Qětákuv DEUTZ FAHR
Moderátor: DYK
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Qětákuv DEUTZ FAHR
Krasavec přímo z Neplachova?
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Jo, cena byla dobrá. Kamarád měl nabídku na JD a ten byl o půl milion výš.
Ano sám osobně jsem ho přebíral v Neplachově
Ano sám osobně jsem ho přebíral v Neplachově
Deutz-Fahr ganz klar
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty máš servis kousek, to je ideální stav. A kdyby chtěl někdo jiný DF, stačí říct - mně
Pěkný traktor. Taky mě letos vyšel mladý začínající zemědělec a čekám na podpis dohody. Už mám objednaný JD 5100R s čelňákem, ale dodací lhůta je 10 měsíců, tak bude až v květnu příští rok. Už se nemůžu dočkat. Bude to náhrada za 7745 ve které trávím nejvíc času.
tak super v akej vybave to bude? bude odpruzeny?
Kromě střešního okna, koženého volantu a kufříku na doklady bude v maximální výbavě. Komplet odpružený, ovládání v loketní opěrce, elektronické hydraulické okruhy, všechny světla Led, ovládání nakladače elektronicky v loketní opěrce.
tak to je parada cena atakujuca 70 000 eur ? mylim sa ?
Myslím, že to bude aj k 80 tisícom, len nakladač bude tak 10
Cena je okolo 72 tisíc Eur. Traktor jsem si nechal pořádně vybavit, když se kupuje nový. Jiný nový už si asi nikdy nekoupím. Má to největší gumy co na to jdou, souvraťovou automatiku, zapínání hřídele na blatnících, prostě všechno co na to šlo dát. Kromě toho střešního okna, to jsem nechtěl.
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
A nebude ti to střešní okno chybět při práci s čelním nakladačem?Nakladač bude od JD? Já teď taky řeším čelní nakladač na agrofarma, jako náhradu za 72, už se mi tu ty traktor nějak moc rozmnožili
Deutz-Fahr ganz klar
5R má takovou vykrojenou kabinu, takže jde na nakladač vidět i bez střešního okna. Nakladač bude JD, kvůli ovládání v loketní opěrce.
Moc pěknej Deutz-Fahr Mám doma Lamborghini Spark 150 Cshift což je víceméně to samé a jsem maximálně spokojen
Fortschritt E 514,ZT 303,300,Lamborghini Spark 150 Cshift,Lamborghini R6.120,Same Silver 95,Zetor 6245,5718,3011, IFA W50LA jeřáb
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
wejretz: To mě těší, že jsi spokojený. Jak ho máš dlouho? Máš ho ještě ze SOME nebo taky už z Neplachova?
Přidal jsem další obrázky z podzimu: https://qetakk.rajce.idnes.cz/Agrotron_6160/
Měl jsem na vyzkoušení kromě Terrana taky Lemken Karat a Opall-agri Triton. Lemken mě teda dost zklamal. Opall má radlice shodný s Horschem a je tam zajímavější cenovka. A ještě v říjnu jsem přikoupil 4. radlici na pluh, tak teď bude orba trochu víc ubývat.
Jinak Zetor s čelákem už je prodaný a do jara bude čelní nakladač na Agrofarmu.
Přidal jsem další obrázky z podzimu: https://qetakk.rajce.idnes.cz/Agrotron_6160/
Měl jsem na vyzkoušení kromě Terrana taky Lemken Karat a Opall-agri Triton. Lemken mě teda dost zklamal. Opall má radlice shodný s Horschem a je tam zajímavější cenovka. A ještě v říjnu jsem přikoupil 4. radlici na pluh, tak teď bude orba trochu víc ubývat.
Jinak Zetor s čelákem už je prodaný a do jara bude čelní nakladač na Agrofarmu.
Deutz-Fahr ganz klar
Pekné fotky, ten Deutz je topka Cultusa od Väderstadu si neskúšal? Nakladač bude akej značky?
Qěták: Mám ho třetí rok tak je to jeden z posledních než to tam šlo do kopru Jakej nakladač kupuješ? Na druhým lambu mám nakladač od Sigmy 4 a drží pěkně
Fortschritt E 514,ZT 303,300,Lamborghini Spark 150 Cshift,Lamborghini R6.120,Same Silver 95,Zetor 6245,5718,3011, IFA W50LA jeřáb