Čínské malotraktory

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
kokodryl

Re: Čínské malotraktory

#826 Nový příspěvek od kokodryl »

Dmitriy - Jestli mužu doúoručit tak se divej po druhe generaci G2, je tam více místa, lepe se nastupuje protoze paky jsou u volantu, ma to revers.Prvni generace ma razeni na podlaze a je to hruza na muj vkus.Pri mych 185cm a 120kg sem mel pupek opreny o volant a na radici paku sem pomaly ani nedosahl.G2 je jen o 10tis drazsi.Taky sem byl v Cronimo u Silesiana jezdil sem v obou traktorech a ta G2 je lepsi.Taky sem jel puvodne pro starsi model.

Dmitriy

#827 Nový příspěvek od Dmitriy »

Vďaka za radu :) tiež som za taký názor, plus pri traktore je dizajn nepodstatný ale tá staršia verzia vyzerá skoro ako môj traktor z 2004. roku :D

kokodryl

#828 Nový příspěvek od kokodryl »

Ono si to chce fakt do toho traktoru vlest a vyzkouset.Byl sem na 100% rozhodnuty pro starsi 304 a jak sem do ni vlezl tak sem byl zklamany.Ale zajimave je ze starsi 354 a 404 uz maji vetsi prostor na pracovisti, puvodne sem myslel ze to sou stejne traktory akorat ze maji jine motory a kola ale asi tam je vsechno vetsi.

Dmitriy

#829 Nový příspěvek od Dmitriy »

Dfko aj čo som čítal by mala byť lepšia kvalita, tak ako Mahindra a Jinma či Fotton resp. Europard ak nie opravte ma. Pôvodne bolo už aj na tomto fóre spomínaná značka Luzhong ale po prejdení pár článkov u nás a v zahraničí to vychádza že od Luzhonga radšej preč. Nepriamo to prezradil aj Silesian že ho prestali dovážať lebo kvalita bola mizerná takže asi tak.

Inak škoda že Japonské jazdenky sú k nám dovážané tak do 24 hp aj to by bola možno zaujímavá voľba cca taký desať ročný traktor. Ale to je na inú tému...

Inak ako ste spokojní s terajšou kvalitou čínskych traktorov?

petrbriza

#830 Nový příspěvek od petrbriza »

Dobrý den dnes jsem si přivezl mitsubishi mt 17 má někdo k dispozici nějaký návod k obsluze a katalog ND?
všechny moje fotky zde ;)
https://www.rajce.net/a15087402

ladiki

#831 Nový příspěvek od ladiki »

tak gratulace. Jen zkus pokračovat v jiném vlákně a tam se ptej majitelů..... Miciny nejsou čína :-)

Tady máš něco k přečtení, ale nevím jak moc jsou strojé identické MT17...

http://files.kpmalotraktory-eu.webnode. ... -MT-20.pdf

Robek

#832 Nový příspěvek od Robek »

Zdravím.

Nemáte někdo náhodou nějaký kontakt na karlika.t z Karviné co má DF304? Už jsem mu psal, ale neozval se.

Děkuji

DYK

#833 Nový příspěvek od DYK »

práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

AsteA175

#834 Nový příspěvek od AsteA175 »

Zdravím všechny traktoristy!
Po letech hopsání na japončíkovi Kubota Aste A175 jsem dospěl k závěru, že moje latifundie (les,vinice,pole,louka,zahrada..) potřebuje něco většího než je japončík a hlavně něco, co bude mít SPZ a budu moci klidně jezdit po cestě, bez obav z Pomahačů a chráničů :-)

Bral jsem japončíka od Silesia traktorů a i když je pán, jak se zde říká svérázný, žádný problém jsem s ním neměl.
Podotýkám, že nejsem zemědělec-podnikatel. Jsem hobby hospodář. Normálně pracuji v kanceláři a zahradu, les atd mám na uklidnění a zábavu :-)

Chtěl bych si koupit něco nového a uvažuji o DF 354, kterou mají v Silesia traktorech na prodej jako předváděcí kus i s kabinou.

