Vyorávač brambor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Jožo Kovalčík
Re: Vyorávač brambor
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Prosím vás, našel jsem v místě bydliště Teka, ale pán psal, že po ujetí pěti metrů spadne pás, nevíte jaká závada by tam mohla být? Děkuji
V akom stave sú hnacie kolesá a samotné pásy?
Jsou tam šponovací kladky mužou být špatné nebo vytahaný pás, nebo viz příspevěk výše.
No mám zatím jen dvě fotky, ale myslím že bude vytahany pás. Prodává ho za 6000
Jen abych to uzavřel...než jsem přišel z práce, byl tek na podvalu směr pryč. Rychlejší vyhrává...
Bolo tu zavesené videjko nejakého Rusa, čo vyorával zemiaky za jednoosovým traktorom, niečo ako agrozet a ťahal za sebou cca 1 meter dlhé pletivo s takými menšími okami a na konci mal kolieska s detského kočíka. Poradte, kde to nájdem. Ďakujem.
Jak rozeznat čerta na brambory koňského od kravského.Díky
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Presne toto. Ďakujem.
xlmen-Kravský měl dřevěnou skříň převodovky na první pohled koňský litinovou--kravský má rychlejší převod na vyhazovací kolo dozadu kráva chodila pomaleji než kůň proto převod do rychla aby se brambory z vyorávací lžíce vůbec vyhodily.Když jsem vyorával domádem radši jsem si půjčoval kravský nebylo potřeba jet tak rychle.
Přesně tak jsem si to myslel, včera jsem koupil toho s tou ocelolitinovou převodovkou.
Zdravím všechny,
chtěl bych dědovi za Tera Vari vyrobit vyorávač brambor. Má tam klasickej vyorávací pluh na brambory, ale ten ty brambory, co padají do stran občas spíš zahrnuje a nikdy neveme řádek celej, takže děda když jsou všechny řádky vyorané to projíždí skrz na skrz...
Napadlo mě vyrobit něco podobného jako je zde na videu https://www.youtube.com/watch?v=g384aV-CwzE&t=55s
jenže si nejsem jist, zda by to bylo za Tera Vari ideální.... Proto bych se zde chtěl zeptat, zda nemá někdo zkušenost s něčím po domácku vyrobeným, co by šlo za Vari použít. Vibrační, či příčkový vyorávač by byl super, ale přes Teru to není jak pohánět...
Pokud by měl někdo nějaké videa, obrázky a podobně, jak lépe vyorávat brambory s Vari, tak mi to sem, nebo do zpráv prosím pošlete...
Mockrát děkuji
chtěl bych dědovi za Tera Vari vyrobit vyorávač brambor. Má tam klasickej vyorávací pluh na brambory, ale ten ty brambory, co padají do stran občas spíš zahrnuje a nikdy neveme řádek celej, takže děda když jsou všechny řádky vyorané to projíždí skrz na skrz...
Napadlo mě vyrobit něco podobného jako je zde na videu https://www.youtube.com/watch?v=g384aV-CwzE&t=55s
jenže si nejsem jist, zda by to bylo za Tera Vari ideální.... Proto bych se zde chtěl zeptat, zda nemá někdo zkušenost s něčím po domácku vyrobeným, co by šlo za Vari použít. Vibrační, či příčkový vyorávač by byl super, ale přes Teru to není jak pohánět...
Pokud by měl někdo nějaké videa, obrázky a podobně, jak lépe vyorávat brambory s Vari, tak mi to sem, nebo do zpráv prosím pošlete...
Mockrát děkuji