Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
stanik84

Re: Kovošrot

#2641 Nový příspěvek od stanik84 »

Ota:

Ten kompresor ČKD je pěkný hovado. Bez motoru cca 480 kg...

Jestli tam pojedeš, tak se prosím zeptej, co by za tu brusku chtěli. Něco sháním. Ale jestli to bude jako u nás, tak to ať si to nechají. Stojí tu SU 63A - venku na dešti a chtěl 10 za kg bez daně a má pět tun... To vůbec nemá smysl. I když je s příslušenstvím...

Za tu frézku chtěli to samé. Ukecal jsem ho za 7... Nevěděl jsem, co tomu je a byl to kup naslepo. I když jsem věděl, že ji nepoužívali. Měsíc jsem to pak dával dohromady.

Ještě máš tu R5 ? :)

Jirka

ota

#2642 Nový příspěvek od ota »

Pojedu tam myslím v týdnu. Protože mi došla základovka na traktor a ještě musím koupit plnič na masku traktoru. A když už budu na Zálabí, tak se tam stavím, co by chtěli za ty plný kolečka z ještěrky, válelo se jich tam asi 10 ks. Tak se optám na tu brusku, ale myslím, že to bude podobný. Ale je to pod střechou aspoň. Ale ten jeden pán cosi povídal taky o frézce. Ale pak jsme to zamluvili.
R5 má brácha ve firmě, nefunkční. Chybí tam spojka, asi kompletní. Motor tam je, ale ostatní ne.
Jinak kompresor je už vyřešený. Sehnal jsem nakonec dva dvoupísťáky. Jeden samotnej a druhej má bandasku, motor i pár věcí z bižuterie. Bude to chtět sehnat tlakovej stykač a kloudnej pojišťovací ventyl. Když je dám na jeden elektromotor tak by měly dávat cosi kolem 100 kubíků za hodinu ( asi 1700l/min ) to by mohlo stačit.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#2643 Nový příspěvek od Atlan »

ked sa ti zda 10kacek vela ta ksi ju kup novu a uvidis co stoji,.....
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

bastlir

#2644 Nový příspěvek od bastlir »

bastlir píše:Sedlčany u koleji- rám na Supra - ten masivnější, bez držáků..škoda, že ho nepotřebuju :D
Jěště je na hromadě. je to ten hodně trubkový lesácký rám .. až mi ho je líto, když si vzpomenu,jak pracně sem sháněl rám na Z25..

staník

#2645 Nový příspěvek od staník »

Jestli je to ten těžkej , takovej jsem měl a ty držáky jsou veliký a složitý. Rám se do nich chytá přes kužely.
I těch těžkejch ale bylo víc druhů.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

bastlir

#2646 Nový příspěvek od bastlir »

Je to vzhledově ten, co maš v avataru..No, na Suprech potkávám 3 druhy rámů, ale jejich dalši modifikace neznám..

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#2647 Nový příspěvek od Ondras83 »

Chlapi, kdyby jste někde viděli frézku FA3, dejte vědět, díky

ota

#2648 Nový příspěvek od ota »

Soused ji viděl v Práglu. Byla trochu pojebaná. Bez hlavy, bez nějakých drobností kolem. Já na něj, aby mi vyndal elektriku a tu almaru s kolečkama na převody posuvů. A u hlavního motoru spojku. Už se mu tam nechtělo jet. Ani nevím, jak to tenkrát dopadlo. Protože ho tam nasrali s cenou za jiný zgarbáky, tak prej tam už nepojede. Kurva drát, chybí mi v té elektrice pár věcí. Sice to bez toho jede, ale bylo by na výměnu. Jo už jsem si vzpoměl, říká tomu místu kde ta mašina byla ,,u Volfa" nevím kde to tam je. Třeba místní by věděli. Oni tam mají spíš vrakoviště, ale i jiný věci.

Zbýňa

#2649 Nový příspěvek od Zbýňa »

Jestli byla modrá, tak to bylo v Hostivaři na Průmyslový.

aladin

#2650 Nový příspěvek od aladin »

ulice Ke Kablu. Naproti centrálnímu kovošrotu v areálu kablovky. Je to v takovým esíčku doprava a vjezd hlídán stráží a závorou. V areálu rovně až na konec.

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#2651 Nový příspěvek od Ondras83 »

ja prave shanim ty kola do skrine posuvu, dve mi chybi a ne a ne to sehnat...

a je mi lito se ty masiny zbavovat

jenicek

#2652 Nový příspěvek od jenicek »

Tak jsem chtel Otovi udelat radost a ptal jsem se na tu frezku. Cumel na me jak tele na novy vrata, ze prej tam nic takovyho neni a nebylo. :-/

ota

#2653 Nový příspěvek od ota »

Ptal Jsi se v tom vrakovišti jak říkal soused u Volfa? On mi tam nechce dojet, nasreli ho s nějakou cenou za díly na auto. Vymontoval si to a proti původní ceně to byl nějak ranec a on řekl, že už tam nepůjde. Optám se ho, kde to bylo. Ctěel jsem hlavně tu elektriku. Tu převodovku jsem myslel pro Ondras83. Kdysi dávno byla v Malešově ve šrotě a já ji obtěžkal a kurva to je váha a to jsem ještě frézku 3 neměl. Nechal jsem ji tam, ale to je pár roků spátky.

jenicek

#2654 Nový příspěvek od jenicek »

Jo, vim přesně jakej šroťák je popisovanej. Za Prakabem doprava, přes závoru a furt rovně. Prošel jsem to tam celý a nikde jsem ji neviděl, ani její pozůstatky. :-/

P.S.

#2655 Nový příspěvek od P.S. »

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“