http://www.malotraktorysilesia.cz/malot ... 4wd-s-spz/

Jaký máte vy majitelů DongFengů na tento kus názor? Předem děkuji za názory.

kokodryl

#835 Nový příspěvek od kokodryl »

ahoj žlutak už tam neni rok, jestli mužu poradit tak kup novejší verzi G2, lepe se řadi a ma to reverz, mam 304 G2 uz 1.5 toku a bez problemu, taky sem kupoval u silesiana,nedelaji servis.Pokud chces kabinu tak skladem maji zoomlion 25hp a 50hp a DF504 G3, zoomlion 30hp s kabinou jen na obednavku.

AsteA175

#836 Nový příspěvek od AsteA175 »

Tak to mají pěkně staré stránky :-) Asi to bude chtít osobní návštěvu, pro případ, že by "akční ceny" slečny Kateřiny byly také zastaralé.
Jsem trochu na vážkách, zda výkon 30 koní nebo 40 koní. Těch 35 koní mi přišlo jako hezký kompromis.
Do budoucna bych chtěl pořídit i čelní nakladač kvůli manipulaci s balíkama a taky mít dostatečný výkon na tahání malého balíkovače.
Ten sice váží jen cca 400 kg, ale mám trochu svažitější pozemky, tak nevím, zda by 30 koní nebylo málo.
Každopádně díky za reakci.

kokodryl

#837 Nový příspěvek od kokodryl »

Jo a jeste jedena vec zjisti si jestli to pujde vubec prihlasit bo od letoska by nemely jit prihlasit traktory ktere nemaji el vstrikovani s katem dokonce s filtrem pevnych castic nebo jak to je.vsimnul sem si u temat o belarusu 320 že prodejsci prihlasovali trkatory na sebe aby je pak mohli prodat.Nechcu nejak plašit ale dost se tu nekde o tom psalo kdyz tak at nekdo doplni jestli vi vic.No a ceny to je dalsi vec.Ja sem ho v akci kupoval za 209tkc, ukecal sem ji z 214 :-) s tim ze sem u nich kupoval predtim japoncika.Ja sem sel do 30hp bo sem mel predtim 18 a byl to dobry skok ale kdybych mel penize tak bych neska sel asi az do 50hp a asi zoomlion.Zoomlion je pohodlnesi ma vetsi predni kola a celkove zpracvani je od pohledu lepsi a hlavně original kabina u DF stoji kolem 100tkc.Nerikam ze DF je spatny sem s nim nadmiru spokojeny ´´nic se nekazi´´ jede porad.kdyby ses chtel podivat jak to vypada po 300mth muzes se prijet podivat a odskoušet.No to sem se zas rozpovidal :pc:

AsteA175

#838 Nový příspěvek od AsteA175 »

Taky jsem si toho tady všiml, někdo o tom psal. Asi tam zajedu a přímo se zeptám, protože na SPZ bych to chtěl postavit. Zase na druhou stranu,
kdyby měli z důvodu nemožnosti přihlásit na SPZ slevy, asi bych do toho šel:-)
Já mám od nich taky 17,5 koňového Japonce a bubnovku, takže taktéž očekávám individuální přístup.
Uvidíme, co zjistím, dám vědět.

AsteA175

#839 Nový příspěvek od AsteA175 »

Tak jsem se nakonec rozhodl pro DF 304 G2 s čelním nakladačem.
Už je složený, vyřizuje se přepis na úřadě, na SPZ byl chytře přihlášen v prosinci 2017.
Koncem týdne by mi ho měli dovézt, tak o víkendu budu testovat.
Chtěl jsem ještě pořídit vidle na balíky do čelního nakladače, ale 12000 Kč se mi za to zdálo trochu moc.
Asi zkusím koupit klasické šroubovací bodce a přivařím úchyty přímo na nakladač.
Už to někdo zkoušel?
Do doby než to vyřeším, budu muset vystačit s vidlemi do zadního závěsu.

kokodryl

#840 Nový příspěvek od kokodryl »

kde jsi nakonec koupil? Za co se to neska prodava?

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“