netěsnost palivové soustavy
Moderátor: Lukashil
netěsnost palivové soustavy
netěsní mi tkzv. sklenička u čerpadla na Z 3011, jaké tam dáváte těsnění, jde ta sklenička zabrousit na dosedací ploše, šroub na třmenu co přitahuje skleničku dotahujete jenom rukou
díky za každou radu
díky za každou radu
Re: netěsnost palivové soustavy
AHoj, kup sklenicku novu a tesnenie tiez, je to lacnejsie a lepsie riesenie ako riesiť zabrusovanie skla.
Alebo cely ten segment stoji tusim cca 13€.
Alebo cely ten segment stoji tusim cca 13€.
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Presne tak, tesnenie pár centov a pohárik možno 3€. Doťahujem rukou s citom.
Inak ide ti vôbec ten traktor, keď máš pod pohárikom zlé tesnenie?
Inak ide ti vôbec ten traktor, keď máš pod pohárikom zlé tesnenie?
Taky jsem to řešil a chyba nebyla ve skleničce , ale v tom kovovém protikuse. Dosedací plocha byla prohnutá do V. Sklenička se bez těsnění kolíbala ze strany na stranu. Jak jsem se to snažil pořád dotahovat , tak se to asi tím víc prohýbalo. Koupil se ten kovový kus nový i novou skleničku a těsní to.
Přesně tak, ten samí problém na 6718.Brendak píše:Taky jsem to řešil a chyba nebyla ve skleničce , ale v tom kovovém protikuse. Dosedací plocha byla prohnutá do V. Sklenička se bez těsnění kolíbala ze strany na stranu. Jak jsem se to snažil pořád dotahovat , tak se to asi tím víc prohýbalo. Koupil se ten kovový kus nový i novou skleničku a těsní to.
Zetor 6718,7 tuna,lis K442
problém s netěsnící skleničkou jsem si vyrobil sám, když kape tak přitáhnout třmen,a jak píšete v příspěvku prohne se držák,
dal jsem jinou větší skleničku,dárek od souseda, ale nevíme z čeho pochází, poznáte to někdo? na držáku skleničky je nápis Jikov, jinak nic
Petr
https://s22.postimg.cc/647ue3281/IMG_1230.jpg
dal jsem jinou větší skleničku,dárek od souseda, ale nevíme z čeho pochází, poznáte to někdo? na držáku skleničky je nápis Jikov, jinak nic
Petr
https://s22.postimg.cc/647ue3281/IMG_1230.jpg
Ta sklenicka bude s niejakeho veterana. Mali taku tusim Praga RN, RND, Tatra, Skoda starsich rocnikov. Dokonca som taku videl aj na Skoda Spartak (osobak) cistila benzin. Co sa tyka tych zvrskov skleniciek, tak sa da kupit sklenicka so zeleznym tym zvrskom a ten sa uz neprehne ako tie hlinikove. Skôr sa rozpraskne štamperlík
-
Je to z Avie