Předvstřik 5201 unc 060
Moderátor: Lukashil
-
Re: Předvstřik 5201 unc 060
Zdravim, tak jsem si sehnal čerpadlo z 72 a odvezl ho do AGM v Medříči a dokonce se nechá nastavit na motor 6901, jenom že jsem z nich nedostal kolik mam nastavit předvstřik a kolik mam nastavit otevírací tlak na vstřikovačích. Jedná se mi jestli si mam dát vetší tvrdší předvstřik nebo menší. Z me zkušenosti pokud se da vetší tak motor jde trochu tvrdeji, ale jde pěkně do otáček je takový živejší. Jedna se mi jestli mam 22° nebo 23 až 24°.
nastav to tak aby motor šel dobře, tyhle tabulkový hodnoty jsou dobrý pro novej motor
malej traktorista v malým traktoru
Nastavení předvstřiku před HU u 6901 je 22° a otevírací tlak trysek 14,7+0,8 MPa
-
Díky, byl jsem v AGM a tam jsem se zeptal oni předvstřik, přesně řečeno geometrický pocatek dopravy měří na mm od horní uvratě než když na to koukají přes setrvak na stupně a podle čerpadla co tam je jestli 2444 nebo 3113 meli to na papiře vytisknutý a správna spojka jěšte jsem zapomnel.
Jo a v AGM NEMAJ STROBOSKOP ALE KAPILARKU NA STARY MOTORY OD ZETORU A NEBO STAŘÍ MECHANICI PODLE UCHA JAK ZNÍ NA BRZDĚ.
NO A DALŠÍ MUJ POZNATEK U MALCE (RENOVA) VE STRANECKÉ ZHOŘI ZAS POUŽÍVAJ STROBOSKOP JT 181D A BRZDU NEMAJ, MAJÍ JENOM STOJAN KDE MOTOR NASTARTUJÍ
Jo a v AGM NEMAJ STROBOSKOP ALE KAPILARKU NA STARY MOTORY OD ZETORU A NEBO STAŘÍ MECHANICI PODLE UCHA JAK ZNÍ NA BRZDĚ.
NO A DALŠÍ MUJ POZNATEK U MALCE (RENOVA) VE STRANECKÉ ZHOŘI ZAS POUŽÍVAJ STROBOSKOP JT 181D A BRZDU NEMAJ, MAJÍ JENOM STOJAN KDE MOTOR NASTARTUJÍ