Zetor 25 Sadař
Re: Zetor 25 Sadař
no ale rozoberat to asi budes musiet. chtiac nechtiac. v tom lepsom pripade to bude dufam len vyletene tesnenie pod hlavou. a preco Ti to vyvrelo? co tomu predchádzalo?
To prave nevim, jen jsem to zajizdel a kontroloval teplotu, tak jsem byl rad jak to termistat pekne drzi na 80.
zbezne som pozrel Tvoje vlakno a podla vsetkeho si hlavu dolu ani nemal. vyzera to tak, ze teraz to treba urobit a prekontrolovat ju. kto vie ake tam su len rurky pre zdvihatka ventilov alebo mrazove poistky
Ja si myslim, ze ti prehrdzavela trubka v hlave. Neviem, ci si ich robil, alebo nie, ale mne sa stalo to iste.
Daj dole bocny kryt, kde su zdvihatka (nad vstrekovacim cerpadlom) a dolej vodu do chladica na maximum.
A sleduj, ci netecie voda do priestoru zdvihatok pod tym krytom. Ak ano, mas deravu trubku v hlave a hlava musi ist dole a budes musiet trubky vymenit.
Tu je postup prac:
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2#p1459382
Daj dole bocny kryt, kde su zdvihatka (nad vstrekovacim cerpadlom) a dolej vodu do chladica na maximum.
A sleduj, ci netecie voda do priestoru zdvihatok pod tym krytom. Ak ano, mas deravu trubku v hlave a hlava musi ist dole a budes musiet trubky vymenit.
Tu je postup prac:
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2#p1459382
Uz to mam vse odpojene jen nevim jak ty ventily rozebrat at muzu povolit ty sřouby co drží hlavu, nedokážu to pak asi seřídit.
Ventily sú všetky spolu držía ich 4 skrutky ,je ich vidno aj na foto.
Pri rozoberaní si všetko pekne označ a s našou pomocou to zvládneš.
Ahoj
Pri rozoberaní si všetko pekne označ a s našou pomocou to zvládneš.
Ahoj
Mihi
Ještě jsem uvažoval zrovna rozdělat i spojku asi už bude sjetá,bere až úplně důle a blbě je to složité to rozpojit???
Rozpoliť traktor pre výmenu spojky nie je žiadna tragédia. Keď to máš nacvičené, tak asi 2 hodiny, keď nie, tak o niečo viac. Ale nie je to nič zvlášť náročné.
Děkuju
Tie trubky sú zradné, lebo z tejto strany sa kúpu v oleji a vyzerajú OK. No korodujú z druhej strany a z počiatku sú prehrdzavnuté otvory maličké a v podstate neviditeľné. Každopádne to ich rozlemovanie na koncoch sa mi nezdá originálne.