Frezka TOS FA3U
Re: Frezka TOS FA3U
podle mě tam má hrncový kotouč uplý v iso kuželu a brousily natom jen nějaký hutní matroš aby nebyl rezatý
Nad tím jsem taky přemýšlel. Je vidět, že tam je vtahovaci šroub. Takže to musi být nějak uchycený na trnu. Možný je všechno.
Dyť je to stejný jak moje koťátko.Chudáček.
Po dlhej dobe sa mi podarilo zohnať vertikálnu hlavu na fa3u ale bez hnacieho kolesa, čo sa montuje na horizontálne vreteno..
Vedel by mi niekto pomerať originál ozubené koleso? Vyzerá podobne ako na fotke dole ale upína sa cez 4 šroby. Zuby na tom malom kolese sú šikmé..
Alebo ak ho nezoženiem tak vyrobiť nový samostatný prevod s rovným ozubením ako na obrázku?
Vedel by mi niekto pomerať originál ozubené koleso? Vyzerá podobne ako na fotke dole ale upína sa cez 4 šroby. Zuby na tom malom kolese sú šikmé..
Alebo ak ho nezoženiem tak vyrobiť nový samostatný prevod s rovným ozubením ako na obrázku?
Zetor 4011
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
Treba mi komplet rozmery, tj, vonkajší priemer, vnútorná diera, modul zubov, uhol a podobne.. Aj by som zaplatil za to..
Neviem totiž či radšej dať vyrobiť malé a velké koleso s rovným ozubením alebo dať vyrobiť len origo so šikmým ozubením prípadne kde by sa dalo zohnať?
Neviem totiž či radšej dať vyrobiť malé a velké koleso s rovným ozubením alebo dať vyrobiť len origo so šikmým ozubením prípadne kde by sa dalo zohnať?
Zetor 4011
-
- Kontaktovat uživatele:
To jsme na tom stejně,taky tomu střídavému proudu nehovím,holt stará škola.
My stepper motor website:skysmotor.com - Machinery Design - Stepper Moter Development
"Necessity is the mother of invention." - Author unknown.
"Necessity is the mother of invention." - Author unknown.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
https://postimg.cc/image/n63apc3x1/
Kuci, sháním celý úhlový převod z obrázku se šipkou
FA3V nevíte o něčem?
Kuci, sháním celý úhlový převod z obrázku se šipkou
FA3V nevíte o něčem?
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Podle štítků ano, podle katalogu V
Kola převody by mely bejt stejný
Kola převody by mely bejt stejný
Akým spôsobom sa frezuje kardanová 6 drážka? Mám na mysli aká fréza sa používa
Zetor 4011
Profilová kotúčová frézka určená na konkrétny priemer a počet drážok. Napr. značenie 26-32-6 znamená 26- priemer v dnách drážok, 32- vonkajší priemer, 6- počet drážok. Alebo sa dá improvizovať, z dvoch kotúčových, alebo pilék si nastavíš šírku výstupku, a potom dorobíš nejakou rádiusovou (aj klasickou) kotúčovou dno drážky.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
Nefunkčí rychloposuv
Ahoj. U frézky FA3V se objevila tato závada, kdy v žádné ose nejde rychloposuv.
- vřeteno se netočí, páka v poloze "posuv" nic se neděje, páka v poloze "rychloposuv" je v činnosti strojní posuv rychlostí navolenou na páce rychlostí posuvu
- vřeteno se točí, páka v poloze "posuv" je v činnosti strojní posuv rychlostí navolenou na páce rychlostí posuvu, páka v poloze "rychloposuv" je v činnosti strojní posuv rychlostí navolenou na páce rychlostí posuvu
Ví někdo, kde je problém ?
- vřeteno se netočí, páka v poloze "posuv" nic se neděje, páka v poloze "rychloposuv" je v činnosti strojní posuv rychlostí navolenou na páce rychlostí posuvu
- vřeteno se točí, páka v poloze "posuv" je v činnosti strojní posuv rychlostí navolenou na páce rychlostí posuvu, páka v poloze "rychloposuv" je v činnosti strojní posuv rychlostí navolenou na páce rychlostí posuvu
Ví někdo, kde je problém ?
zdravim,predavam moju frezu F3AU.s komplet prislusenstvom.Myslel som ze bude potrebna,no situacia sa zmenila,pracovne som mimo SK.
Nepouzivam ju a rad by som ju posunul niekomu.
Mal by niekto zaujem?
Cena je na dohode,je v obrom stave.
pre blizsie info,resp otazky kludne aj na email.
jozef24@centrum.sk
alebo tel 0915806669.
Nepouzivam ju a rad by som ju posunul niekomu.
Mal by niekto zaujem?
Cena je na dohode,je v obrom stave.
pre blizsie info,resp otazky kludne aj na email.
jozef24@centrum.sk
alebo tel 0915806669.
Na ty hřídele jak se virábějí ty drážky do toho, tak se zeptejte pana Baťu -Baťa1- on je dělá už spoustu let.
Pan Baťa je má super, pasují přesně i vídrž to má dobrou.
Mi od něj kupovali už víc a nikdy se to neulomilo ani nezkroutilo, jen jednou se to ohlo, ale to bylo naši blbostí když jsme nechali nandaný kloub a vyjeli s rameny moc nahoru.
Budeli ovšem ochoten vám to sdělit po tom co jste mu to pomluvily.
Pan Baťa je má super, pasují přesně i vídrž to má dobrou.
Mi od něj kupovali už víc a nikdy se to neulomilo ani nezkroutilo, jen jednou se to ohlo, ale to bylo naši blbostí když jsme nechali nandaný kloub a vyjeli s rameny moc nahoru.
Budeli ovšem ochoten vám to sdělit po tom co jste mu to pomluvily.