Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Tiež by som rád šiel, ale nedá sa . V piatok, sobotu a nedeľu mám rannú, potom celozávodná dovolenka
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Jak to vidíte s tím Vrádištěm? kdo dojedete? Já to mám zatím naplánované jako součást dovolené :-)
ja tam budem...mam to kusok. povodne som chcel prist aj na traktore, ale zase az taky kusok to nemam
Vezmu rodinku, několik svých dětí:-) a uděláme si výlet:-)
Do Vradiste bych taky rád. Uděláme to letos i přes noc ve stanech a spacáku pěkně večer u ohně?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jen rychlej dotaz bude mi stačit jen 100Ah baterka?Má ji někdo nebo našetřit a koupit 180Ah.Děkuju
ahoj. ked sme u deda urobili GO motora a nastavili ho, tak este pocas teplej jesene chytal na baterku 44Ah zo skody 120. ale tu sme tam trvalo nemali. predsa, nebolo to az tak spolahlive. nakoniec tam skoncila 150 Ah. ale co pozivam dnes tak mam vsade 110 Ah a uplne v pohode. kamarat ma v 25tkach vzdy len 100Ah a ziaden problem zatial.Heroldak píše:Jen rychlej dotaz bude mi stačit jen 100Ah baterka?Má ji někdo nebo našetřit a koupit 180Ah.Děkuju
ja mam 140 Ah aj 100Ah.
Staci v pohode. Pokial motor startuje dobre a netreba s nim tocit minutu...
Staci v pohode. Pokial motor startuje dobre a netreba s nim tocit minutu...
Mám 110 Ah a žádný problém. 180 je myslím docela zbytečná.
dost dobre presne kvôli takýmto akciám som chcel traktor s SPZ...aj ked ich mam na tom snad najmenej vhodnom..na najpomalšom "Káčku"
ale presne to na záver ten pán vystihol: "všetci sa strašne ponáhľajú"...z toho som mal aj ja vždy obavy...
Poznate niekto niekoho z tej skupiny?
Buď v klidu, většina áčkařů má pneu s mnohem menším obvodem, než má stroj mít, takže jim to o moc rychleji jak kačku na originalech nepojede za předpokladu, že máš vstřikovací čerpadlo nastavené stejně jako pro A.anton30 píše:aj ked ich mam na tom snad najmenej vhodnom..na najpomalšom "Káčku"
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA