TAHOUN II
Re: TAHOUN II
taky jsem na svůj použil barvu červená rumělková tmavá.
máš to
máš to
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
zase se potvrdilo že barva dělá hodně
Presne tak,ja som sa o tom sam tiež presvečil.petr1 píše:zase se potvrdilo že barva dělá hodně
-
Zdravim,
jsem tu novy a moc se mi libi tvuj traktor. Ja se asi 2 roky pokousim postavit traktor. Moc se mi nedari. Na Tvem traktoru se mi moc libilo rizeni, a proto jsem si dovolil prenest tve zkusenosti na muj traktor. Zkousel jsem udelat to same rizeni. Rizeni mam na traktoru jiz hotove, ale nastal necekany problem. Pri propojeni ridici tyce mezi kolem a rizenim se mi pri vykyvu napravy smerem nahoru a dolu ridici tyc zkracuje a natahuje. Tim mi to vyhyba rizeni a otaci mi to celym posilovacem (volantem) doleva a doprava. Zkousel jsem ridici tyc posouvat smerem nahoru k motoru a pak i smerem dolu k zemi, ale je to porad stejne. Proste mi to nefunguje. Muzes mi poradit? Jak to funguje u tebe pri vykyvu napravy? Tva ridici tyc je zhruba o 30 cm jeste kratsi nez ta moje, jelikoz mam posilovac na leve strane a ridici tyc mi otaci pravym kolem. Proto ji mam delsi. Nevim, jak tyto stranky presne funguji, proto zasilam i mail: hujernovak210@seznam.cz.
Prosim o radu, zdravi Petr Novak. Predem moc diky.
jsem tu novy a moc se mi libi tvuj traktor. Ja se asi 2 roky pokousim postavit traktor. Moc se mi nedari. Na Tvem traktoru se mi moc libilo rizeni, a proto jsem si dovolil prenest tve zkusenosti na muj traktor. Zkousel jsem udelat to same rizeni. Rizeni mam na traktoru jiz hotove, ale nastal necekany problem. Pri propojeni ridici tyce mezi kolem a rizenim se mi pri vykyvu napravy smerem nahoru a dolu ridici tyc zkracuje a natahuje. Tim mi to vyhyba rizeni a otaci mi to celym posilovacem (volantem) doleva a doprava. Zkousel jsem ridici tyc posouvat smerem nahoru k motoru a pak i smerem dolu k zemi, ale je to porad stejne. Proste mi to nefunguje. Muzes mi poradit? Jak to funguje u tebe pri vykyvu napravy? Tva ridici tyc je zhruba o 30 cm jeste kratsi nez ta moje, jelikoz mam posilovac na leve strane a ridici tyc mi otaci pravym kolem. Proto ji mam delsi. Nevim, jak tyto stranky presne funguji, proto zasilam i mail: hujernovak210@seznam.cz.
Prosim o radu, zdravi Petr Novak. Predem moc diky.
- Standa
Pokud máš na mysli toto řešení,tak to nebylo dobré.http://traktory.kvalitne.cz/traktor1/ipage00030.htm musel jsem tu šťouchačku protáhnout na druhou stranu,aby se prodloužila.S tou krátkou se mi to lámalo a mělo to snahu vyrvat se z kloubu.Nevým jak to máš,ale myslím,že u tebe bude problém ve velkém výškovém rozdílu páky která je zřejmě moc vysoko a proto při výkyvu dochází k velkému zkracování a prodlužování vzdálenosti od páky řízení a páky na nápravě.
Skus si pohrát a vlož sem nějaký fotky,takle na slepo se těžko radí.
ČÁGOS!!!
Skus si pohrát a vlož sem nějaký fotky,takle na slepo se těžko radí.
ČÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!
Loc: 50°17'38.348"N, 12°48'54.89"E
-
ahoj, zkousim vlozit foto, ale zatim se mi nedari.
Zkus mi poradit, prosim.
Zkus mi poradit, prosim.
-
presne tou fotkou tveho odkazu jsem se ridil, to tedy pozde zjistuji, ze to nebylo dobre reseni
- Standa
Základ je,aby ta fotka nebyla moc velká.Je nějakej limit velikosti,pokud je větší tak ji sem nedáš.Pročti si návod na používání fora je to tam všechno napsaný.
ČÁGOS!!!
ČÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!
-
-
-
-
-
-
-
zkus se mrknout na ty fotky a dej vědet, diky moc, čus.