky je možnost řešit to třeba pláštěnkou která se spustí jen když fakt prší a fouká a po zbytek času je smotaná pod laminátem nahoře.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
V robote sme mali na Micupiči MT 231 origoš kabínu a nevyzeralo to vôbec zle. Ale tam to bolo o inom, malo to klímu a rádio, takže bomba vec. Akurát bola dosť malá, hlavne čo sa týka nastupovania a vystupovania, často som tam niečo zaradil alebo tak
No právě,to si ten traktor na sebe voblíkáš. Když to má být do lesa k navijáku tak jsi skoro pořát venku a kaboška je spíš na obtíž.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Pratele, co si myslite o tomhle ? Rameno je zakazkove v nejake fabrice, lzice je takova polo homemade, zavesuje se to na tribod a nahanene to je cerpadlem povesenym na PTO, nadrz na olej je tvorena jacklama toho ramu. Dava to za 35 smysl ?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/9634920 ... KUBOTA.php
https://stroje.bazos.cz/inzerat/9634920 ... KUBOTA.php
Kubota B1402
Kubota B1402
Ahoj mám problém se spojkou, chtěl bych to nejdříve s někým konzultovat.
Po otevření jsem zjistil že se udřeli packy přítlačného kotouče.
Zajímal by mě váš názor na to co to způsobilo jestli ložisko nebo něco jiného.
Aby se mi to už nestalo.
Divné je že ložisko se krásně bez odporu točí...tak je mi to divné!
Po otevření jsem zjistil že se udřeli packy přítlačného kotouče.
Zajímal by mě váš názor na to co to způsobilo jestli ložisko nebo něco jiného.
Aby se mi to už nestalo.
Divné je že ložisko se krásně bez odporu točí...tak je mi to divné!
Mel jsem ten stejny problem. Taky zedrane packy vypinani spojky. Navaril jsem je a po case znovu vcelku dost vyjete. Lozisko OK.
Problem byl ve vidlicce co posouva lozisko do zaberu - zlomena jedna ze dvou pacek. Lozisko pak slo sikmo a proto se to vydiralo. Tehdy jsem to mel jeste v zaruce ale ani prodejce ( SHK Sebranice ) ten dil nemel. Poslali me jako omluvu ze to nemaji gratis spoj. lozisko. Musel jsem si ho vyrobit. Delal jsem 2 ks. Mel bych ho mit v zasobe.
Problem byl ve vidlicce co posouva lozisko do zaberu - zlomena jedna ze dvou pacek. Lozisko pak slo sikmo a proto se to vydiralo. Tehdy jsem to mel jeste v zaruce ale ani prodejce ( SHK Sebranice ) ten dil nemel. Poslali me jako omluvu ze to nemaji gratis spoj. lozisko. Musel jsem si ho vyrobit. Delal jsem 2 ks. Mel bych ho mit v zasobe.
A od te doby máš pokoj...?
Já si to dávám už po druhé a stejně jak ty sem packy navařil...
Vidličku mám ok tak jedině to ložisko... nebo že by talíř...?
https://eleven.rajce.idnes.cz/Kubota_B7 ... 094849.jpg
Já si to dávám už po druhé a stejně jak ty sem packy navařil...
Vidličku mám ok tak jedině to ložisko... nebo že by talíř...?
https://eleven.rajce.idnes.cz/Kubota_B7 ... 094849.jpg
Ano mám. Tedy myslím že mám. Někdy při stlačené spojce slyším nějaký hluk co normálně nebývá , ale spojka funguje tak to zatím neřeším.